Hedef 15 Haziran!

Olur tabiki
Ben hafta içi her gün 30 dakikalık evde yürüyüş bandını kullanırım diye düşündüm hafta sonları da 1 saat yürüyüş ve sağlıklı beslenme programı planladım
Hayatımda zaten ekmek şeker yok bakalım sonuçlar nasıl olacak :)
spor yapiyosan gunluk spor bildirimine Verano_porteno Verano_porteno yu etiketliyip spor yarisina katilabilirsin:) yalniz acayip disli rakipler var aklinda olsun:))

spor yapiyosan gunluk spor bildirimine Verano_porteno Verano_porteno yu etiketliyip spor yarisina katilabilirsin:) yalniz acayip disli rakipler var aklinda olsun:))
Ooovvv ben zinde kalacak , sağlıklı beslenmeyle de kilo verecek kadar yürüyüş yaparım sadece :) günde max 240 puan alırım sanırım :)

Yediklerimizi ve sporlarımızı liste halinde yazıyor muyuz acaba , diğer sayfalarda göremedim ama gözden mi kaçırdım , yoksa sadece kilo ve spor bildirimi mi ?
Evet canım mümkün olduğunca paylaşım yapmaya özen gösteriyoruz . sporunu yazarken Verano_porteno Verano_porteno yu etiketliyorsun o not alıyor

gaza getiriyosun beni cigdeeem, kat tuvaletine gidip squat yapicam simdi:KK70:
:D :D

Keşke emzirseydim de 100 kilo olsaydım :cry: neredeyse hiç emmedi, emmedikçe süt gelmedi süt gelmediği için emmedi :mad: böyle böyle çekildi sütüm çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor
Ben de senin gibi o kısır döngüyü yaşadım, üç ay sonra da bıraktı. Ama emsin yeter ki 100kilo olayım da deme sonra bak benim gibi vermeye çalışırsın :S

Konser kombinim kızlarrr
IMG_20180410_212540_068-1.webp

Bugün sadece 800 ml su içebildim napıcam ben suyla aramı bilemedim
canım biraz zorlaa kendini 800 ml çok az . bende eskiden öyleydim 1 bardak bile zor içerdim şimdi koyuyorum gözümün önüne şişeyiii susamasam bile bi iki yudum alıyorum ve ne zamandır 2,5 lt nin altına pek düşmüyorum

Back
X