Hedef 15 Haziran!

Aynen bi çık bakalımm mağazadakiler daha iyi bilgi verirler hem bakarsın kullanışına falan. atış sayısına göre değişiyor zannımca fiyatları yanii tabii o da ne kadar doğruysa bilemezsinki ne kadar atış yaptın
Yanı oturup atışlarımı sayacağım :skandal:

Yok cnm.jımnastık e gıdıyordu bıraktı.okulu bıraz zor.her hafta en az 1 sınavı bar bazen haftada 3 oluyor.:KK12:ama Hip-Hop a yazdırmayı düşünüyorum.hem dans hem spor:halay:ya bana kısa gelıyor boyu arkadaşları daha uzun kendısınken.inşallah uzar daha:süslü:
Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun ;)

Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun :KK66:
Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba:KK70:

Yok bizimki spor özürlü maalesef.yürüyüşe çıkalım derim 2 numara atlar büyüğü yok ben çıkamam dıye başlar söylenmeye.kime çekmiş acaba:KK70:
bunuu ilk başlarda söyleseydinn sana derdimm ama maşallahın var canımm ohhh misler gibii yapıyorsun sporunuu her gün helal sanaaa :KK73:

Oyy Allah kolaylık versinn inşallaah ona . uzar uzar daha merak etmee yeni nesil zaten maşallaah selvii gibii . arada bi çıkın birlikte voleybol basketbol oynayın miss gibi bide pilates kasları uzattığı için boy uzatıyormuş canım o da aklında olsun :KK66:
Ay sağol cnm .gercekten versin.bu hafta YOk sınavı haftaya Fransızca ve fızık var.aramızda fizik çi varmıydı kızlar:rolleyes:

Bı arkadaş la konuştum sabahları yürüyelim diye haftada 2 gun boşum dedı.kalan 5 gün ben yapayım ben tek başıma şimdi:KK70:olmadı 2 numarayı alırım yuruyebıldıgımız kadar yürürüz :KK36:
Ohh miss yürüyün tabii yaa bide sizin oralar güzeldir yürüyüş için istanbul gibi her yer bina değildir :işsiz:

Yoga yapıyor dur.en azından yapabılıyor.ben bır deneyeyım dedım,üzerıme 3-5 beden büyük geldi o hareketler:eek:yapabılene helal diyorum:KK76:
Bende bugün callanetics denedimm kendimi balerin gibi hissettim bi araa :D zamanla yapabilirsin bencee çünkü callen biraz oraya kayıyor gibii . sen hangisini yapıosun orjinalini mi ?

Back
X