HCG oranım düşük hızda ilerliyor çok endişeliyim bir umut var mı :(

İnşallah tatlim benden oyleyim :) Rabbim yardimcimiz olsun bakalm pazrtsi 9 gn olucak belliolur ne oldgu hayirlisi olur umarm ederm canm bebenmde dualrm sennle optm iyi geceler :)))
Bebisli rüyalar

Canım tekrar hayırlı olsun.O nasıl doktormuş öyle.Zaten değerlerin düşük demesinden anlamıştım saçma sapan biri olduğunu.Çünkü değerlerin olması gerektiği gibi ilerliyordu.Hamileliğinin tadını çıkar,kafana hiçbir şeye takma canım.Birde iyi araştır,içinin ısındığı bir doktorun olsun :)

Hanimlar bayadir yazamadim cok tesekkur ederim Rabbim tum bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin ins. Hcg oranim yukseldi doktorumu esime tavsiye edilen bir doktorla degistirdim ve ultrasonda 3kesemiz gozuktu ve suan 3ler ama ne kadar sansizimki bu doktorumdanda istedigim performansi alamadim cogul gebelik konusunda cok bilgili degil gibi gobekten gorunmedi diye hemen alttan ultrasonaa aldi bu hafta ise gobekten bakmadan direkt vajinal uktrasona aldi bir cok yerde okuduguma gore cogul gebelikte alttan ultrason zararliymis. Birde hareket kisitlamasi vermiyorum bi agir kaldirma dedi. Ama arastiriyorum coguk gebeliklerde hep dikkat edin demisler oyuzden doktor arastiriyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istanbul avrp. Yakasinda ucuz gebelik icin bir doktor tavsiye edebilirmisiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…