- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi mutluyuvam2014
-
Ekran rwsminide attı böyle yazıyor 3680.0 yazıyor aynı böyleO zaman hemşire yanlış okumuş.
Kizlar hcg değerim 3680.0 çıktı sizce ikizmi ikiz anneleri degeriniz kaçtı benim annem ikiz bebekleri oldu acaba benimde ikiz bebeğimin olma ihtimali nedir lütfen yardim bugün d 7 gün gecikmem var şuan 4+3 günlük gebeyim
canım 10 haftalık gebeyim 4 artı 4 de 2558 di tek bebekAy inslalh 1 Kasım'da randevum var başka bulamadım 1 Kasımi beklemek zorundayimdua edin
Anladım işte merak ediyor insan yüksek çıkıncacanım 10 haftalık gebeyim 4 artı 4 de 2558 di tek bebek
3680.0 böyle sonucum
Canım gebelik. Zaten 9 ay boyunca merak etmeyle geçiyo keseyi görünce elbet merak edecek başka şeyler olacakAnladım işte merak ediyor insan yüksek çıkınca
Birde yüksek çıkınca erkek diyorlar insallah ben erkek istiyorum bu değerle erkek çıkar aminAnladım işte merak ediyor insan yüksek çıkınca
İnsallh bende çok erkek istiyorum amin bolca dua edin olurmu banadaBirde yüksek çıkınca erkek diyorlar insallah ben erkek istiyorum bu değerle erkek çıkar amin
Evet doğru ya annelik işteCanım gebelik. Zaten 9 ay boyunca merak etmeyle geçiyo keseyi görünce elbet merak edecek başka şeyler olacak
İkimiz de erkek insalahİnsallh bende çok erkek istiyorum amin bolca dua edin olurmu banada
Yüksek değil ki. Siz öyle yorumluyorsunuz.Anladım işte merak ediyor insan yüksek çıkınca
Bence. Haftama göre yüksek herkes yazıyor HCG değerlerini ve baya bı yüksek haftama göreYüksek değil ki. Siz öyle yorumluyorsunuz.
Gayet normal bir beta.
Hayır değil. Siz bilirsiniz ama öyle inanmak istiyorsanız.Bence. Haftama göre yüksek herkes yazıyor HCG değerlerini ve baya bı yüksek haftama göre
Birde yüksek çıkınca erkek diyorlar insallah ben erkek istiyorum bu değerle erkek çıkar amin
Birde yüksek çıkınca erkek diyorlar insallah ben erkek istiyorum bu değerle erkek çıkar amin
BENİM DE YÜKSEKTİ AMA KIZIM OLDUİnsallh bende çok erkek istiyorum amin bolca dua edin olurmu banada
Dua edin bende çok erkek istiyorum ya ne olurBenim de 4+2 de beta 4700 dü. Tek erkek bebeğim olacak inşallah
Canım hangi yumurtandı hissettin miBenim de 4+2 de beta 4700 dü. Tek erkek bebeğim olacak inşallah
Ay insallah benim de öyle olur ya 2450 benim de adetten 1 hafta sonra beklenen adetten bir hafta sonraBenim de 4+2 de beta 4700 dü. Tek erkek bebeğim olacak inşallah
bunlar gerçeği, yansıtmıyor. zaten bişey kalmamıs umarım saglıklı olur cinsiyet onemli deil . benim hem yuksek beta hem de sag taraftaydı herkes karın tipimden erkek dedi ama kızım oldu.Canım hangi yumurtandı hissettin mi
Merhaba canım gülüşlerin de büyüme olfumu bide benim en çok sağ kasigim ağrıdı aradada sol senij nasil beriltielrin oldu benim sol göğüsum şişti biraz bide erkek bebekte meme ucu kararıyormus doğrumu sendeki beriktiler neBenim de 4+2 de beta 4700 dü. Tek erkek bebeğim olacak inşallah
Doğrudur canım benim de sağ yumurtam tuttu tedavi olduğum için biliyorum ve kız hissediyorumbunlar gerçeği, yansıtmıyor. zaten bişey kalmamıs umarım saglıklı olur cinsiyet onemli deil . benim hem yuksek beta hem de sag taraftaydı herkes karın tipimden erkek dedi ama kızım oldu.
7 günlük gecikmeyle 3680 gayet normal bir değer..ikiz bebek olayı kese görününce belli olacaktır HCG ile anlaşılmaz.bir sonraki gidisinizde keseyi gorursunuzKizlar hcg değerim 3680.0 çıktı sizce ikizmi ikiz anneleri degeriniz kaçtı benim annem ikiz bebekleri oldu acaba benimde ikiz bebeğimin olma ihtimali nedir lütfen yardim bugün d 7 gün gecikmem var şuan 4+3 günlük gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?