- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.881
Kabızlığa ragmen iyi veriyorsun maaşallah canım. Onu da halledersen zâten zafere ulasiyorsun ☺❤evet canım kendimi biliyorum ona göre belirliyorum hedeflerimi
hatta daha da düşerim diye düşündüm ama işte bu durum beni sıkıntıya sokuyor
akşam içiyorum dediğim de yatmadan 1 saat öncesidir,
ama bir de içip cuppa yatak yapayım bakalım nasıl olacak
Cok ıyı gıdıyorsun. Tebrıkler. Her hafta böyle 1 kılo ve üstü verırsen erır gıdersin:))Tüüh yaa 1 kiloyu geçememişimgeçen hafta 65,6 bu hafta 64,6 fark 1 kg rekorum bu benimm yaa
Tebrikler, cok iyi gidiyorsun maaşallah canım ❤
sağolun kızlaar vallaa inşallah direnmeyi bırakmıştır bünyem her hafta böyle olsaa keşkee 500 gr dan aşağısını kabul etmiyorum artıkCok ıyı gıdıyorsun. Tebrıkler. Her hafta böyle 1 kılo ve üstü verırsen erır gıdersin:))
Bayram sonrasında bende spora daha fazla asılcam.
teşekkür ederim canım inşallah kırmıştır yasueno34 tebrikler canım. Vücudun direncini kırdı mı ne? Vallahi bravo.
Hep diyorum, istesen olursun ama olmuyorsun. O yüzden psikilojini zorlayıp bozma. Temmuza kadar son gayretini goster o zamanKızlar sonuçlar gelmeye başladı. Güzel gidiyor, en azından alan Yok. Akşama ben bozarım galiba durumu.
cgdmk canım Temmuz’a kadar 51 olamazsam artık vazgeçerim. Sporla toparlamak istiyorum artık
Evet inşallahKabızlığa ragmen iyi veriyorsun maaşallah canım. Onu da halledersen zâten zafere ulasiyorsun ☺❤
54.5 olursun bence 15 hazirana, o da yeter sanaEvet inşallah
tam 54 olamıcam sanırım ama 54 lüleri göreceğim gibi 15 Haziranda
bu arada iş yerinde bir arkadaşım öğlen
çok zayıfladın dedi bana
dışarıdan da belli oluyor demek ki
Yok yok maalesef dikkat edemedim sınav falan derkenTebrikler
Sinav stresi, baska evde yasamak falan yine de iyi
Bence güzel olur çünkü asıl hedefime daha var maalesef benimArkadaşlar bugün bildirim gunu, herkes gelir. Haftaya yarış bitecek biliyorsunuz. Ben derim ki 9 temmuz ptesiye kadar bu topikte devam edelim, yenisini acmak sil bastan kisileri tanimak vs olacak. Olanlarla ve devam etmek isteyenlerle devam etmek isteyenlerle 9 temmuza kadar devam edelim. Bir hafta mola verip 15 temmuza-15 eylül koruma basliyi açarız. 15 eylulde de kilo vermeye kaldığımız yerden devam ederiz. Keske yazin koruyabilsek ama cogumuz koruyamicak gibi. Katılanlar ya da farkli onerisi olanlar lutfen buyun herkes ugramisken yazın ki herkes okusun ve ona göre karara baglayalim. Ve lütfen zamaninda bildirim yapmayanlar ve katilim saglayamayacak olanlarla yollarimizi ayıralım..
kremsokola pegasus07 @kolera88 Verano_porteno sueno34 gonulll fayfeyfiy degisimdonusum Pes etme mavi1000 vorones Zmnesrin
MaşallahhhTüüh yaa 1 kiloyu geçememişimgeçen hafta 65,6 bu hafta 64,6 fark 1 kg rekorum bu benimm yaa
Buranın katkısı olduysa ne mutlu, uğradığın yok bildirim gunu dışında ☺cgdmk evet canm harikasin ben varım :)
kremsokola 69.4 +600 gram puanm -8
en az 3 kg aldım gibi hissediyordum şükür bu kadarla atlattım 1 eylülde memlekete gidicez düğünler var 3ayda 12kg vermem lazım burası olmasaydı vala şu 5 kiloyuda veremezdim kızlar allah hepinizden razı olsun
ben istediğim kiloya vücuda ulaşıncaya kadar bu serüvene ara vermeyi düşünmüyorum düşünemiyorum daha doğrusu çünkü ara verdiğimde eski düzene dönerim diye çok korkuyorumArkadaşlar bugün bildirim gunu, herkes gelir. Haftaya yarış bitecek biliyorsunuz. Ben derim ki 9 temmuz ptesiye kadar bu topikte devam edelim, yenisini acmak sil bastan kisileri tanimak vs olacak. Olanlarla ve devam etmek isteyenlerle devam etmek isteyenlerle 9 temmuza kadar devam edelim. Bir hafta mola verip 15 temmuza-15 eylül koruma basliyi açarız. 15 eylulde de kilo vermeye kaldığımız yerden devam ederiz. Keske yazin koruyabilsek ama cogumuz koruyamicak gibi. Katılanlar ya da farkli onerisi olanlar lutfen buyun herkes ugramisken yazın ki herkes okusun ve ona göre karara baglayalim. Ve lütfen zamaninda bildirim yapmayanlar ve katilim saglayamayacak olanlarla yollarimizi ayıralım..
kremsokola pegasus07 @kolera88 Verano_porteno sueno34 gonulll fayfeyfiy degisimdonusum Pes etme mavi1000 vorones Zmnesrin
Gecen ptesideki kilonu ve puanını da yazarsan, hesaplayan arkadaşi da etiketlersen çok yardımcı olmus olursun. Malum bunların takibi var bi de67.6 ciktim bu sabah ama cok şişkinlik var sanirim ondan dolayi yoksa spor da yapiyorum yediklerimede dikkat edyorum. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?