Hedef 15 kg vermek 🤗

Diyette

hedef 66-68kg
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
992
3.910
63
36
Dogum sonrasi aldigim kilolar gitmiyor..gerci bende de istikrar söz konusu degil..evet vermek istiyorum ama gece olunca dolaplara daliyorum..cay yanina derken yine abarttım ..bahar mevsimine girdik kış uykusundan uyanmak icin bakalim ne kadar cabalayacagim..aktif kg 80.2...hedef 65 ..boy 1.78 kilolarla dev gibi kaba görüntü veriyorum😣 aglayayim biraz

Neden böyle düşündün ki benim de boyum.1.75 kilom 64 tü doğumdan sonra ister istemez çok kilo aldım .. ama veriliyor sen dikkat et yeter madem o kadar boyun var boyuna groe normalsin şuan bile

Neden böyle düşündün ki benim de boyum.1.75 kilom 64 tü doğumdan sonra ister istemez çok kilo aldım .. ama veriliyor sen dikkat et yeter madem o kadar boyun var boyuna groe normalsin şuan bile
Bo
Boyuma gore 58 ile 62kg olmaliyim ..36 bedenden 44 bedendeyim pek de normal degil ..suanki hedefim 40 beden olmak..normalsin demeyin anormaliz tesekkurler😄 yorumlaman ucin ise yarıyor burada olmak

Bu ne yaa reklamlardan birsey yazamiyorum..neyse az yemek seni germesin muck sana..kahvaltida
Menemen,1 kasik balli ihlamur,1 fincan sade kahve,wasa ekmegi 1 tane uzerine tereyağ ve 2 dilim kaşar ysrim cay kaşıgi bal......ysz ysz bitmedi azaltmış halim😂

Dogum sonrasi aldigim kilolar gitmiyor..gerci bende de istikrar söz konusu degil..evet vermek istiyorum ama gece olunca dolaplara daliyorum..cay yanina derken yine abarttım ..bahar mevsimine girdik kış uykusundan uyanmak icin bakalim ne kadar cabalayacagim..aktif kg 80.2...hedef 65 ..boy 1.78 kilolarla dev gibi kaba görüntü veriyorum😣 aglayayim biraz
Merhaba ben de doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorum boy aynı kilo 85.İki doğum öncesi 70 çok gelirdi.Şimdi hedef 70 😀.

Merhaba ben de dogum sonrasi kilo vermeye calisiyorum, isvec diyetine basliyorum. Bana katilir misiniz? Zor bir diyet ama sonuc harika olur hem de motive de olmus oluruz :)

Ikiz dogum sonrasi bende asiri kilo almistim. Boy 160 kilo 70di. 15 kilo verebildim. Suan 54.5im hedef 52 sonra belki 50

Benim de ikizlerim 5 aylik. Su an kacim bilmiyorum; boyum 168 kilom 62, 63'tur sanirim. Hedefim 57.
Ayy ben kirkimizda 60dim:olamaz: sonradan 10 kilo daha almistim. O yuzden hala savas veriyorum kilolarla ama hedefime az kaldi. Benimde ikizlerim 8 aylik oldu cok sukur

Ayy ben kirkimizda 60dim:olamaz: sonradan 10 kilo daha almistim. O yuzden hala savas veriyorum kilolarla ama hedefime az kaldi. Benimde ikizlerim 8 aylik oldu cok sukur
Masallah size? Cinsiyetleri nedir? Ben verdim tabii cok sukur almiyorum da, spor da cok yapiyorum ama vermem gerekiyor daha.

Aksam yemegi sebze yemegi 5 kasik..1 kase kabak corbasi..yalniz atak tuttu beni yogurt icine yulaf ve 1 kivi 3 kayisi dogradim...kapanisi da yesil cay yanina 1 kare bitter ile bitiriyorum ..ayyy disiplin e alisana kadar😥

Merhaba ben de doğum sonrası kilo vermeye çalışıyorum boy aynı kilo 85.İki doğum öncesi 70 çok gelirdi.Şimdi hedef 70 😀.
Yillarca zayifim diye sikayet et simdi fazlaliklar icin adaletin bu mu dunya..verecegiz ins senin hedef de 15 kg

Merhaba ben de dogum sonrasi kilo vermeye calisiyorum, isvec diyetine basliyorum. Bana katilir misiniz? Zor bir diyet ama sonuc harika olur hem de motive de olmus oluruz :)
Isvec diyeti cok agir keske yapabilsem ben karatay diyetine gore gitmeye çalışıyorum sıkmadan azimle haziran a kadar fit olacagim ins.sana tercihin icin basarilar dogru ve zor olan

Dışarida ne zaman işlerim olsa bahanem var evde olsam duzenim olurdu kacamak ve duzen bozmak icin bahaneler...kahvalti 1 haslanmis yumurta maydanoz ve 1 wasa uzerine tereyag 2 dilim kaşar cantamda götürüyorum haydiii bakalim

Ogle yemegi 1 tane kofte buyuk..1 kase kabak corbasi..kacamak;10 tane çubuk kraker 5 tane kayisi

Aksam yemegi somon baligi 125 gr yanina bolca salata ve spagetti 6 catal...cuma gunu tarti gunu

Back
X