Hedef 15 Haziran!

Aynı ben pek sevmememde ütüyü mecbur yapıyorum. Ütüsüz gıydıremıyorum çocuklara bıle kıyafetını.
Sanada kolay gelsin canım
teşekkür ederim cnm.bende ütüsüz gıydırırsem rahatsız oluyorum.bu huyumuzdan kurtulmamız lazım :confused:

Baklavayı da gözüm kaldı :KK43: ama hata ettim ya pazartesi bu kadar yakınken :KK43:
Olmuş artık cnm.daha dıkkatlı olursun artık.:KK36:
Evet canım yaa bu aralar iştahım yok bikaç gündür böylee :KK43:
nıye cnm rahatsızmısın yoksa canınmı sıkkın.geçici bırşeydır umarım.:KK36:

teşekkür ederim cnm.bende ütüsüz gıydırırsem rahatsız oluyorum.bu huyumuzdan kurtulmamız lazım :confused:

Olmuş artık cnm.daha dıkkatlı olursun artık.:KK36:
nıye cnm rahatsızmısın yoksa canınmı sıkkın.geçici bırşeydır umarım.:KK36:
Yaniii uzun zamandır can sıkkın tabii ama iştahsızlık son günlerde başladı bide çok üst üste regl oldum falan iyice bi dengem şaştı bide bi bahar depresyonu geçiriyorum sanırım :D toparlarım yaa yakın zamanda inşallaah kuzum :KK200:

Sen iyi gidiyorsun yediklerinde, sen daha inatçı çıkacaksın, devam et canım
Valla her yemekten sonra gelen tatlı krizlerim yok , ekmeksiz doymam düşüncesi yok, yemeklerimin yanında kola yok , ben bugün yine hiç su içmedim yok , paketli gıdalar yok evet tartıda harika eksilerde yok ama sağlıklı beslenme var sizden öğrendiklerim var bunlar benim en büyük kazancım oldu zaten canım :KK36:

Valla her yemekten sonra gelen tatlı krizlerim yok , ekmeksiz doymam düşüncesi yok, yemeklerimin yanında kola yok , ben bugün yine hiç su içmedim yok , paketli gıdalar yok evet tartıda harika eksilerde yok ama sağlıklı beslenme var sizden öğrendiklerim var bunlar benim en büyük kazancım oldu zaten canım :KK36:
Evet en önemlisi sağlıklı besleniyorsun, bu bile yeter ki zaten bi yerde kirilacak, eksiye duseceksin, inanıyorum ;) direncli ve motivasyonun, iraden yüksek birisin

Evet en önemlisi sağlıklı besleniyorsun, bu bile yeter ki zaten bi yerde kirilacak, eksiye duseceksin, inanıyorum :KK66: direncli ve motivasyonun, iraden yüksek birisin
:KK28: ayyy teşekkür ederim canım valla daha da arttırdın motivasyonumu:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK15: inşallah hepimiiiz istediğimiz kilolara ulaşıcaz en kısa zamanda ve sağlıklı bi şekildee :halay:

Afıyet olsun cnm.sahurda az yemişsn sanki.dayanabıldınmı o kadar yemekle akşama kadar:oops:
Canım zaten ben kadar yersen ye. 1 den sonra falan acıkıyorsun. Vücuda bişe yiyemezsin sinyali veriyorsun, o da sakinleşiyor :KK70:
İyi gidiyor da hiç hareket Yok. Bugün temizlik artı misafir var bakalım halim nice olacak

Back
X