• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 10 kilo :)

Merhaba kızlar çalıştığım için ve birtakım sorunlar nedeniyle giremedim kusura bakmayın
sabah;yarım domates salatalık ve peynir,1.5 dilim çavdarlı ekmek ve yeşil çay
Öğlen;1 porsiyon tavuk ve 1 kase ezogelin çorba
Akşam;1.5 dilim çavdarlı ekmek 2 porsiyon tavuk ve boll salata
Jillianı bende 1 hafta yapmıştım evet müthiş terletiyor ve zor ama pek bi etkisini göremedim kızlar özellikle basen probleminiz varsa bırakın boş boş yapmayın :/
Benim sorunum basenlerimde çünkü spor olarak 40 dakika yürüyüş yaptım siz neler yaptınız bugün

jillian ın killer buns thighs ini denedinmi? o daha çok basen ve bacağa yönelik bi bak derim

vee level1/2 bitti :) bugün daha az zorlandım iyiydim :) üstüne de 2 yumurta beyazı yedim oh :)

sabah kalkıp yürüyüş yaparım umuduyla yattım fakat çok yorgun olduğumdan kalkamadım, işe bile geç kaldım :(
sabah bolca domates salatalık yadim bi parça da peynir.
sonrasında koca bi bardak bitki çayımı içtim
saat 11 gibi yeşil çay ve öğle yemeği sıkıntım olduğundan nesfitle geçiştirdim.
şimdiden 2 lt su içtim. akşama da bol salata ve tavuk olacak
hadi bakalım ilk 4-5 gün alışma evresi benim için

Bende 1.66 boyundayım 58 kiloyum zayıflamak istiyorum bu yaz ama benim hedefim 51-52 falan..Vücudum sekilli olduğu için zayıf olduğum zaman daha beğeniyorum kendimi hep birlikte zayıflayalımm hadii :)

jillianımı da yaptım 2 yumurta beyazımı da yedim şimdi yeşilçayımı yudumluyorum :) sanki belimdeki yandan fırlamalar gitmiş gibi psikolojikmi acaba :(

kızlar sanırım ben çok az kalorili yiyorum günde gittikçe enerjim düşüyor :( spor da yapıp az kalorili yiyince yorgun düştüm. ama bilerek yapmıyorum yurttayım bu yüzden :( sabahki kahvaltımı yazmıştım ama tekrar baştan yazayım herşeyi:

sabah:bir yesil elma,2 kuru kayısı,1 yumurta beyazı,yeşilçay(bu arada 11 gibi yaptım kahvaltımı malesef geç kalkıyorum)
arada jillianımı yaptım ve üstüne 1 buçuk gibi gibi 2 yumurta beyazı yedim.
saat 3te bir yeşil elma yedim
saat 6 ya doğru da akşam yemeğim:çorba, taze fasulye, 2 tane de salatalık

aslında bana gayet normal beslenmişim gibi geldi :( öğle yemeği yeme fırsatım olmuyor geç kalktığımdan dolayı.ama şuan hiç tok hissetmiyorum kendimi sanki hiç yemek yememişim niye böyle olduki :(

Kızlar merhaba. Ben de geleyimmi. Kendimden iğreniyorum resmen. 157 boy 66 kilo. 2 Çocuklu 31 yaşında tombalacık bir kadınım. Hep birlikte atalım mı kilolarımızı.

sabah 1 bardak yarım yağlı süt (canım pek bir şey istemedi)
öğle salata ardından yeşil çay bikaç tane erik
akşama bakalım bakalım :)
ama yürüyüş meselesi olamıyor pek. biz de eşimle haftada 2 kere bisiklet kiralayıp sürmeye karar verdik 1. tur tamam cuma günü 2. tur yapılacak :) umarım işe yarar.
1 haftam bitti ama kilo kaybı yok biraz daha dikkat etmem gerek. Gerçi regl dönemi olunca fark edemedim aslında. bu hafta neler olacak bakalım

herkese güzel kilo kayıpları...

bu gün diyette 10. günüm ilk 5 gün pek iyi geçmemişti. kendimi avutup bu 5 günün alışma evresi olduğunu düşündüm. ve bu sabah tartıya çıktım ve mutlu sonuç :)

18.06.2013=63.2
27.06.2013=62.0

ve basen ile kalçada 1'er cm incelme :)
mutlu mesut diyete devam :)))

Back
X