HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

Ben nick bile yazabilirim :)
YAZMAYININ ....... ????? Madem yazabilirim diyorsan yaz bakalim, bizim Kadar dürsütmüsün görmek isterim !

Yakıldığı sırada içeride çalışanlar varmış, belki madımak oteli gibi olacaktı çok tehlikeli bir boyuta gidiyor olaylar
Haaayyy ben senin agzindan öperim agzindan !!! Yanlis anlamayin kizlar bu benim can hemserim olur ona yapabilirim !

belki ben kürdüm çevreme ne gerek var

Belçim Bilgin evet Kürt (-ki bu şekilde insanları ayırmaktan nefret ediyorum) Hatta İmralıdakiyle babasının çok yakın olduğunu duymuştum - da Beren Saat ile arkadaş olması da gayet normal de onları izlemek neden abes? Gayet saflığımdan soruyorum. İroniyi de anlamamış olabilirim.

. HDP PKK aynı diyemezsiniz. Bu çok ayıp..
PKK’ya gıda götürdüğü iddia edilen araçtan HDP’li vekil çıktı
PKK'lının tabutunu taşıyan HDP'li vekil Tuğba Hezer'e soruşturma

CHP'denHDP'ye transfer olan Celal Doğan, Pkk'ya ve sıcak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. ,Hdp,Pkk'ya karşı tavır almalı çağrılarını gerçekçi bulmadığını ise şu sözlerle dile getirdi: "Bunlar reel politiğe uygun değil. Kürt siyasetinin bir kanadı Kandil'dir."
HDP li vekiller bunu kabul ediyorken sizin kabul etmemeniz enteresan bir ironi.

E kandil'i en çok reis sever.. O da mı PKK'lı?

E kandil'i en çok reis sever.. O da mı PKK'lı?
Reis den hiç hazzetmem,yanlış tahmin.
Reis bunların bugün başımıza bela olmalarının bir numaralı suçlusudur,o ayrı konu.
Yukarda alıntıladığım haberlerden daha pek çoğunu yazabilirim buraya.
Kandile yardım götüren,Pkk lının cesedini utanmadan taşıyabilen,Pkk lı cenazelerinde konuşmalar yapan bir parti sizce necidir?

her partinin içinde radikal uçlar var.
mhpdede var. görüyoruz son olaylarda.,
ırkçı yaklaşımlarında..
akpte de var. yobazlar.kendi, gibi olmayanı yok etme istekleri,
chp tede var. baş örtü karşıtları,elitistler var.
hdpdede pkk yanlıları vardır.
yadsıyamam ancak buna bakarak hepsi böyle denmez.
dersek her parti için aynı şeyi düşünmemiz lazım

İyide oky,bunlar 1 değil,2 değil.
Nasıl ki AKP dede çok mantıklı aklı başında vekiller de var,ama biz zihniyet aynı diyoruz.Hdp de o hesap o zaman.
10 tanesi çıkıp diyebiliyor mu HDP li vekillerden ''PKK terörünü kınıyoruz'' diye?Kınama şekilleri şu ''savaş dursun,kan akmasın''.Savaş yok bu ülkede,bir tarafta hain bir terör örgütü,bir tarafta devlet var.
Hdp nin meclise girdiğinde rahatsızlık duymamıştım ben.Bakalım şimdi ne yapacaklar diye beklemedeydim.Bu karmaşanın başlamasının HDP nin işine gelmediğini de düşünebiliyorum,ama Hdp nin takınacağı tavır çok önemliydi,ve doğru olanı yapmadılar.Pkk yı kınayıp,bağlarımızı kesiyoruz deselerdi bu bağlantıyı kimse kurmazdı.
O yüzden bugün verdiğimiz şehitlerin müsebbibi AKP ve HDP dir diyorum.

Bir parti var vekilleri teroristlere silah ve erzak gotururken yakalanıyor,

Terör orgutune ve liderine bagliligini dile getirip heykelini dikmek istiyor,

Her fırsatta askere polise saldiriyor, başkanları ic savas yuruttuklerini söylüyor

Sonra da bu parti baris isteyen parti oluyor. Terorle baglantisiz parti oluyor , teroru durduracak umut olarak görülüyor.

Gercekten cok komik ama trajikomik.

Bunlar varya meclisteki kravatlı tayyörlü teröristler..

Hdp lilerin vekilleri bile terörist olduklarını her fırsatta belirtiyorken Hdpye oy verenler teröriste oy vermedim desin dursun neye yarar. Bilmiyorum bu haince tuzak kuran teröristlere böyle şeyler mi yapmak gerekiyor acaba laftan sözden anlamayan it sürüsü de belki bunu istiyor.
"nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir." hiç sevmediğim bu söz bu pkk itlerine çok yakışıyor.

kimi iğrenç kıyafetlerini giymiş kimi takım elbise giymiş hepsi aynı kafa hepsi terörist

ben chpliyim parkon. kendi partimin yanlışlarınıda çat çat derim. başkalarınında.
akp nin 400 milletvekili alıp mecliste astığım astık kestiğim kestik olmaması için tek şey hdpnin barajı aşmasuıydı. aşmasaydı o 80 milletvekili girmeseydi,şu an cumhuriyet yok olmuştu.
onlara verilen oyları bu yüzden hiç yanlış bulmadım.
savaşmayın terör yapmayın. hakkınızı mecliste arayın dendi.
ve girdiler meclise.
pkk terör örgütü. ve başlarındakiler güçle besleniyor.
hadi,hdp pkknın mecliiste temsil edilen kısmı diyelim.
etsinler kardeşim. etsinler. kan akıtacaklarına demokratik olarak ne istiyorlarsa versinler önerge falan.
zaten sonuç belli orada. bir halt yapamazlar.
erdoğanın yaptığı o dönemki çözüm sürecine katıldım. kan akmasın dedim.
ve hdp girdi meclise. sorgulanması gereken,hdpnin bindiği dalı neden kesmek istemesi.
zaten amacına beklediğinden fazla oyla erişen psrtinin bunu yapması harakiridir.
ben bunun arkasında seçim hezimeti yaşayanların çıkarını görüyorum.
pkk artık kimseyi dinlemiyor.
başındakiler bu iştten nemalanıyordu. başları. silah ticareti uyuşturucu vs. onun yok olması pkknın susması , bu akışı yok edecekti.
ve biri fitili ateşledi. kim olduğu az çok belli. pkk zaten kanlı örgüt.
saldırıya geçti.
demirtaşı falan dinlemiyorlar. demirtaş kaç kere konuştu ama ne onu nede başkasını kaale almaz terör örgütü.
amaçları farklı. barış süreci iyiydi. kan akmayacaktı. hdpnin girmeside bu yüzden iyiydi.
ama noldu güç kayboldu bazılarından. ellerindeki o pkknıun başı olma gücü.
ve başladı yine terör. kim nemalandı kim oylarını artırdı bundan onada bakmak şart.

Son düzenleme:
O okypete yazdıklarına bende katılıyorum,o kısımda sorun yok.Aşşağı yukarı bende aynı bunları düşünüyorum.Evet bu olayların baş sorumlusu Erdoğan dır,bu karmaşa en çok onun işine yarayacaktır.Hdp ye ancak oy kaybettirir..Ancak,olayları Hdp çıkarmasada çıkıp ''pkk terörünü desteklemiyoruz '' demekdikleri sürece ,Pkk lı cenazelerine katıldıkdıkları sürece,içlerindeki pkk ya yardım ve yataklık yapanları temizlemedikleri sürece,artık benim gözümde Hdp=Pkk=Akp dir.

evet bunu yapmak durumundalar. belkide bunu yaptıkları an pkk nın hedefi olacaklarını düşünüyorlar.
çünkü görüyoruz devlet hdpyi pek korumuyor. destek yok.
bu benim fikrim saddece. doğrumu düşünüyorum bilemeyeceğim o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…