- 29 Temmuz 2022
- 349
- 129
- 53
- 26
- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
-
İlk 5 dakika içinde çıktı canım yapar yapmaz.eğer ikinci çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa yüksek ihtimal gebesiniz. sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun canımeğer ikinci çizgi 5-10 dk içinde çıktıysa yüksek ihtimal gebesiniz. sağlıkla ilerlesin inşallah
testı kendı rengınde paylassan daha guzel gorunur. :) test pozıtıf gıbı ama artısı gormek ıcın bı kan tahlılı yap 2 gune de tekrarla :) gercı vermıssın:) ınsallah guzel artar ılerlerHayırlı günler 11 Ekim'de aşılama yaptırdım bugün adet günüm ilk test 26 Ekim'de yaptım ikinci testi 25 Ekim'de yaptım. Bugün sağlık ocağında kan verdim ama sonuç henüz çıkmadıEki Görüntüle 3152314
kan testi sonucunu da yazarsanız çok mutlu olurum. kendim hiç gebe kalmadım ama burda 2.çizgileri görmek beni inanılmaz mutlu ediyorAllah razı olsun canım
İdrar lekesi olduğu için siyah beyaz paylaşmak istedim. Ama çok net kırmızı ikiside. Teşekkürlertestı kendı rengınde paylassan daha guzel gorunur. :) test pozıtıf gıbı ama artısı gormek ıcın bı kan tahlılı yap 2 gune de tekrarla :) gercı vermıssın:) ınsallah guzel artar ılerler
Tabiki paylaşırım canım 8 gün önce 5.82 çıkmıştı. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşAllah canım. Sana da tez zamanda nasip etsin inşAllah bende 20 ay uğraştım bu iki çizgi için. Çok zor bilirim. Hala da zor acaba sağlıklı gebelik mi kimyasal mı diye aklım çıkıyor içim içimi yiyor.kan testi sonucunu da yazarsanız çok mutlu olurum. kendim hiç gebe kalmadım ama burda 2.çizgileri görmek beni inanılmaz mutlu ediyor
371,7 çıktı canım 18. Gündekan testi sonucunu da yazarsanız çok mutlu olurum. kendim hiç gebe kalmadım ama burda 2.çizgileri görmek beni inanılmaz mutlu ediyor
371,7 çıktı canım 18. bir kaç gündür bakamamıştım buraya. çok mutlu oldum sağlıkla al kucağına inşallah
Ay inşallah benimde yükselir şuan 160 . Peki doktora gittin mi?Tabiki paylaşırım canım 8 gün önce 5.82 çıkmıştı. Rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşAllah canım. Sana da tez zamanda nasip etsin inşAllah bende 20 ay uğraştım bu iki çizgi için. Çok zor bilirim. Hala da zor acaba sağlıklı gebelik mi kimyasal mı diye aklım çıkıyor içim içimi yiyor.
Daha gitmedim canım kese ve bebek görünmezse moralimi bozmayayım diye 6 haftalık olunca gidicem şuanlık düzenli artış varAy inşallah benimde yükselir şuan 160 . Peki doktora gittin mi?
Ben de ilk kez yarın gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olurDaha gitmedim canım kese ve bebek görünmezse moralimi bozmayayım diye 6 haftalık olunca gidicem şuanlık düzenli artış var
İnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Beni de haberdar et lütfen bebeği keseyi görürsen benim yarın 5 haftalık olcakBen de ilk kez yarın gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Gittim doktora keseyi göremeyiz 3000 olmadan dedi ve goremedi.tekrar test verdim saat 5 te gidicem duruma göre vajinadan ultrosanla bakarız dediİnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Beni de haberdar et lütfen bebeği keseyi görürsen benim yarın 5 haftalık olcak
Gittim doktora ultrasonda göremedi sadece karında iç kanama var mı diye baktı. Kan verdim tekrar akşam 5 gibi sonucumu gostericem alltan ultrosanla bakmak istedi ama korkuyorum .İnşAllah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Beni de haberdar et lütfen bebeği keseyi görürsen benim yarın 5 haftalık olcak
Senin kaç haftalık bebeğin. Sakıncalı canım alttan muayene ben olsam yaptırmam 1 hafta daha beklerimGittim doktora ultrasonda göremedi sadece karında iç kanama var mı diye baktı. Kan verdim tekrar akşam 5 gibi sonucumu gostericem alltan ultrosanla bakmak istedi ama korkuyorum .
Kaç çıktı beta değerin. İnşAllah bebeği de keseyide kalp atışını da görürsün canımGittim doktora keseyi göremeyiz 3000 olmadan dedi ve goremedi.tekrar test verdim saat 5 te gidicem duruma göre vajinadan ultrosanla bakarız dedi
653 çıktı ya dış gebelik yada düşmeye çalışıyor şuan dedi. Progestan başladıKaç çıktı beta değerin. İnşAllah bebeği de keseyide kalp atışını da görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?