- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.301
Ya zaten ben de ise yarar mi bilmiorum denicem bakalim umarim yararYok canım hiç denemedimm bide zaten çok geç yiyorum ilk öğünü diğerlerini nereye sığdırayım bilemedimuyku düzenini halletmem lazım önce 3 öğün ve ara öğün için
Kac olmussunBende kendımı azıcık fazla gördüm tartıda nedense.
İnşallah yarar kuzumm bende bi değişiklik yapmalıyım sanırımm bakalımm bulcaz bi yolunuu inşallaaahYa zaten ben de ise yarar mi bilmiorum denicem bakalim umarim yarar
400 gr kolayca verirsin insallah.Kacamak yapmayip kilo alinca tum motivasyonum gidio benim ama yapacak bisey yok66.9 ıken 67.3 olmuşum
Şişkinlik cok oluyor bende. Maden suyu ıcıncede ertesı gün resmen şişiyorum.400 gr kolayca verirsin insallah.Kacamak yapmayip kilo alinca tum motivasyonum gidio benim ama yapacak bisey yok
Dikkatli yenirse bence cok iyi kilo verilir.Ramazan da ıyıce fazlalaşmaz dımı kılolar.
Şimdi korkar oldum.
Allah nasıp ederse regl donemı hariç tüm Ramazan oruçlu olacağım. Ins kılo olarakta eksılerı görürüm.Dikkatli yenirse bence cok iyi kilo verilir.
Bobreklerim izin verirse ben de tutmak istiyorum inşallah. Tutunca ben eksi görüyorum.Allah nasıp ederse regl donemı hariç tüm Ramazan oruçlu olacağım. Ins kılo olarakta eksılerı görürüm.
Ben yollardayim hâlâ, son bir buçuk saat inşallah. Yarın muhtemelen yorgunluktan kendime biseyler hazirlayamam. Pazar günü basliyorumEee kizlar hayat nasil gidiyo? ben haftaya california'ya tasiniyorum, yazin yapicagim staj icin. o yuzden son zamanlarda cok yogundum yarim kalan isleri bitirmeye calisiyorum. sizde durumlar nasi
hadi bakalim cok heyecanli, nazi cigdem geri donuyo:))B
Ben yollardayim hâlâ, son bir buçuk saat inşallah. Yarın muhtemelen yorgunluktan kendime biseyler hazirlayamam. Pazar günü basliyorum
Ahahahha ama kimse tinlamiyohadi bakalim cok heyecanli, nazi cigdem geri donuyo:))
Yaa ne stajı:)Eee kizlar hayat nasil gidiyo? ben haftaya california'ya tasiniyorum, yazin yapicagim staj icin. o yuzden son zamanlarda cok yogundum yarim kalan isleri bitirmeye calisiyorum. sizde durumlar nasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?