Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyete baslama bence yemegi azaltmayi hedefle uzerine gunluk yürüyüş ekledin mi tamamdir..diyet psikolojik baski yapiyor en azindan bendebenimde var 12 kilo fazlam ,yaz geliyor ,kış boyu 5 kilo aldım kendimi gaza getirip bir türlü başlayamıyorum diyete
nasil verdiniZ??Ikiz dogum sonrasi bende asiri kilo almistim. Boy 160 kilo 70di. 15 kilo verebildim. Suan 54.5im hedef 52 sonra belki 50
Yemek yemeyi minimum duzeyde tutarak firsat oldukca leslie yaparak verebildim canim. Sabahlari kahvaltim degismiyo aksam da yemegi 5i gecirmemeye calisiyorum. O da bir kac kasikla bitiyonasil verdiniZ??
benm de boyum sizin ile ayni su an 6 aylik hamileyim 69 kiloyum hamileligim 58ile basladi ama tedavi gordum hormonlar sayesinde bu kiloya ulastim oncesinde 52kiloydum. simdi verememe korkusu basladi.Yemek yemeyi minimum duzeyde tutarak firsat oldukca leslie yaparak verebildim canim. Sabahlari kahvaltim degismiyo aksam da yemegi 5i gecirmemeye calisiyorum. O da bir kac kasikla bitiyo
Korkmaaaa hemde hic korkmaaa. Benim de 3 cocugum var sonuncular ikiz tedaviyle oldu. 50 ile basladigim hamileligimi 80 kusurla bitirdim. Kirkimda 60dim sonra bi 8-10 kilo kadar aldim. Bu bogazi tutunca hersey gidiyobenm de boyum sizin ile ayni su an 6 aylik hamileyim 69 kiloyum hamileligim 58ile basladi ama tedavi gordum hormonlar sayesinde bu kiloya ulastim oncesinde 52kiloydum. simdi verememe korkusu basladi.
tesekkur ediyorum:)Korkmaaaa hemde hic korkmaaa. Benim de 3 cocugum var sonuncular ikiz tedaviyle oldu. 50 ile basladigim hamileligimi 80 kusurla bitirdim. Kirkimda 60dim sonra bi 8-10 kilo kadar aldim. Bu bogazi tutunca hersey gidiyo
Ac gezmek işe yaramıyor sonra yine alıyorsun..nefsi koreltmek gerekiyor adim adimAç geziyorum.Hedef 65 suan 73.5 kiloyum dogum ve 3 aylik asinin kalintilari![]()