Hedef 10 kilo :)

Menünü beğendim canım.Ama ben sebzeyi daha çok akşamları tercih ediyorum.öğlen genelde ızgara tavuk salata yoğurt.Akşamları 5 ,6 kaşık sebze yemeği salata.Ve günde 45 dakika tempolu yürüyüş.Gün içinde zaten hareketliyim.ve su mutlaka 10 bardak yaklaşık2,5 l

Bende günde 2,5-3 litre su tüketiyorum mutlaka :) Diyete ne kadar önce başladın ve neler yaptın boyun kaç kilon kaç hedefin neler biraz bahseder misin :)

ve salatalık yiyerek günü sonlandırdım :)) spor yapmadığım için az yemeye çalışıyorum en azından spora başlayana kadar midem biraz küçülsün :) bi de gitmeden şu salatalıklarımı bitireyim istiyorum ondan sürekli salatalık yemem :D kilo verdiğimi hissetmeye başladım üstelik regl olmama rağmen moral bozmak yok devam eminim regl sonramda kilolarım gidicektir o yüzden reglim bitene kadar tartı yasak :)) yalnız diyete başladığımdan beri su içmeye başladım çok regl sancım çok az çok rahat geçiyor su gerçekten faydalı :)

ha bir de sabah kalkınca ve yatarken bir bardak limonlu su içmeye başlıyım diyorum faydasını gören çokmuş siz ne diyosunuz?

Valla herkes diyo onu bide sirkeli su diye ama ben yapmadım hiç hepte düşündüm yapsam mı diye..
Ne yapsak ki :1:

ben deneyelim derim hatta bu akşamdan başlayalım :)) zarar gelmez denemekten nasılsa su içiyoruz sabahları içine de biraz limon sıkıveririz nolcak :)
aslında sirkeli su içilebilir ama çok kötü tadı içemiyorum ben limon da asidik aynı etkiyi yapar bence

Son düzenleme:
ay durumum çok fena valla yemeksepetine bakıp yarın söyliceğim yemeği sectim resmen :D neyse moral bozmak yok bugün bütün gün bişey yapmadım o yüzden yemek düşündüm durdum zorlandım sanırım :( şimdi de jillian indiriyorum ona başlamaya karar verdim hadi hayırlısı :)

eveet diyetin 4. günü :) sabah kalktım limonlu suyumu içtim. yarım saat sonra çorba içtim peynir salatalık bir dilim ekmek yedim kahvaltımı ettim :) inşallah 1 saat sonra da jillian yapıcam allah kolaylık versin bana :D

selam kızlar herkese diyetinde başarılar. bende dün başladım. geçen yıl 3 ay gibi bi sürede kendi başıma 9 kilo vermiştim. ama evlendikten sonra kendini kanıtlama dönemi başlayınca bir kısmını geri aldım.Boyum 169 kilo 63'te çakılı kaldı hedefim 58. Bayrama kadar süre biçtim kendime. Kalori hesaplama yapıyorum. sabah mutlaka kahvaltı. sonrasında Suna Dumankaya'nın selülit çayından içiyorum koca bir bardak. hem selülite iyi geliyor hem de bacakları inceltiyor geçen yıl baya fark etti 21 gün sürecek. öğlene kadar yudum yudum içiyorum böylece öğle yemeği için de çok acıkmıyorum 2,5-3 litreye yakın su içmeye çalışıyorum. masa başı çalışıyor olunca hareket kısıtlı sabah işe gelmeden 40 dk yürüyüş yapmak istiyorum bakalım uyanabilecek miyim yarın :)

bu jillian ı yaparken ölmezsem iyi :( yaptım bitti ama ben de bittim kadına saydırdım durdum :D

bu jillian ı yaparken ölmezsem iyi :( yaptım bitti ama ben de bittim kadına saydırdım durdum :D

il defa senin yazdığında gördüm jillian ı izledim 1. videosunu zor hareketler var ama baya sıkılaştıran bişey gibi. vakit olacak sabahları yapcaksın benim öyle bir şansım yok maalesef. kaslar da çok açılır aman başladın bırakma :)) 30 gün sanırım sen kaçıncı gündesin

il defa senin yazdığında gördüm jillian ı izledim 1. videosunu zor hareketler var ama baya sıkılaştıran bişey gibi. vakit olacak sabahları yapcaksın benim öyle bir şansım yok maalesef. kaslar da çok açılır aman başladın bırakma :)) 30 gün sanırım sen kaçıncı gündesin

yok canım akşamları da yapabilirsin farketmiyomuş. sabahleyin uygun olduğum için sabah yaptım ben :) valla ben dün indirdim bu sabah başladım daha level1 1. gündeyim sürdürmeyi düşünüyorum.alışılıyo zamanla diyolar.yalnız cidden bir kalp problemin yada rahatsızlıgın varsa yavaş yap yada yapma çok zorluyo kalbim fırlıcak sandım bi an allahım sana geliyorum dedim durdum dinlendim yani anca öyle bitirebildim ilk 10 dk ölüm zaten :) ki 3 senedir aralıklarla fitness yüzme yapıyorum zorlandım çok ama yapıcam kararlıyım 2 saat yürüsen bu kadar ter dökemezsin emin ol :) aslında kadın geçişleri çok iyi yapıyo kardiyodan sonra muhakkak dinlenmene müsade edicek şeyler yaptırıyo ama kaslarını da boş bırakmıyo kısaca iyi bi egzersiz vaktin de varsa mutlaka başla ciğerlerim açıldı resmen :)

Son düzenleme:
yok canım akşamları da yapabilirsin farketmiyomuş. sabahleyin uygun olduğum için sabah yaptım ben :) valla ben dün indirdim bu sabah başladım daha level1 1. gündeyim sürdürmeyi düşünüyorum.alışılıyo zamanla diyolar.yalnız cidden bir kalp problemin yada rahatsızlıgın varsa yavaş yap yada yapma çok zorluyo kalbim fırlıcak sandım bi an allahım sana geliyorum dedim durdum dinlendim yani anca öyle bitirebildim ilk 10 dk ölüm zaten :) ki 3 senedir aralıklarla fitness yüzme yapıyorum zorlandım çok ama yapıcam kararlıyım 2 saat yürüsen bu kadar ter dökemezsin emin ol :) aslında kadın geçişleri çok iyi yapıyo kardiyodan sonra muhakkak dinlenmene müsade edicek şeyler yaptırıyo ama kaslarını da boş bırakmıyo kısaca iyi bi egzersiz vaktin de varsa mutlaka başla ciğerlerim açıldı resmen :)

çok detaylı inceleyemedim program 30 gün ama 30 level mi 1. level kaç gün yapılacak ya da

çok detaylı inceleyemedim program 30 gün ama 30 level mi 1. level kaç gün yapılacak ya da

canım 3 level var.her biri 10ar gün sürüyor. toplamda 30 gün.;

bu arada öğlen menüm bir yumurtanın beyazı ve bir salatalık

yarından itibaren sabah sporundan sonra yarım saat içinde protein alımına başlıcam öyle daha etkili olucak sanırım. her sabah spordan sonra ıkı yumurtanın beyazı

canım 3 level var.her biri 10ar gün sürüyor. toplamda 30 gün.;

bu arada öğlen menüm bir yumurtanın beyazı ve bir salatalık

yarından itibaren sabah sporundan sonra yarım saat içinde protein alımına başlıcam öyle daha etkili olucak sanırım. her sabah spordan sonra ıkı yumurtanın beyazı

1 yumurta beyazı ve salatalıkla nasıl tok kaldın?

1 yumurta beyazı ve salatalıkla nasıl tok kaldın?

çok fazla acıkmıyorum bi de kahvaltımı 11 gibi yapmıştım. bi de şu an öyle çok fazla hareket edemiyorum bütün gün oturuyorum bu sporlar dışında çok yersem zaten eritemem. biraz daha az kalorili devam edicem. ama acıkmıyorum yani öyle ay ölüyorum çok kötüyüm durumu olmuyor. akşam jillianı tekrar yapmaya karar verdim daha adam akıllı hepsini yaparak bu yola baş koydum :D

çok fazla acıkmıyorum bi de kahvaltımı 11 gibi yapmıştım. bi de şu an öyle çok fazla hareket edemiyorum bütün gün oturuyorum bu sporlar dışında çok yersem zaten eritemem. biraz daha az kalorili devam edicem. ama acıkmıyorum yani öyle ay ölüyorum çok kötüyüm durumu olmuyor. akşam jillianı tekrar yapmaya karar verdim daha adam akıllı hepsini yaparak bu yola baş koydum :D

bravo valla azmine hayran kaldım canım :) ben acıkırım sanırım. sık sık yiyince rahat oluyorum bende. çok fazla gelmesin bu egzersizler

bravo valla azmine hayran kaldım canım :) ben acıkırım sanırım. sık sık yiyince rahat oluyorum bende. çok fazla gelmesin bu egzersizler

şimdilik yurtta olduğum için böyle yapıyorum memlekete döndüğüm zaman ben de öyle yaparım muhtemelen :) normalde yürüyüşle desteklemek lazım o yarım saat egzersizi ama şuan yürüyüş yapamıyorum ben de onu yapıyım bari dedim akşam bi de içime sinmedi pek sabah yaptıgım deneme gibi bişey oldu o :D

akşam yemeğim de tamaam :) çorba taze fasulye ve salatayla günü bitiriyoruum :) birazdan jilliann :)))

Merhaba kızlar çalıştığım için ve birtakım sorunlar nedeniyle giremedim kusura bakmayın
sabah;yarım domates salatalık ve peynir,1.5 dilim çavdarlı ekmek ve yeşil çay
Öğlen;1 porsiyon tavuk ve 1 kase ezogelin çorba
Akşam;1.5 dilim çavdarlı ekmek 2 porsiyon tavuk ve boll salata
Jillianı bende 1 hafta yapmıştım evet müthiş terletiyor ve zor ama pek bi etkisini göremedim kızlar özellikle basen probleminiz varsa bırakın boş boş yapmayın :/
Benim sorunum basenlerimde çünkü spor olarak 40 dakika yürüyüş yaptım siz neler yaptınız bugün

bugün inanılmaz zor geçiyo :( diyette 5. günüm markete gittim şeytan dedi bütün çikolataları abur cuburları al :( sonra kendime geldim işi elma ve kuru kayısı almakla kurtardım ama hala aklım onlarda nolcak bilmiyorum :(zayıflamak yerine gittikçe şişiyorum sanki :( biliyorum çok çabuk sonuç bekliyorum ama napıyım böyle demoralize oldum motivasyona ihtiyacım var :( tabi durum böyle olunca öğlen de çok yedim

sabah:4 yeşil zeytin, salatalık, beyaz peynır, iki dilim ekmek
öğle:bulgur pilavı,kuru fasulye,yoğurt,4 kuru kayısı

bakalım nolcak :( birazdan jillian yapıyım diyorum ama bacaklarım çok ağrıyor :(

Back
X