HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

şimdi
,o kişiiler geldi o olaylarda yazdılar. yada başka konularda geziye laf ettiler.
çoğu öldürülen kişilere haketmiş dedi.
ben hatırlıyorum o konulara gelip oh olsun diyenleri.
yada o tarafı savunanları. o zaman sizdede onların kanı var dendi.
ancak,,,,,
burada pkkyı savunan terörü savunan kişi yok. sitede yok. ha olur ve gelir bu yazılır okey derim. ama bu onla çok farklı

Ben de siyaset topiğinde uyuyup kalkanları şehit haberlerinde görmemenin şaşkınlığını yaşıyorum.
Bence şehitlerimiz de ülkenin %40'ının umrunda değil.

katılıyorum sadece beğenip geçmek istemedim.

Biraz sıkışınca sen PKK'lısın falan diye başlıyorlar ya büyük cahillik. Tartışmayı bilmiyorsan susacaksın bana göre.. Bana bile PKK'lısın sen diyen bir insan bu şahıs. Günün en komik olayı Şimdi gelip beni de yakabilirler =))

valla oky ben polemik yapmak istemiyorum ama sen neden bugün bana karşı böyle oldun anlamıyorum...kızdınsa lütfen kimse o kızdıkların onlarla tartış

ben dedim diyeceğimi

eger birileri çıkıp insanlıktan ülkeden bahsediyorsa bu ülke için şehit olanları da görmeli görmezden gelip başka yerlere yazıyorsa bende bunu derim arkadaşım

bunun adı ne yaftalamak ne ayrımcılık ne başka bir şey bence DOGRU SÖYLEYENİ DOKUNCU KÖYDEN KOVMAKTIR..

ben doğru neyse onu söylerim dogru bir tarafı var matmazelin demek yerine başka sıffatlar deniyorsa buda sizin yorumunuz ne diyeyim

dediğim gibi bunun senle hiç ama hiç bir ilgisi yoktu.bence bu gereksiz yazışmayı bırakalım uzamasın lütfen...

ben bu olayı şöyle düşünüyorum; hdp arsız bir çocuk akp kendi çıkarları için kendi rahatı için onu yola getirmeye çalışan bir baba.kötü bir baba.

yani akp lilerin hdp yi hdp lilerin de akp yi suçlaması tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sorusuna benziyor.komik,samimiyetsiz,içler acısı.

hdp ve pkk aynıdır.

bunu göremeyip yazmak ne garip bir şeydir.

Hımm bana göre de AKP ile PKK Oslo görüşmelerinden beri aynı yatağa girmiştir mesela, AKP'nin diğer yanın a da MHP uzanmıştır.. Ama AKP'ye oy vermiş insanlara PKK'lı diyebilir miyim? Diyemem, saçma olur, iftira olur.. Vatani duygunuzu biraz kenara koysanız aslında harika olacak da olmuyor işte. Objektif olmak her zaman iyidir.

banlanmadan yaz sakin sakin :)

yalnız bu seferde bak isim verdi hedef gösterdi demesinler.

kadesa sende siyasettedesin allah aşıkına akp yle ilgili bir haber olsa herkes ülkenin geleceğini düşünür ekonomik durumlar ortaya yatırılır

satılan topraklar özelleştirlen yerler hepsi konuşulur ve Türkiye için endişeli olduklarını söylerler saatlerce tartışmalr alıntılar olur.

herkes ağzına geleni söyler banlanır gelri yine kk ya yine aynı şeyleri savunur hükümete yada o an ülke adına ne varsa sayfalar dolusu yazılırda yazılır

eee oraya yazıyorsun orda tartışırken ülken var vatanın endişesi varda neden şehit haberlerini görmezden gelirsiniz be mübarekler.

ama hdp ye yada akp laf et hemen gardlarını alırlar .duyarlı ve endişeli insan şehdine de endişe eder üzülür ülkesinin durumuna da üzülür

yok yapmıyordsa buda benim dikkatimi çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…