HCG oranım düşük hızda ilerliyor çok endişeliyim bir umut var mı :(

melaike26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
332
56
43
35
İstanbul
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım. ilk gebeliğim adetlerim düzenlidir. Çarşamba günü adetimin 2.günü idi ve sağlık ocağında test yaptırdım 28.8 çıktı.aile hekimim düşük dedi ve cuma günü tekrar test yaptı. ve 1gün arayla 39kusura çıkmış doktor izinli idi. hemşire düşük ilerliyor kanaman oldu mu dedi ve bu beni tedirgin etti.
Dün hemen o panikle özele gittim ve özel ultrasonla baktı ve birşey görünmedi. tekrar test aldı ve 2gün arayla 79.8 olmuş doktor yükselmiş ama düşük yinede cuma tekrar kontrol edelim seyrini. Geç gebelik olabilir ya sağlıksız gebelik o kendiliğinde düşer yada dış gebelik ihtimalleri var dedi. İçime bir korku düştü dış gebelik riski korkuttu beni

bence korkma INSALLAH dis gebelik olmaz ... benimde ilk gebeliyim kendiliyinden sonlandi.. sonra 1 ay gecti tekrar hamile kaldim... kendini yorma ve korkma hayirlisi neyse o olsun

Canım bence ilerlemesi gayet normal.2 günde 2ye katlamalı.Senin 39 çıktıktan 2 gün sonra 79 çıkmış gayet güzel katlamış.Geç döllenme olabilir.Geç döllenme bende yaşadım.Genelde yumurtlamam geç oluyor benim.Bu şekilde olupta sağlıklı gebelik yaşayan bir çok tanıdığım var.Stres yapma bebişin etkilenmesin,annesine güzel tutunsun :) Bu arada hayırlı olsun,darısı başıma :)

Son düzenleme:
değerlerin 2 ye 3 e katlaması gerekiyor normalde sen yinede içini ferah tut kötüsünü düşünme
kanaman yoksa korkma
Allah yardımcınm olsun

Hanimlar icimi rahatlattiniz doktor tum ihtimalleri saydi ins. Gec dollenmedir. 6aylik evliyim ve yeni bebek denememizdi ve daha ilk gecikmesindeki degerin dusuk dis gebelik dusuk olabilir dedikleri icin cok korktum. Insallah bebegim beni birakmaz. Rabbim hayirlisiyla bebegime kavusmayi nasip eder ins.

değerim 492 çıktı ama doktorum çok ilgisiz hastane 75tl ücret alıyor muayene için ama doktorum hiç ilgilenmedi doğru durust hiç ilk gebelikmi şunlara dikkat et şunları ye falan demedi anca folik asit ve progestan yazdı

Bence baska doktor bul kendine canimm,ne demek yaa hamilelik bu,hergun heycanla gecirirken sen,doktor hevesini kursaginda birakmasina izin verme zorla tedavimi ettircen.birak gitsin umutsuz olan insanlari hic sevmem moral kacirirlar.senin sevincle doktora gidebilmen lazim.hicbirsey senden ve bebeginden onemli degil unutma once SIZ...
Allah saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin bebisini kucagina almayi nasip etsin canim.
Ehh darisi benim ve tum isteyenlerin basina :))

Amin insallah bizimde olur bi bebisimiz inşallah :/

Valla canim gecen ay 2 gun surdu adetim sonrasi kahverenginde lekelenme cokda degildi kanamam,pek onemsemedim ozaman,simdi dusunuyorumda yerlesme kanamasi olmus olabilirmi diye.kac gundur karnim geriliyor kailiyor krampf seklinde.kac kisi hamilemisin dedi ruyamda positiv gordum karnim sisti kiloda aldim.bilmiyorum karisik duygular icindeyim acikcasi korkuyor test yapmaya.adetime simdi 15 gun var.allahim bu sefer tutar insallah verir bize bebisimizi
Bende 3 aydr peki suan durum ne varmi bseyler canimmm

Ay inşallah canim ya Rabbim gönlüne göre versin.
İnşallah oyledir benimde 8.gun bugün gelmedi adetim ama test negatif anlmadm senn gbi bende karisik duygular içindeyim bu arada nerelisin cnm

Ayy insallah sende hamilesindir,bebisin utaniyordur insallah,allah boyle baskasinin dua etmesini bile duymak cok guzel :)
Cokda gecmis kan testi yaptirmadinmi canim?
Ben bartinliyim ama almanyadayim :))
Sen canim
Ay inşallah canim ya Rabbim gönlüne göre versin.
İnşallah oyledir benimde 8.gun bugün gelmedi adetim ama test negatif anlmadm senn gbi bende karisik duygular içindeyim bu arada nerelisin cnm

Ayy insallah sende hamilesindir,bebisin utaniyordur insallah,allah boyle baskasinin dua etmesini bile duymak cok guzel :)
Cokda gecmis kan testi yaptirmadinmi canim?
Ben bartinliyim ama almanyadayim :))
Sen canim

Valla canım 3.gun yaptrdim test 0, 100 cikti yapyrm test ama hayl kirikligi yasamaktn skldm adetm geçtiği gunden beri idrr testide ypyrm hergn negatf esimde bende umdmuzu kaybettk bu ay ; ( ilk dga bukdr geçti bende anlamdm olmazdi byle en fzla bign gecerdi 36 gn oldu diger adetten bu yana bu ay benmde adet gunumden beri kasiklarm sanciyo belm agriyo göğüslerimde doknnca aciyo ama tstler öyle demiyo anlamdm pzrtsi doktra gtmeyi dsnuyorum bende ama umdm yk surekli ruya gruyorm hergn hamileym cocuk dgruyrm test poztf çıkıyo falan ama snuc yok ikilemde kaldm anlicagn hamle oldgmu dsnmyrm artk bende ispartalym ama antalyada yasiyorm cnm

Belkide gec dollenme olduysa erken olmus olabilir,hamilelikde bir gun var bir gun yok birden yukselebiliyor deger,idrar testinde hic cikmayan gebelerde var okumustum kanda cikiyor idrarda cikmiyor insallah sende onlardansindir,beklemek cok zor gercekten.bilirim o duyguyu negativ bile yazmak hic icimden gelmiyor itiyor beni.allah insallah o umut kapisini aciverirde bebisini gorursun tum kalbimle diliyorum canim.o duyguyu bizede yasatmayi nasip etsin.pazarteside olmazki simdi,bende cok dusundum test alsammi almasammi bugun diye icimdeki ses surekli al al diyordu korktum almadim,yarinda heryer kapali

Gec döllenme olablrmi blmyrm cnm.bugn hassas test aldm bi umitle bign snrasi bilr net gsterr dedler gene negatf yikldm artk negaf grmekten skldm kan vere vere kollarm morardi 5 gn once yaptrdm iste 0.100 olnca umdmu kaybettm cnku adetten 4gn once 1.5 du iyce dusms blmyrm ckck olsa silik bile ckrdi dye dsnyrm evwt ck zor adeti beklemek bile insallah tatlim ya allahm bizede tattirir o güzel duyguyu ins umdmuz gtmsken bi anda gelr bebisler bekle cnm bence negatf insani dha cok uzuyo bunu cok iyi anladm

Insallah sekerim amin allahim o duyguyu tattirsin,resmen hamile moduna girdim otururken bile dikkat ediyorum :)
Iyi dusunelim iyi olsun canim allahim buyuktur.beklemek zor geliyor ama en iyisi bencede,sende pazartesi bi doktora gorun bakalim veya 10 gununu doldur.evet yaa umudumuz yokken oluvermistir insallah bol bol dua et salevat getir zikret.
Opuyorum canim ben yatiyorum dualarim seninle.hayirli geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…