Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

Kimyasal gebelikden hemen sonra gebe kalinabiliyormu kasiklarim agriyor pazartsi gidecegim kan vermeye kanaman basladiginda acile gel dedi ilk defa bunlari yasiyorum aglamakdan icim disima cikdi
Öncelikle Sakin olmaya çalış canım tabiki kalınıyor aralık 11 de düşük yaptım ilk adetimi görmeden hamile kaldım Dr bekleme şuan daha çabuk kalırsın dedi bende ovulasyon testi aldım yumurtlama günü iki kere birliktelik oldu burda bir kaç arkadaş yine var onlarda hamile

tatlımm ben cuma günü tam 5 hafta oluyorum acaba görünür mü ki çok heyecanlıyım. sizin son adet tarihiniz kaç benim 8 aralık
Benim son adet tarihim 11 aralıktı görünür mü bilmiyorum canım valla bende pazartesi doktora gidicem 5+1 olucam o zaman inşallah görünür günlerimiz yakinmis birbirine çok :))

Benim son adet tarihim 11 aralıktı görünür mü bilmiyorum canım valla bende pazartesi doktora gidicem 5+1 olucam o zaman inşallah görünür günlerimiz yakinmis birbirine çok :))

tatlım merhaba, ben bugun tam 5+1 günüm, bugun gidiyorum doktora kese görünürse inşallah sana yazarım :))) evet çok yakın tarihlerimizz

tatlım merhaba, ben bugun tam 5+1 günüm, bugun gidiyorum doktora kese görünürse inşallah sana yazarım :))) evet çok yakın tarihlerimizz
İnşallah görürsün canım keseyi evet bana da haber verirsen çok sevinirim ben bile çok heyecanlandım şuan seni düşünemiyorum :))

Benim 2. olcak, şu profil resmindeki yakışıklı oğlum oluyor :))) 2.5 yasını geçti 1 ay önce :) Ama yinede cok heyecanlıyım bu bebeğime, ogluma olduğu kadar hemde :)
Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah bugün de iyi haberler alırsın bu bebeğini de sağ salim kucağına alırsın ilk çocuk ya da 2. Farketmiyomus hepsinde aynı heyecan oluyormuş sanırım :))

evett aynen öyle, yeni bir can, yeni bir hayat , yeni bir umut :) Allah hepimize sağ sağlım bebeklerimizi nasip etsinnn inşallahhh

Canimmmm bugun melegimin kesesini görduk cok sukurr.. son adet tarihime gore 5 haftalik ama ulttasonda 4 haftalik gorunuyor kuzucum

Canimmmm bugun melegimin kesesini görduk cok sukurr.. son adet tarihime gore 5 haftalik ama ulttasonda 4 haftalik gorunuyor kuzucum
Canım ya çok sevindim darası başıma inşallah :)) ultrasonda neden 4 haftalık çıktı bi de kalp atışı için çağırdı mı tekrar ay çok soru sordum :)

Canım ya çok sevindim darası başıma inşallah :)) ultrasonda neden 4 haftalık çıktı bi de kalp atışı için çağırdı mı tekrar ay çok soru sordum :)

Yani ultrason 1 haftadan geri gelebiliyormus. Heyecandab pek detaya inemedim. Cuma gunu tekrar cagirdi yani 1 hafta sonra icin. Insallah sende tez zamanda iyi haberler alirsin canimn

Yani ultrason 1 haftadan geri gelebiliyormus. Heyecandab pek detaya inemedim. Cuma gunu tekrar cagirdi yani 1 hafta sonra icin. Insallah sende tez zamanda iyi haberler alirsin canimn
Çok sevindim senin adına canım inşallah hepimiz hep iyi haberler alırız çok heyecanlandım bende şimdi pazartesi doktora gideyim bende yazicam sana sonucumu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…