Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım belki ikiz olabilir çok bilgim yok ama 2 kattan fazla artıyorTransferin
7.gunu 7
9.gunu 22
11gunu 80
Değerlerim.nasil
Evet benmde aklima o geldi hayırlısı olsn artk Perşembe günü tkrr vericemHayırlı olsun canım belki ikiz olabilir çok bilgim yok ama 2 kattan fazla artıyor
Verdinmi tekrar kan kaç çıktıEvet benmde aklima o geldi hayırlısı olsn artk Perşembe günü tkrr vericem
Evet 250 çıktı değerlerim arttti ama bugün kahve soluk lekelenme oldu yerlesmenmi acaba huzursz oldumVerdinmi tekrar kan kaç çıktı
Yerleşme olabilir belki takip et yinede bakalım devam edecek miEvet 250 çıktı değerlerim arttti ama bugün kahve soluk lekelenme oldu yerlesmenmi acaba huzursz oldum
Evet takip edicem huzursz oldum bianYerleşme olabilir belki takip et yinede bakalım devam edecek mi
Nedir durum canım bidaha gelmedi dimi lekeEvet takip edicem huzursz oldum bian
Yok gelmedi sabah sırt ve bel ağrım çok oldu arada sancı geldi gtti okdrNedir durum canım bidaha gelmedi dimi leke
İyi çok şükür canım önümüzdeki hafta doktora muayne olursunYok gelmedi sabah sırt ve bel ağrım çok oldu arada sancı geldi gtti okdr
Evet cuma günü gidicem böyle lekelenme ve ağrılar olunca yerleşti demkmi yerlesiyo demekmi çok stresli zor bı surecİyi çok şükür canım önümüzdeki hafta doktora muayne olursun
Bende 6.haftamda yaşamıştım soluk kahve bi yerleşme parlak kırmızı olması riskli doktor öyle demişti ve devam etmemesi lazım demiştiEvet cuma günü gidicem böyle lekelenme ve ağrılar olunca yerleşti demkmi yerlesiyo demekmi çok stresli zor bı surec
Evt. Kacngunsurdunsizin miktarı ne kadardiBende 6.haftamda yaşamıştım soluk kahve bi yerleşme parlak kırmızı olması riskli doktor öyle demişti ve devam etmemesi lazım demişti
Bir kere geldi beşlik şişe kapağı boyutunda soluk kahve biçimde bidaha devam etmediEvt. Kacngunsurdunsizin miktarı ne kadardi
Aynn bnmde okdr oldu dedgnz gbiBir kere geldi beşlik şişe kapağı boyutunda soluk kahve biçimde bidaha devam etmedi
Endişe etme bolca istirahat et dinlen uzanma ağır kaldırma yarın tekrar kan verirsin artışı görünce için rahat ederAynn bnmde okdr oldu dedgnz gbi
Kan verdin mi tekrar kese görünecek kadar yükselmiştir artıkAynn bnmde okdr oldu dedgnz gbi