hcg degeri düşüp geri yükselen var mi...

Hadi hayırlısı inşallah. Gelişmelerden haberdar edersin beni. Dua edicem senin ve bebişin için :)
Cnm Allah razi olsun tabiki buraya mutlaka yazarim sizlerle paylasirim bugun kan vermedim cumartesi pazar nasil gecer bilmiyom :)

Hmm sagol cnm benimki iki gun once 130 cikti ya ustune gordum yada ikiz anlayamadim dr gidince hersey belli olcak cunki daha regl gunum bile gelmedi 17 eylul
aaa senın daha regl günü gelmedimi bende diyorum az yükseliyor diye meğer daha adet günün bıle gelmemiş ozaman kesin bir hamilelik var ve tutunmaya çalışıyor sanırım değerlerde degısıklık var 17 sini bekle bence artık ama buarada folık asıde basla 17 sınde kan ver

Evt cnm benim daha regl gunum bile gelmedi lekelenme olunca kan verdim ayy ins tutunur ve saglikli sihatli dogar :)

Ahh canım ya. Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış lütfen. Ben de hamileliğimi çok erken farkettiğim zaman doktorum kimyasal olabilir, boş olabilir. Daha çok erken demişti. Sonra da kimyasal ya da boş gebelik de olsa bu iyi bir şey. Kendi kendine hamile kalabildiğini, bir sorun olmadığını görmüş oluruz dedi. Yani en azından bunu düşünüp rahatlayabilirsin. Tekrar çok geçmiş olsun..

çok teşekkürler cnm bidahaki aylara inş sağlıklı sıhatli Bi bebeğim olur Allah isteyen herkese versin Rabbim senin bebeğşnide sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin :)

Amin canım inşallah çok sağol. Allahım aratmasın en hayırlı zamanda bir tane versin sana da :)

Amin cnm benim.benim Bi oğlum var ikinci bebeği düşünüyoruz inş Allah nasip ederse ,oğlum 13 yaşında :)

Benin gebelik sonlandi cnm senin deger kactan kaca indi ins sorun yoktur cnm dr ne dedi
değerlerim enson 357 ye yükselmişti... 357***225***173***267 ve şimdiki değerim ne kadar yükseldi bilmiyorum...pazar günü gidip test yaptırıcam

Gec dollenmemi oldu deger 7 haftaliga gore dusuk gibi
22 ağustos son adet tarihim... ama o zaman memleketteydim. taile gitmiştim.15 eylülde geldim.eşimle birlikte olduk... 16 eylüldede adet olmam gerekiyodu zaten... o günden hamile kaldım... kesenin gözükmemesi bundan olabilirmi bilmem ama değerim çok güzel yükselirken bir anda geriledi ve tekrar çıkmaya başladı... 357///225///173///***267/// ve bugünde 424 değerim... dktr yavaş yükseliyor dedi... ama sen yinede korkma... çokta kötü değil dedi.... sadece 267 yle 424 arsında 4 gün var... ondan moralim bozuldu... ötekiler hep 2 günde bir yaptırdım

Moralini bozma sonucta yuseliyo tutunmaya calisiyodur dinlen ayaklarini uzat yat bence bebegin sana tutunmus baslarda yavas olup sonra iki kat artan ve dogum yapanlar var pozitif dusun pozitif olsun

Moralini bozma sonucta yuseliyo tutunmaya calisiyodur dinlen ayaklarini uzat yat bence bebegin sana tutunmus baslarda yavas olup sonra iki kat artan ve dogum yapanlar var pozitif dusun pozitif olsun
başlarda 2 katı yükseliyodu ... taki düşene kadar...şimdi azda olsa yükseliyor... Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…