Öncelikle Sakin olmaya çalış canım tabiki kalınıyor aralık 11 de düşük yaptım ilk adetimi görmeden hamile kaldım Dr bekleme şuan daha çabuk kalırsın dedi bende ovulasyon testi aldım yumurtlama günü iki kere birliktelik oldu burda bir kaç arkadaş yine var onlarda hamileKimyasal gebelikden hemen sonra gebe kalinabiliyormu kasiklarim agriyor pazartsi gidecegim kan vermeye kanaman basladiginda acile gel dedi ilk defa bunlari yasiyorum aglamakdan icim disima cikdi
belki yumurtlama tarihiyle ilgilidir bi sıkıntı yoktur bence gayet güzel çıkmış değerin.Canım benim günüm 5 gün geçmişti 6495 çıkmıştı neden acaba yüksek bir fikrin var mı
Tamam canım çok teşekkür ediyorumbelki yumurtlama tarihiyle ilgilidir bi sıkıntı yoktur bence gayet güzel çıkmış değerin.
Benim son adet tarihim 11 aralıktı görünür mü bilmiyorum canım valla bende pazartesi doktora gidicem 5+1 olucam o zaman inşallah görünür günlerimiz yakinmis birbirine çok :))tatlımm ben cuma günü tam 5 hafta oluyorum acaba görünür mü ki çok heyecanlıyım. sizin son adet tarihiniz kaç benim 8 aralık
Benim son adet tarihim 11 aralıktı görünür mü bilmiyorum canım valla bende pazartesi doktora gidicem 5+1 olucam o zaman inşallah görünür günlerimiz yakinmis birbirine çok :))
Ben adetim geciktikten 2 gün sonra ilk ölçtürmüştüm; 184 çıkmıştı.Kizlar idrar testinden ne zaman sonra hcg olcturtunuz ve ilk hecgniz kac cikti
İnşallah görürsün canım keseyi evet bana da haber verirsen çok sevinirim ben bile çok heyecanlandım şuan seni düşünemiyorum :))tatlım merhaba, ben bugun tam 5+1 günüm, bugun gidiyorum doktora kese görünürse inşallah sana yazarım :))) evet çok yakın tarihlerimizz
İnşallah görürsün canım keseyi evet bana da haber verirsen çok sevinirim ben bile çok heyecanlandım şuan seni düşünemiyorum :))
Evet ilk bebeğim canım senin :)Senin ilk bebeğin mi canım
Evet ilk bebeğim canım senin :)
Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah bugün de iyi haberler alırsın bu bebeğini de sağ salim kucağına alırsın ilk çocuk ya da 2. Farketmiyomus hepsinde aynı heyecan oluyormuş sanırım :))Benim 2. olcak, şu profil resmindeki yakışıklı oğlum oluyor :))) 2.5 yasını geçti 1 ay önce :) Ama yinede cok heyecanlıyım bu bebeğime, ogluma olduğu kadar hemde :)
Canim sen kac haftalik gebesin.nedrn bakildi progesteronunaKizlar merhaba beta hgc degerlerim cok iyi fakat progesteron 16.5 oken 12.6 olmus progesteron hapi kullaniyorum bi konuda fikri olan varmi
Allah bağışlasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım inşallah bugün de iyi haberler alırsın bu bebeğini de sağ salim kucağına alırsın ilk çocuk ya da 2. Farketmiyomus hepsinde aynı heyecan oluyormuş sanırım :))
Canım ya çok sevindimCanimmmm bugun melegimin kesesini görduk cok sukurr.. son adet tarihime gore 5 haftalik ama ulttasonda 4 haftalik gorunuyor kuzucum
Canım ya çok sevindimdarası başıma inşallah :)) ultrasonda neden 4 haftalık çıktı bi de kalp atışı için çağırdı mı tekrar ay çok soru sordum :)
Çok sevindim senin adına canım inşallah hepimiz hep iyi haberler alırız çok heyecanlandım bende şimdi pazartesi doktora gideyim bende yazicam sana sonucumu :))Yani ultrason 1 haftadan geri gelebiliyormus. Heyecandab pek detaya inemedim. Cuma gunu tekrar cagirdi yani 1 hafta sonra icin. Insallah sende tez zamanda iyi haberler alirsin canimn
Alti haftalik cikti cnm , progesteron testi yapti orda ciktiCa
Canim sen kac haftalik gebesin.nedrn bakildi progesteronuna
Hcg degerlerin nasil canim 2 kat katliyor mu?kalp atisi duydunmuAlti haftalik cikti cnm , progesteron testi yapti orda cikti
Kanaman falan mi oldu neden progsteron testi yaptiHcg degerlerin nasil canim 2 kat katliyor mu?kalp atisi duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?