Hedef 15 kg vermek 🤗

Aksam yemegi sulu kofte 1 tabak ekmeksiz ...yanuna gece boyunca yiyecegim havuc salatalik atisturmaliklarj

benimde var 12 kilo fazlam ,yaz geliyor ,kış boyu 5 kilo aldım kendimi gaza getirip bir türlü başlayamıyorum diyete
Diyete baslama bence yemegi azaltmayi hedefle uzerine gunluk yürüyüş ekledin mi tamamdir..diyet psikolojik baski yapiyor en azindan bende😶

Yemek yemeyi minimum duzeyde tutarak firsat oldukca leslie yaparak verebildim canim. Sabahlari kahvaltim degismiyo aksam da yemegi 5i gecirmemeye calisiyorum. O da bir kac kasikla bitiyo
benm de boyum sizin ile ayni su an 6 aylik hamileyim 69 kiloyum hamileligim 58ile basladi ama tedavi gordum hormonlar sayesinde bu kiloya ulastim oncesinde 52kiloydum. simdi verememe korkusu basladi.

2 doğumdan önce 60 kiloydum şimdi 2. Doğum sonra rahat 75 ı geçmiştir ve buda çok sinir bozucu. Boy 167 sadece göbek bölgemde yoğunlaşmış yağlarla baş edemiyorum aldı başını gidiyor

benm de boyum sizin ile ayni su an 6 aylik hamileyim 69 kiloyum hamileligim 58ile basladi ama tedavi gordum hormonlar sayesinde bu kiloya ulastim oncesinde 52kiloydum. simdi verememe korkusu basladi.
Korkmaaaa hemde hic korkmaaa. Benim de 3 cocugum var sonuncular ikiz tedaviyle oldu. 50 ile basladigim hamileligimi 80 kusurla bitirdim. Kirkimda 60dim sonra bi 8-10 kilo kadar aldim. Bu bogazi tutunca hersey gidiyo

Kahvaltım ayni 1 yumurta 1 wasa uzereine terayag bal 2 dilim kasar 3 zeytin
Oglen yemegib1 kofte 3 kasik kuru fasulye

Bolca protein tuketmeye çalışıyorum ..gunde en az 20 su bardaginda su içiyorum ve her gun vucuduma masaj yapıyorum yagli bolgelerde kan akisi olmasi ve yaglarin çözülmesi icin

Aksam yemegi 2 kase corba 1 avuc leblebi 1 avuc kuru uzum 3 kayisi

Ogle yemegi 1 kase yogurt icine misli meyve ...aclik atagim olursa kayısı ve leblebi

Aksam yemegi somon balik 4 catal spagetti 2 kupbpatates yanina bolca salata

intermittent fasting diye bir beslenme şekli var. Burada başlığı var mı bakmadım, bir onu da araştırın isterseniz. Gece yemek yeme alışkanlığı olan insanlar için etkili sonuçlar verebiliyor :)

Aç geziyorum.Hedef 65 suan 73.5 kiloyum dogum ve 3 aylik asinin kalintilari 😒

Kahvaltim 1 yumurta 1 wasa uzerins tersyag bal ..kasar bitti yerine tagin pekmek 2 kasik

Back
X