- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi mutluyuvam2014
-
Teşekkür ederim ekledim 7 gün gecikmem oldu 4+3 gebeyimNe kadarlık gecikmeniz var onu da ekleyin konuya
Bu değerle kese görünür. Belki çift kese göreceksiniz:)Kizlar hcg değerim 3680.0 çıktı sizce ikizmi ikiz anneleri degeriniz kaçtı benim annem ikiz bebekleri oldu acaba benimde ikiz bebeğimin olma ihtimali nedir lütfen yardim bugün d 7 gün gecikmem var şuan 4+3 günlük gebeyim
Ay inslalh 1 Kasım'da randevum var başka bulamadım 1 Kasımi beklemek zorundayimBu değerle kese görünür. Belki çift kese göreceksiniz:)
Ay inslalh 1 Kasım'da randevum var başka bulamadım 1 Kasımi beklemek zorundayimdua edin
Amin Allah razı olsunRabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin. Sağlıkla kavuşun inşallah
Analdim ben pek bilmiyorum ya bana Dr 36 bin 800 dedi yanlismi yazdı yanlış mı dedi acaabDeğere bakarak ikiz denmiyor çünkü değeriniz gayet normal çıkmış. 2 günde bir artış çok yüksek olunca ikiz olabilir deniyor.
Benim 1 günlük gecikme ile 6 bin küsürdü ve tek bebek.
Analdim teşekkür ederim 36 bin 800 dedi hemşire bana 3680.0 çıkmıştıbenim en bastan beri betam 4-5 kat fazla arttı hatta biz kesin ikizdir diyordukta ikiz değil doktorum beta'nın ikiz gebelikle ilgisi yok demişti
Analdim teşekkür ederim 36 bin 800 dedi hemşire bana 3680.0 çıkmıştı
Merhaba degrim hemşire bana yanlismi okudu yazdı acaba bana 3680.0 yazdı ve aradı 36 bin 800 dedi hangisi doğru acabaBu değerle kese görünür. Belki çift kese göreceksiniz:)
Bence 3680 doğru çünkü 5. haftada 36800 çok fazlaMerhaba degrim hemşire bana yanlismi okudu yazdı acaba bana 3680.0 yazdı ve aradı 36 bin 800 dedi hangisi doğru acaba
Benim dhaa 4 + 3 günlük ikiz olma ihtimali varmı çok mu yüksekBence 3680 doğru çünkü 5. haftada 36800 çok fazla
3680.0 böyle sonucumBence 3680 doğru çünkü 5. haftada 36800 çok fazla
Benimde bu haftada değerlerim sizin gibiydi ama ikiz değildi. Hatta doktor da şüphelenmişti. Değerler yanıltabiliyorKizlar hcg değerim 3680.0 çıktı sizce ikizmi ikiz anneleri degeriniz kaçtı benim annem ikiz bebekleri oldu acaba benimde ikiz bebeğimin olma ihtimali nedir lütfen yardim bugün d 7 gün gecikmem var şuan 4+3 günlük gebeyim
Analdim teşekkür ederim de annem ikiz bebekleri oldu gende anneden geldiği için çok merak ediyorum yaBenimde bu haftada değerlerim sizin gibiydi ama ikiz değildi. Hatta doktor da şüphelenmişti. Değerler yanıltabiliyor
Tabiki merak edersiniz ama az kalmış zaten. Keseyi göreceksiniz bir kaç haftaya. Hayırlısı ile olsun.Analdim teşekkür ederim de annem ikiz bebekleri oldu gende anneden geldiği için çok merak ediyorum ya
Aynen de işte zman geçmiyor ya sağlıklı olsunda rabbim isteyen herkese nasip etsinTabiki merak edersiniz ama az kalmış zaten. Keseyi göreceksiniz bir kaç haftaya. Hayırlısı ile olsun.
O zaman hemşire yanlış okumuş.3680.0 böyle sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?