Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

Merhaba arkadaslar bir sorum olacaktı.
Ben normalde hcg yaptirdigimda 0.10 cikiyordu. Ama yumurtlama gunumde esimle.iliskiye girdik 3 gun sonra bobrek rahatsizligimdan dolayi doktora gittim. Dr hcg baktı 2 cıktı. Sizce gebemiyim.. daha reglime 8 gun var insallah gebeyimdiiirr.

Kızlar benim adetim 5 gün gecikince yaptım iki çizgi gördüm ve kan testine gittim 6495 çıkmıştı

Merhaba canım 5 in altındaki degerler gebe olmadıgın yönünde biraz diblen eger artarsa gebesindir

merhaba kızlarrr,
Ben ikinci kez hamileyim sanırım ve çok heyecanlıyım. Adetime 3 gün kala kan vermiştim beta 87.1 çıktı. Şimdi adetim 2 gündür geçiyor doktora gitmek için erken olduğunu düşündüm cuma günü gidicem inşallah. Acaba kese falan görünür mü, son adet tarihime göre 4+5 günlük. İlişki tarihim de tam olarak adetten 1 hafta sonraydı. Geç döllenme falan mı olmuştur kafam çok karışıyor.

Canım bende adet günümden 2 gün önce yaptırdım 88 çıktı doktorum bi daha yaptırma 1 hafta bekle 5. Haftanda direk keseyi bakarız gününden önce yaptığın için değerin normal dedi haftaya pazartesi biz de kese için gidicez bakalım hayırlısı

tatlımm ben cuma günü tam 5 hafta oluyorum acaba görünür mü ki çok heyecanlıyım. sizin son adet tarihiniz kaç benim 8 aralık

tatlımm ben cuma günü tam 5 hafta oluyorum acaba görünür mü ki çok heyecanlıyım. sizin son adet tarihiniz kaç benim 8 aralık
Benim son adet 1 aralık canım dün gittim kese göründü sendede görünür bence

Ben 5 +1 im ama keseyi göremez içi boş görür falan diye gitmiyorum doktora 6 haftalıkken gidicem ki üzülmiyim

Ya herkesin ki ne kadar farklı çıkmış. Yumurtlama zamanını takip ettin mi canım battan ne kadar önceydi
Ben tamamen yumurtlama takipli yaptım yumurta çatladıktan 12 gün sonra beta hcg 29,98 idi 14 gün 99,98 16 gün 232.77 olmuştu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…