Evt canim gec dollenme olmustur.kac haftalik suan bebek ?ya benimde adetten 2 gun sonra 2.1 simdi yani 9 gun sonra 517 normal mi ya sanirim gec dollenme benmde cunku gecikmenin 7. gunu idrarda gösterdi kendini ondan once heo negatifti
vallah bilmiyrm ki canm gec dollenmeyse tahminen 3 haftalktr hemen hemenEvt canim gec dollenme olmustur.kac haftalik suan bebek ?
Merhaba canım 5 in altındaki degerler gebe olmadıgın yönünde biraz diblen eger artarsa gebesindirMerhaba arkadaslar bir sorum olacaktı.
Ben normalde hcg yaptirdigimda 0.10 cikiyordu. Ama yumurtlama gunumde esimle.iliskiye girdik 3 gun sonra bobrek rahatsizligimdan dolayi doktora gittim. Dr hcg baktı 2 cıktı. Sizce gebemiyim.. daha reglime 8 gun varinsallah gebeyimdiiirr.
Canım benimde geç döllenme oldu keseyi ve kalp atışını ne zaman gördünBen adetimin 5.ci gun gecikmesinde kan verdim, 94,33 cikti gec dollenmeydi..
Canım bende adet günümden 2 gün önce yaptırdım 88 çıktı doktorum bi daha yaptırma 1 hafta bekle 5. Haftanda direk keseyi bakarız gününden önce yaptığın için değerin normal dedi haftaya pazartesi biz de kese için gidicez bakalım hayırlısımerhaba kızlarrr,
Ben ikinci kez hamileyim sanırım ve çok heyecanlıyım. Adetime 3 gün kala kan vermiştim beta 87.1 çıktı. Şimdi adetim 2 gündür geçiyor doktora gitmek için erken olduğunu düşündüm cuma günü gidicem inşallah. Acaba kese falan görünür mü, son adet tarihime göre 4+5 günlük. İlişki tarihim de tam olarak adetten 1 hafta sonraydı. Geç döllenme falan mı olmuştur kafam çok karışıyor.
Canım bende adet günümden 2 gün önce yaptırdım 88 çıktı doktorum bi daha yaptırma 1 hafta bekle 5. Haftanda direk keseyi bakarız gününden önce yaptığın için değerin normal dedi haftaya pazartesi biz de kese için gidicez bakalım hayırlısı
Keseyi ve bebegi 4+3 gordum kalp atisinida, 7.ci haftada dr gittim duyduk cok sukurCa
Canım benimde geç döllenme oldu keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün
Adetlerin düzensiz mi canımBen adetimin 5.ci gun gecikmesinde kan verdim, 94,33 cikti gec dollenmeydi..
Benim son adet 1 aralık canım dün gittim kese göründü sendede görünür bencetatlımm ben cuma günü tam 5 hafta oluyorum acaba görünür mü ki çok heyecanlıyım. sizin son adet tarihiniz kaç benim 8 aralık
Yok canim duzenliydi.Adetlerin düzensiz mi canım
Ya herkesin ki ne kadar farklı çıkmış. Yumurtlama zamanını takip ettin mi canım battan ne kadar önceydiYok canim duzenliydi.
İnşallah görünür canım bende göründü 2 hafta sonra da minik kalbini dinlemeye gideceğim :)Hım insallah gorunur ya cok hevesliyim :)
Ya herkesin ki ne kadar farklı çıkmış. Yumurtlama zamanını takip ettin mi canım battan ne kadar önceydi
Ben tamamen yumurtlama takipli yaptım yumurta çatladıktan 12 gün sonra beta hcg 29,98 idi 14 gün 99,98 16 gün 232.77 olmuştu canmYa herkesin ki ne kadar farklı çıkmış. Yumurtlama zamanını takip ettin mi canım battan ne kadar önceydi
Onu ben de içtim ama bi etkisi olmadıYok cnm takip etmedim..Sogan suyu icmistim o ay etkisi oldu sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?