15 kg fazlası olup 4 ayda vermek isteyenler buraya :)

günler gelip geçiyor ve ben her gün buraya vakit ayıramadım bu hafta çok yoğundu.
diyet tam gaz devam aynı şeyleri yemekten biraz fenalık geldi sadece :(
yarın 3. haftayı dolduracağım ve 3 haftada 3 kg ile yoluma devam edeceğim :)
76.5 dolaylarındayım.

vücudumda bariz bir sıkılaşma da var. hızlı vermediğim için (ki nispeten hızlı bile sayılır) yağdan veriyorum. dolayısıyla etki olarak 5 kg civarı gözüküyor.

hiç kaçamak yapmadım diyemem, geçen hafta 3 parça tatlandırıcılı çikolata yedim.
aslında kalorisi yok karbonhidratı da yok tatlandırıcılı olduğu için ama bu maddeler kilo vermeyi engelliyor yağ tutuyor yapmamak lazım biliyorsunuz.

bugün ne yediğime gelirsek.
sabah kahvaltısı yapmak istemedim (çok ayıp)
öğle yemeği ile birleştireyim dedim ve hiç yağsız, 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 2 yumurta ve 1 dilim dil peyniri ile güzel bir omlet yaptım.
bugünlük protein ihtiyacımız ziyadesiyle karşıladım akşama hafif bir salata yemeyi planlıyorum. ara öğüne de kivi ve sütlü nescafe ile günü kapatırım.
çok değişik bitki çayları içiyorum çok iyi geldiğini de hisseediyorum.

ara öğün çiğ bademleri içimi baymıştı yanına .iğ ceviz ve çiğ kaju ekledim. az az hepsinden atıştırıyorum.
günde 3-5 taneyi aşmayacak şekilde de vişne kurusu yiyorum yanlarında.

benden haberler böylee siz de durumlar nedir kızlar?

:)

selam arkadaslar bende 84 den 81.400 inmişim iki hafta oldu diyete baslıyalı

Bende 4 ayda 17 kilo vermek istiyorum.Sizlere katılıyorum.boyum 1.58 kilom 79 hedefim ilk etapta 62 ye ulaşabilmek.hepimize kolay gelsin.

merhaba ben buralarda yeniyim 70 ten 55 e inmem gerek hergün sabah 1 saat kondisyon bisikleti ve akşam 45 dk yürüyüş yapıyorum 5 gün oldu başlayalı uzun bir süre tartılmayacağım yoksa hevesim kaçıyor mide kazınmalarının önüne geçersem işim daha kolay olacak
hepimize çok çok irade diliyorum

Bende 4 ayda 17 kilo vermek istiyorum.Sizlere katılıyorum.boyum 1.58 kilom 79 hedefim ilk etapta 62 ye ulaşabilmek.hepimize kolay gelsin.

hemen hemen aynı durumdayız ben de 1.55 boyundayım kısa boylu olunca fazla kilo daha fena gösteriyor akşam bugün yediklerimi yazacağım sen de paylaş

günaydın 1 hafta oldu başlayalı hala tartılmadım en az 1 hafta daha sabredeceğim sabah 1 bardak greyfur+nar suyu içtim 1 hşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek birazdan 1 saat pedal çevireceğim akşam günün raporunu veririrm
lütfen diğer arkadaşlarda günün sonunda yazsın böylece birbirimize bakıp hırslanırız yoksa burada ne işimiz var öyle değil mi

merhaba arkadaşlar
kahvaltımı yazmıştım öğlem ızgara balık, salata, mercimek çorbası arada yarım elma yarım portakal(yani 1 porsiyon meyve) akşam 1\4 tabak makarna 1 tabak kalamar sote yedim yürüyüş yapamadım bol su içtim
sizce çok mu olmuş yorumlayın lütfen bye................

arkadaşlar neden yazmıyorsunuz beğen beğen nereye kadar hadi durmayın yazın birbirimize destek olmalıyız

sabah 1 bardak greyfurt+nar suyu 1 k.kutusu lor 1 demet maydanoz 6 zeytin 5 etiform(=1 dilim ekmek) çay
bol suyla devam edeceğim 1 saat bisiklet

akşam tekrar yazacağım lütfen bunu da beğen yapmayın yorumlayın siz yazın ben sizlerinkine bakayım yediklerimizi karşılaştıralım birbirimizi hırslandıralım

hemen hemen aynı durumdayız ben de 1.55 boyundayım kısa boylu olunca fazla kilo daha fena gösteriyor akşam bugün yediklerimi yazacağım sen de paylaş
tabiki yazarım seve seve öğle ve akşam yemeklerinde 1 tabak etli sebze yemeği yanında 2 dilim kepekli ekmek tüketiyorum
3.gün tartıda 600 gr ekilme var..

arkadaşlar neden yazmıyorsunuz beğen beğen nereye kadar hadi durmayın yazın birbirimize destek olmalıyız

sabah 1 bardak greyfurt+nar suyu 1 k.kutusu lor 1 demet maydanoz 6 zeytin 5 etiform(=1 dilim ekmek) çay
bol suyla devam edeceğim 1 saat bisiklet

akşam tekrar yazacağım lütfen bunu da beğen yapmayın yorumlayın siz yazın ben sizlerinkine bakayım yediklerimizi karşılaştıralım birbirimizi hırslandıralım
kahvaltıda 1 bardak yeşil çay
1kk beyaz peynir
5 zeytin
domates roka salatalık
2 dilim kepekli ekmek yedim

kahvaltı
2 yk lor
1 yumurta
1 yk yulaf ezmesi ile yağsız omlet yaptım çayla yedim önden 1 greyfurt yemiştim
1 saat bisiklet

arada 1 kase yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi karıştırarak yedim

öğlen
1 porsiyon z. pırasa
1 tane acı soslu sosisli sandeviç (kızımın yüzünden:))) içinde ketçap mayonez yok)
ara boş

45 dk yürüyüş üstüne 1 avuç leblebi

akşam
1 tabak kıymalı bezelye
1 kase yoğurt+ 1 kaşık yulaf ezmesi
az salata

gün boyu 3 lt su ve 1.5 lt suya hazırladığım yeşilçay+biberiye+limon+elma+karanfil+zencefil+tarçın karışımı çay

kahvaltı
2 yk lor
1 yumurta
1 yk yulaf ezmesi ile yağsız omlet yaptım çayla yedim önden 1 greyfurt yemiştim
1 saat bisiklet

arada 1 kase yoğurda 1 kaşık yulaf ezmesi karıştırarak yedim

öğlen
1 porsiyon z. pırasa
1 tane acı soslu sosisli sandeviç (kızımın yüzünden:))) içinde ketçap mayonez yok)
ara boş

45 dk yürüyüş üstüne 1 avuç leblebi

akşam
1 tabak kıymalı bezelye
1 kase yoğurt+ 1 kaşık yulaf ezmesi
az salata

gün boyu 3 lt su ve 1.5 lt suya hazırladığım yeşilçay+biberiye+limon+elma+karanfil+zencefil+tarçın karışımı çay
kahvaltım yine aynı
öğle 1 tabak mantarlı tavuk sote ,salata ve ayran var 2 dilimde kepekli ekmek

ayça kaya yla 8 kilo forumunda daha aktif paylaşımlar yapıyoruz. akşamları rapor veriyoruz. yeni bilgiler paylaşıyoruz. sizleri de bekliyorua. kalabalıklaştıkça daha zevkli kilo veriliyor. durmayın gelin:))

kahvaltım yine aynı
öğle 1 tabak mantarlı tavuk sote ,salata ve ayran var 2 dilimde kepekli ekmek
öğle için yazdığım menüyü uygulayamadım,arkadaşımın çay daveti dolayısıyla :((
çok acıkmıştım 1 dilim börek ve 2 adet kurabiye öğle yemeğim oldu
ara öğünü atlıyorum akşamada tavuk sote ve 1 dilim ekmek olacak yanınada ayran

Back
X