Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel bir merkez adanada
test gününe kadar progestan kullandim sonra merkezdeki doktorum artık buna gerek yok dedi değerlerim güzel artıyordu
Daha bugun 12 ci günümsen kese için kontrole gitmedin mi daha
Benim de bugün pembe geliyo aradim hastaneyi jel yapar dedi bende 6+4 dum moralim çok bozuldu hafif adet agrisida oluyor kırmızı olmadigi surece korkma dedi ama yinede korkuyorumslm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza değerim 7600 6+4 günlük hamilelik yaşıyordum.2 gün önce birden kanamam başladı ve değerim 2000 lere düştü bundan sonra yükselirmi bunu yaşayan varmı aramızda canım çok sıkilıyor
Senin adına çok sevindim. inşallah bundan sonrasıda senin için güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBenim bugün sonucum 215 çıktı doktor 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek nedense Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın inşallah senin içinde çok güzel olur gelecek günler
Vallaha 5 senedir bekliyoruz oyüzden çok pinpirikliyiz Rabbim kalbimizi kırmasın inşallahSenin adına çok sevindim. inşallah bundan sonrasıda senin için güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
amin inşallah. bizde aynıyız 5 senedir uğraşıyoruz. çok zorlu yıpratıcı bir süreç yaşamayan bilemez. inşallah herşey dilediğimiz gibi olur.Vallaha 5 senedir bekliyoruz oyüzden çok pinpirikliyiz Rabbim kalbimizi kırmasın inşallah
Cnm 05 yok demek 5 gün çok erken süre zaten en az 2 hafta olması gerekiyor zaten 2 hafta sonra tekrarlaMerhaba arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum ilişkinin üzerinden 5gün geçti ama dayanamadım kan verdim 0.5çıktı böyle değeri çıkıp yükselen oldu mu aranızda acaba?