Hedef 15 Haziran!

bence cok guzel yaa, ben de buna benzer bi elbise begenmistim ama bedeni yoktu. zaten pulun durusunu begeniyorum ben ama iste hem batiyo kasindiriyo, hem saclarimi yoluyo:KK43:
Benim saçlarım uzun değil cok ve sırtı da açık olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim olculerime gore baktım beden tablosu xl :D kotta 27-28, üst giysilerde m giyiyorum ama göğüs sigmiyor m-l ye :D

Benim saçlarım uzun değil cok ve sırtı da açık olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Benim olculerime gore baktım beden tablosu xl :KK70: kotta 27-28, üst giysilerde m giyiyorum ama göğüs sigmiyor m-l ye :KK70:
ben aslinda soyle sirti komple acik bisey istedim ferah ferah ama bulamadim gonlume gore bisey:( shein diye bi site var bu arada, cin merkezli bi kiyafet sitesi. orda da guzel seyler olabiliyo aklinda olsun:)

ay bi de havali bi gozluk aldim ona da bakin

Eklentiler

• upload_2018-5-17_14-20-6.webp
    upload_2018-5-17_14-20-6.webp
    7 KB · Görüntüleme: 58
cgdmk cgdmk
Sahur
Menemen
Zeytin
1 dlm ekmek

İftar
Mercimek çorbası
Az pilav, az Kilis tava
Bol salata
Ev yapımı limonata
1 dlm su böreği (harikaydı ya, zor tuttum kendimi)

Davetler de sıkıntı oluyor ya. Yarın evdeyiz, eşim diyor tek çorba içip yürüyelim. 2 gün bize uygun değildi

cgdmk cgdmk
Sahur
Menemen
Zeytin
1 dlm ekmek

İftar
Mercimek çorbası
Az pilav, az Kilis tava
Bol salata
Ev yapımı limonata
1 dlm su böreği (harikaydı ya, zor tuttum kendimi)

Davetler de sıkıntı oluyor ya. Yarın evdeyiz, eşim diyor tek çorba içip yürüyelim. 2 gün bize uygun değildi
Aynen çorba yetiyor gerçekten ;)
Cezaları odersin artik ;)

Back
X