hcg değeri düşük çıkıp sonradan yükselen var mı?

Merhaba seher değerin düştükten snra yükseldi ve hamileliğin devam ettim çok uzun yıllar oldu ama cevap aramak çok zor. Kendine bi umut aramak zor. Umarım denk gelir görürsün

Merhabalar buraya yeni üye oldum yumurta takıbı yaptım 3ocakta 13de çatlatma iğnesi sağ tarafta 2yumurtam olmuştu düzenli ilişki verdi doktor bi hafta geçti ben test yapıyım dedim idrar testı sılıkçıktı sonra dayanamayıp kan verdım8.13 çıktı dün yaptım bide 1.62 çıktı doktorun verdiği kan gününe daha var 29 da sizce tekrar yükselirmi ve ara ara belim çok ağrıyor kadığımda ama adet ağrısıda çekıyor gibi hissediyprum lütfen cvp verın

Bu mesajı benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaslara umut olmak için yazıyorum hanımlar. Bana bir tanesi 4 hücreli , bir tanesi 8 hücreli iki dondurulmuş embriyo transfer edildi . Transferimin 9. Gününde kan tahlili yaptırdım ve sonucum 10.38 çıktı . Doktorumu aradım son derece umutsuz konustu , tabii ki moralim inanılmaz bozuldu. Ben de tekrar tahlil vermek için 13. Gunu beklemeye karar verdim. O süreçte de bir hata edip idrar testleri aldım. Ve sabahları idrar testi yapıp koyulasip koyilasmadigini takip ettim. Onlar da hep silik çizgi çıktı sanki hiç koyulasmadi. Hergün birbirinin aynısı. Tabiki umudum iyice tükendi. Ancak 30 veya 40 çıkar değerim ve kimyasal gebeliktir diye bütün moralim alt üst olmuş şekilde bekledim. 13. Gün sabah gidip kan verdim ama kan sonucu öğleden sonra 3 veya 4 gibi çıkıyor. Eve geldim ve ağlayarak sonucu bekledim. Sinirlerim.artik iyice yipranmisti. Sonra eşim tahlil sonucunun 182 olduğunu söyledi inanamıyorum haaalaa inanmiyorum. 10 olan değer 4 günde 182 ye çıkmış . Lütfen değeri düşük çıkan arkadaşlar morali izi bir sonraki değeri görmeden bozmamaya çalışın. Biliyorum çok zor . 12. Günden önce tahlil yaptırmayın , kendinizi ve yaninizdakileri üzmeyin. Hikayenin hepsini yazsam bir kitap olur. Söylemek istediğim çok şey var , ben çok umutsuz bir hastaydım binlerce şükür bu değeri gördüm. Rabbim bu yolda olan bütün hepimizi sağlıklı evlatlarla kurtarsın.

S.a kızlar banada akıl werebilecek birileri warmi yardımcı olabilecek sole izah ediyim kendimi bir kızım war kaç sene olsun diye gitmediğim dr hastane kalmadı we sonunda klomen catlatma ignesiylehamile kaldim simdi ikinci icin ugrasiyorum kızım doğdu doğalı bir kaç ay korunup sonra tekrar olmazsa diye hic korumadık kızım 3 yaşına giricek bu arada gene klomen catlatma ignesi kullandim ise yaramadı geçen ay benim adetim 2 gun sürdü ama et parcasi şeklindeydi bu ayda adet günümle birlikte 11.günüm adet olmadim 1 gun geçince beta baktirdim 0.1 cikti 6. Gun baktirdim 2.0 cikti normalde de hic gecikmez adetim düzenlidir dr adet söktürücü yazdı aldim ama kullanmadım pazartesi ye kadar bekliycem eğer olmazsam bidaha değerlerime batırıp icicem artik mecbur ne olur aranizda bole bisey yaşayan bilen warsa yardim etsin

Son düzenleme:
İnşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza tüp bebek denem nedeniniz nedir ? Ben de düşük amh yüksek fsh sorunu var , 37 yaşındayım , 2 aşılama 2 tüp bebek denedim , 2. Tüp bebekte birinci sınıf 2 tane empriyo transfer edildi , 2 side tuttu , ama maalesef birini 7.haftada birini 11. Haftada kaybettim , hala acısı yüreğimde. Bu aralar gene denemeyi düşünüyordum ama coronadan dolayı beklemedeyim. Zorlu bir sürecim var deyince merak ettim , sizdeki sorun neydi ?

Meraba bende 4 ay once test yaptim idrar testinde ikinci cizgim sikik cikti kan testi yaptirdim beta hcg 70 cikti 4 haftalik dedi aile hekimi bir iki hafta sonra birden kanama gecirdim kadin doguma gittim utrasyonda kese gorunmedi degerim 70 den 355 cikmisti fakat doktor kimyasal gebelik dedi fakat arastirmalarima gore kimyasal gebelikte degerler yukselis gostermiyomus fakat doktor kimyasal desi eve geldigimde kese dustu simdide hamileyim beta hcg 171.3 cikti bugun doktora gittim dun kan testi aile hekimde yaptigim icin yapmadi utrasyona verdi kese gorunmedi bir kez kimyasal yaptigimi soyledim ve arada cok az hic yok dencek kadar kahverengi leke gordum doktora bunu soyleynce bana tekrar kimyasal olabilir desi yine moralim bozuldu bikez yasadim bir daha yasamal istemiyorum cok yarin tekrar gidicem degerlerime bakicak yukselmis mi diye degerleri dusuk olup sonradan yukselip saglikli gebelik geciren var mi insallh tekrar kimyasal vb degildir

Bebeklerin kalbi durmasindaki sebep neydi acaba gerekli kan testlerini yaptirdiniz mi

Bebeklerin kalbi durmasindaki sebep neydi acaba gerekli kan testlerini yaptirdiniz mi
Genetik teste gönderdik birsey çıkmadı. Pıhtılaşma sorunu felan da yoktu zaten , yine de her ihtimale karşı iğne vuruluyordum zaten . Bilemedik nedenini ( doktor da birsey diyemedi , kalpte ya da beyinlerinde bir sorun olabilir bir ihtimal dedi sadece ((

başınız saolsun rabbim tez zamanda kucağınız doldursun inşAllah. benim de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kürtaj yaptırdım. kan testimde kan pıhtılaşması eğilimim çıktı. bu yüzden bebeğimi kaybettim.

cok uzuldum hangi geninizde idi pihtilasma

Kendiliğinden mi hamile kaldınız yani aşılama yada tüp bebek tedavisi olmadan mı

Benimde ilk testi 17 2.testi 27 insallah duzenli bir artıştır ödüm kopuyor kimyasal olacak diyeq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…