Cnm Allah razi olsun tabiki buraya mutlaka yazarim sizlerle paylasirim bugun kan vermedim cumartesi pazar nasil gecer bilmiyom :)Hadi hayırlısı inşallah. Gelişmelerden haberdar edersin beni. Dua edicem senin ve bebişin için :)
aaa senın daha regl günü gelmedimi bende diyorum az yükseliyor diye meğer daha adet günün bıle gelmemiş ozaman kesin bir hamilelik var ve tutunmaya çalışıyor sanırım değerlerde degısıklık var 17 sini bekle bence artık ama buarada folık asıde basla 17 sınde kan verHmm sagol cnm benimki iki gun once 130 cikti ya ustune gordum yada ikiz anlayamadim dr gidince hersey belli olcak cunki daha regl gunum bile gelmedi 17 eylul
Evt cnm benim daha regl gunum bile gelmedi lekelenme olunca kan verdim ayy ins tutunur ve saglikli sihatli dogar :)aaa senın daha regl günü gelmedimi bende diyorum az yükseliyor diye meğer daha adet günün bıle gelmemiş ozaman kesin bir hamilelik var ve tutunmaya çalışıyor sanırım değerlerde degısıklık var 17 sini bekle bence artık ama buarada folık asıde basla 17 sınde kan ver
Canım naptın haber gelmedi senden merak ettim. Her şey yolundadır umarım :)Evt cnm benim daha regl gunum bile gelmedi lekelenme olunca kan verdim ayy ins tutunur ve saglikli sihatli dogar :)
sorma cnm kimyasal gebelikmiş ve sonlandı malesefCanım naptın haber gelmedi senden merak ettim. Her şey yolundadır umarım :)
çok teşekkürler cnm bidahaki aylara inş sağlıklı sıhatli Bi bebeğim olur Allah isteyen herkese versin Rabbim senin bebeğşnide sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :)Ahh canım ya. Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen. Ben de hamileliğimi çok erken farkettiğim zaman doktorum kimyasal olabilir, boş olabilir. Daha çok erken demişti. Sonra da kimyasal ya da boş gebelik de olsa bu iyi bir şey. Kendi kendine hamile kalabildiğini, bir sorun olmadığını görmüş oluruz dedi. Yani en azından bunu düşünüp rahatlayabilirsin. Tekrar çok geçmiş olsun..
şimdi durumun ne acaba... benimde bir ara düştü değerim... şimdi yeniden yükseliyorKan sonucum 130 yükselmiş cnm :) haftaya Dr gidicem hayırlısı
Benin gebelik sonlandi cnm senin deger kactan kaca indi ins sorun yoktur cnm dr ne dedişimdi durumun ne acaba... benimde bir ara düştü değerim... şimdi yeniden yükseliyor
değerlerim enson 357 ye yükselmişti... 357***225***173***267 ve şimdiki değerim ne kadar yükseldi bilmiyorum...pazar günü gidip test yaptırıcamBenin gebelik sonlandi cnm senin deger kactan kaca indi ins sorun yoktur cnm dr ne dedi
Hmm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin 8 haftalik gebelikmi su andeğerlerim enson 357 ye yükselmişti... 357***225***173***267 ve şimdiki değerim ne kadar yükseldi bilmiyorum...pazar günü gidip test yaptırıcam
7 haftalık ama benim durum karışık birazHmm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin 8 haftalik gebelikmi su an
Gec dollenmemi oldu deger 7 haftaliga gore dusuk gibi7 haftalık ama benim durum karışık biraz
22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdımGec dollenmemi oldu deger 7 haftaliga gore dusuk gibi
Moralini bozma sonucta yuseliyo tutunmaya calisiyodur dinlen ayaklarini uzat yat bence bebegin sana tutunmus baslarda yavas olup sonra iki kat artan ve dogum yapanlar var pozitif dusun pozitif olsun22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdım
başlarda 2 katı yükseliyodu ... taki düşene kadar...şimdi azda olsa yükseliyor... Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsinMoralini bozma sonucta yuseliyo tutunmaya calisiyodur dinlen ayaklarini uzat yat bence bebegin sana tutunmus baslarda yavas olup sonra iki kat artan ve dogum yapanlar var pozitif dusun pozitif olsun
Amin cnm en onemlisi o Rabbim saglikli sihhatli versin insbaşlarda 2 katı yükseliyodu ... taki düşene kadar...şimdi azda olsa yükseliyor... Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin
cnm ne yaptin gebelik devam ediyomu merak ettim seniAmin cnm en onemlisi o Rabbim saglikli sihhatli versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?