- Konu Sahibi Aglayangelincicegi
-
Galiba öyle yapicam canım bende çok tereddütte kaldım rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin insallahSenin kaç haftalık bebeğin. Sakıncalı canım alttan muayene ben olsam yaptırmam 1 hafta daha beklerim
İnşAllah canım. Bugün çok üzüldüm ağrım var o yüzden çok korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşAllah. Bir an önce geçse günlerde kucağımıza alabilsekGaliba öyle yapicam canım bende çok tereddütte kaldım rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin insallah
Canını sıkma canım değerin çok iyi bence. Önemli olan değer değil ultrason653 çıktı ya dış gebelik yada düşmeye çalışıyor şuan dedi. Progestan başladı
Bende bir hafta bekleyeceğim rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahCanını sıkma canım değerin çok iyi bence. Önemli olan değer değil ultrason
Naptın canım gittin mi doktora değerlerin kaç olduCanını sıkma canım değerin çok iyi bence. Önemli olan değer değil ultrason
Gitmedim canım pazartesi günü gitcem 7 haftalık oldu. Canım doktor sürekli kan verme bebek şuan kanla gelişiyor dedi. Kan gelmediği sürece endişe etme dedi. Bende pazartesi günü gitcem o yüzdenNaptın canım gittin mi doktora değerlerin kaç oldu
Sen gittin miNaptın canım gittin mi doktora değerlerin kaç oldu
Bugün gittim çok şükür keseyi gördük 4hafta 3 günlük dedi . Kalp atışlarını 3 hafta sonra duyarız dedi . Yalnız benim lekelenmem arada olduğu için progestanin ignesinide yaptı bugün . İnşallah sende görürsün bebeğini sağlıcakla . Bence git bekleme artık ben en son Perşembe verdim testi 1800 çıkmıştıSen gittin mi
Canım kese görünür ama ben gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum ben şuan bir doktorun muayenehanesine gidiyorum özele. Aşılama oldu benim tuttu. Ve muayene ücreti 800 TL. Her hafta o parayı veremem o yüzden geç gideyim dedim bebeği görüp kalp atışını duyarsa ona gitmeyi bırakırım başka devlet Hastanesi'nde bir doktor bulup ona gitcem. İlk kendi doktorum muayene etsin istedimBugün gittim çok şükür keseyi gördük 4hafta 3 günlük dedi . Kalp atışlarını 3 hafta sonra duyarız dedi . Yalnız benim lekelenmem arada olduğu için progestanin ignesinide yaptı bugün . İnşallah sende görürsün bebeğini sağlıcakla . Bence git bekleme artık ben en son Perşembe verdim testi 1800 çıkmıştı
Benim 9. Gün kanda 12. Gün idrar testinde belli oldu canım. 13. Gün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim 371 çıktı şuan 6 haftalık olduk çok şükür. 14. Gün kanda kesin çıkar canım belki idrarda çıkmayabilir döllenmeye göre. 15. Gün idrarda da çıkar benceKızlar bende 26 ekimde aşılama yaptım yarın 14. Günüm evde test yapmaya korkuyorum siz kaçıncı gün yaptınız testinizi ?
miBenim 9. Gün kanda 12. Gün idrar testinde belli oldu canım. 13. Gün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim 371 çıktı şuan 6 haftalık olduk çok şükür. 14. Gün kanda kesin çıkar canım belki idrarda çıkmayabilir döllenmeye göre. 15. Gün idrarda da çıkar bence
Peki sizin belirtileriniz var mıydı aşırı bel ağrım ve kasık ağrılarım var korkuyorum adet olacam diyeBenim 9. Gün kanda 12. Gün idrar testinde belli oldu canım. 13. Gün tekrar idrar testi yaptım daha koyu çıktı sonra kan verdim 371 çıktı şuan 6 haftalık olduk çok şükür. 14. Gün kanda kesin çıkar canım belki idrarda çıkmayabilir döllenmeye göre. 15. Gün idrarda da çıkar bence
Canım kese görünür ama ben gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum ben şuan bir doktorun muayenehanesine gidiyorum özele. Aşılama oldu benim tuttu. Ve muayene ücreti 800 TL. Her hafta o parayı veremem o yüzden geç gideyim dedim bebeği görüp kalp atışını duyarsa ona gitmeyi bırakırım başka devlet Hastanesi'nde bir doktor bulup ona gitcem. İlk kendi doktorum muayene etsin isted
Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah . İsteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla hayirlisiyla inşallah
Rabbim korusun kollasin inşallah yavrularımızida sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahCanım kese görünür ama ben gitmişken kalp atışını da duyayım diye bekliyorum ben şuan bir doktorun muayenehanesine gidiyorum özele. Aşılama oldu benim tuttu. Ve muayene ücreti 800 TL. Her hafta o parayı veremem o yüzden geç gideyim dedim bebeği görüp kalp atışını duyarsa ona gitmeyi bırakırım başka devlet Hastanesi'nde bir doktor bulup ona gitcem. İlk kendi doktorum muayene etsin istedim
Her an adet olacakmış gibi hissediyordum kendimi hatta kaç kez kontrole gittim adet oldum diye. Gögüs hassasiyeti çoktu. Şuan sadece kasık ağrısı var hafif birde bulantı çok fazlaPeki sizin belirtileriniz var mıydı aşırı bel ağrım ve kasık ağrılarım var korkuyorum adet olacam diye
Evet canım aşılama benimdeBekleyeyim diyorum zor tutuyorum kendimi evde erken gebelik testi var cumaya kadar sabredecem en iyisisizinki de aşılama mıydı acaba ?
mi
İnşallah benimki de tutarEvet canım aşılama benimde
İnşAllah canımİnşallah benimki de tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?