- Konu Sahibi limonsosu_
ay iyi bari çok sevindim açık yemiştim ben de :) ki ben acayip çikolata tatlı düşkünüyümdür hamurişi aramam ama çikolatasız yapamıyorum bunu yenmem lazımpeki o zaman başlıyorum :)
sabah:bir yumurtanın beyazı,bir orta boy haşlanmış patates,kk beyaz peynir, çok çok az bir parçacık kepek ekmeği,salatalık domates
öğle:ton balıklı salata
arada:sütlü bir porsiyon dondurma
akşam:akşam yemeği yemedim cezalıyım bir küçük salatalık yedim
tabi bu arada 3 bardak yeşilçay içtim ve karbonatlı su tüketiyorum.sınavlarım olduğundan yurttayım pek spor yapamıyorum mekik çekiyorum sadece 80 mekik çektim bugün :)
bu arada diyet günlüğü tutuyorum bi deftere faydalı olcak gibi en azından haftada bir kaçamak hakkı tanıyorum kendime abartmamak şartıyla en azından hangi gün ne zaman yediğimi hatırlarım tavsiye ederim size de :)
Tatlım öncelikle kahvaltıda ekmek tüket, bir dilim ekmek ye, ekmeksiz kahvaltı olmaz hazmına yardımcı olur ve sabah tüketmen gerek ya da öğlen bir dilim ama akşam tüketme.Ayrıca hiçbir öğünü de yemeksiz atlama salata ye ne bileyim yoğurt ye ama ye yani :)
Diyet günlüğü olarak deftere yazacaklarını buraya yaz istersen, hem beraber tartışırız neler yediğimizi hem destek oluruz bunun için burdayız :)