Katil olmakla sucladik. Ellerinizde kan var dedik. Bu partiye oy vermeye devam ederseniz ellerinizdeki kani cikaramayacaksiniz dedik.
Dedik yani ben dedim herkes de dedi okudum.
Kimseyi terorist diye yaftalamiyorum. Ama boyle konularda ortaya cikip "sizi gidi fasistler " diyen kürt fasizmini gormezden gelen (bence alkislayan)leri gorunce yazmak istemis M matmazeldepresif . Ben de sonuna kadar katiliyorum
benim dikkatimi bir şey çekti yazmadan edemiyecem...
kaç gündür şehit haberleri var kk siyaset bölümünde herkes acısını üzüntüsünü paylaşırken tek kelime yazmayanlar bu tarz haberlere yorum yapıyorlar.
tabi herkes özgür nereye ne yazarsa yazsın dediğim gibi dikkatimi çekti.
Ben de siyaset topiğinde uyuyup kalkanları şehit haberlerinde görmemenin şaşkınlığını yaşıyorum.
Bence şehitlerimiz de ülkenin %40'ının umrunda değil.
şimdi
,o kişiiler geldi o olaylarda yazdılar. yada başka konularda geziye laf ettiler. çoğu öldürülen kişilere haketmiş dedi.
ben hatırlıyorum o konulara gelip oh olsun diyenleri.
yada o tarafı savunanları. o zaman sizdede onların kanı var dendi.
ancak,,,,,
burada pkkyı savunan terörü savunan kişi yok. sitede yok. ha olur ve gelir bu yazılır okey derim. ama bu onla çok farklı
hayır .önce,zan altında bırakmanın ne olduğunu blmek gerek. sareye sadece düşüncemi yazdım. akp yapıyor dedim. ne alaka Allahaşkına. sareyi suçlamaddımki. akp dir bunu yapan yazmak zan altında bırakmakmı.
ha bir ek kızdığım sare değildi
sen yazarsın. gerçekten yaz. yazki savunsun kendini. yargısız infaz oluyor böyle.Ben nick bile yazabilirim :)
Evet bilmiyorum kusura bakmayin yazdigim -sizleri geri alıyorumSen nereden biliyorsun benim hangi partili olduğumu?
Pardon kime camur atilmis Hdp ve pkk ya mi?
Hayir oyle bir algi yaratiliyor ki Hdp pkk tertemiz butun suc Akp de. Evet bence de istedigi oyu alamadı diye yeterince mudahale edilmiyor kaos ortamina o ayri suçlu hdp pkk ayri.
Bazen cok şaşırıyorum yazilanlari görünce
Ban tarlasında bulmayayim kendimi malum lafımı da pek esirgemem cunkusen yazarsın. gerçekten yaz. yazki savunsun kendini. yargısız infaz oluyor böyle.
E bunu bilmiyor mu yakanların ağababaları? Neden yaktırıyorlar? Belki de bu işlerine gelecektir. Yani mağduru oynamaları. Ya cidden komiksiniz bence..
PKK bir terör örgütüdür. Ve doğuda terör estirmektedir. Batıda ise barbarlar milletin ırkından dolayı evlerini işyerlerini yakıyorlar... Benim gözümde bunları yapanlar da teröristtir. Peki Doğuda görev yapan Türk ırkından insanlara saldırılmaya başlanırsa ne olacak? Mağdur hükümet olacak. Belki de birileri birilerini devamlı tahrik etmeye çalışıyordur?[/QUOTE]
aynen. böyle düşünüyorum.
Ban tarlasında bulmayayim kendimi malum lafımı da pek esirgemem cunku
ban yersin.doğru..Ban tarlasında bulmayayim kendimi malum lafımı da pek esirgemem cunku
Hihim :)banlanmadan yaz sakin sakin :)
yalnız bu seferde bak isim verdi hedef gösterdi demesinler.
HDP ile PKK'nın aynı kefeye koyulması bile çamurdur bana göre. Ha biri bana AKP'lisin sen dese bu da çamurdur.
hdp ve pkk aynıdır.
bunu göremeyip yazmak ne garip bir şeydir.
hdp ve pkk aynıdır.
bunu göremeyip yazmak ne garip bir şeydir.
banlanmadan yaz sakin sakin :)
yalnız bu seferde bak isim verdi hedef gösterdi demesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?