Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

iyi geceler herkese. hep okurdum bugune nasipmiş yazmak. Adetim iki gun gecti bayanlar. bugun tahlil verdim 2.11 çıktı. ne gelen var ne giden. düzenli regl olan biriyim. düşündükçe iyice sıkıntı basiyo. hamilelik degilde baska sıkıntılar var diye.

Canım iyi geceler seni üzmek istemem ama adet geçtikten sonra 2 çıktıysa gebelik yoktur adetime var deseydin bir ihtimal olabilirdi yinede Allah'ın işi belli olmaz inşallah vardır bekle biraz kendini strese sokma öyle de gecikebilir

gebelik degil canim beni strese sokan sebebini arastirdikca sıkıntı basıyor. temmuz 15 de bebegim karnimda öldü. normal dogumla alındı bebek. duzenliydi regl araligim. en iyisi dr.ye gidip kafami rahatlatmam

gebelik degil canim beni strese sokan sebebini arastirdikca sıkıntı basıyor. temmuz 15 de bebegim karnimda öldü. normal dogumla alındı bebek. duzenliydi regl araligim. en iyisi dr.ye gidip kafami rahatlatmam
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok üzüldüm gerçekten eğer gebelik yoksa bazen stresten havalardan çoğu nedenden gecikme yaşanıyormuş benimde çok düZenli olmasına rağmen senede en az 2 3 defa şaşardı hayra yor umarım birşey yoktur. Bu arada canım kistin var mı bende vardı arada oda sebep oluyormuş gecikmeye

cok sagol canım. yakindir hasta olmam sanci basladi.

Kaç gün geçtiğini tam bilemiyorum.düzensiz olduğu için.6 ile 10 gün arası geçmişti 5680 çıktı

kızlar merhaba sayfaya yenı uye oldum ilk denememizde bebek oldu ılk andan berı vucudumda hıssettim adetıme 4 gun kala kan testı yapdırdım sonuc negatif cıkdı 0.100 adetım 6 gun gecıkdı kan testı yapdırdım sonucu yarın alın dendı bugun gıttım sonuc 85.1 çıkdı doktor gebelik var ama deger çok düşük dedi 400 olmalı dedı tekrar kana gel dedı kımyasal olabılır dedı yada dış gebelık dedı baya korktum sevınmelımıyım uzulmelımıyım bılemedim bu durumu yaşayanlar varmı bu konularda çok tecrubesızım

Canım üzülme çünkü geç döllenme olabilir açıkçası bazen doktorlar bizi düşünmeden abuksubuk konuşuyorlar ... bi daha kan ver 2 gün sonra düzenli artıyorsa sıkıntı yok

Canım üzülme çünkü geç döllenme olabilir açıkçası bazen doktorlar bizi düşünmeden abuksubuk konuşuyorlar ... bi daha kan ver 2 gün sonra düzenli artıyorsa sıkıntı yok
Bugun kasik agrim oldu sabah acile gittim altdan ultrasonlabakdi doktor kalinlasms yumrtaliklrn rahmin kalinlasmis dedi bir problem yok suan betana bakalim dedi sonucu bekliyorum insallah artmisdir bide hicbir bilgim yok yeni evliyim tecrubesizim kimyasal gebeligi dun ilk defa duydum hayatimda baya korktum

Kizlar merhaba beta hgc degerlerim cok iyi fakat progesteron 16.5 oken 12.6 olmus progesteron hapi kullaniyorum bi konuda fikri olan varmi

Kizlar progesteron seviyem 16.9 iken 12.6 ya dfusmus progesteron ilaci kullaniyorum fikri olan varmi

benim adetim 3 gün geçtikten sonra 375 6 gün geçtikten sonra da 1525 çıkmıştı. şimdi 14 haftalık hamileyim çok şükür Tüm isteyenlere nasip etsin Allah

Arkadaşlar ben yeni katıldım 7 aylık evliyim adetim bu ay 4 gün geçti dün Bi damla kan geldi şimdi yoğun değil ama kanamam var idrar testi yaptım tek çizgi sizce hamilemiyim ne yapmalıyım

Arkadaşlar ben yeni katıldım 7 aylık evliyim adetim bu ay 4 gün geçti dün Bi damla kan geldi şimdi yoğun değil ama kanamam var idrar testi yaptım tek çizgi sizce hamilemiyim ne yapmalıyım
Eğer kahverengi lekelenme tarzı bi kanama ise bi ihtimal hamile de olabilirsiniz bir iki gün bekleyip kan testi yaptırın isterseniz. daha çok yeni evlisiniz inşallah tez zamanda kavuşursunuz telaş yapmayın :)

Kan sonuclarimi aldim bugun 56.3 dusuyor kanda gebelik baslamis ama dusuyor dedi doktor git gide dusecek degerin gebelik kendini sonlandiriyor dedi cok moralim bozuldu aciklamada yapmadilar neden oldu dedim birsey de demediler bu durumu yasayan varmi icinizde

Geçmiş olsun canım benimde geçen ay aynısı oldu bebek rahime tutunamıyor yani kimyasal gebelikmiş ondan lekelenme başlayınca kan değerleri düşüyor kanama çoğaldıkca değerlerin sıfırlanıyor zaten ama mutlaka takip et sıfırlanması için Dr bana beklemene gerek yok dedi ve Allah a çok şükür hemen hamile kaldım yine

Kimyasal gebelikden hemen sonra gebe kalinabiliyormu kasiklarim agriyor pazartsi gidecegim kan vermeye kanaman basladiginda acile gel dedi ilk defa bunlari yasiyorum aglamakdan icim disima cikdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…