Hedef 15 kg vermek 🤗

Spora baslayamadim bir türlü emziren anne olunca çocuklarda hasta olunca insan kendini yormak istemiyor..elbet spora da baslanir nefis korelsin de..taze ekmek yaptim cokseverim uzerinde terayag eriterek yemegi amaa ne yaptim yemedim😊

Buraya aktif girmesemde yola devam bugun tarti gunu corono virusu fena sarsti bizi meditasyon sart oldu

ara verdim neden mi kocam evde😁 guncel kilo 79.6 mqlesef verdigim 3kg geldi morel bozmak yok

yarin sifirdan basliyorum spor egzersiz ve 6 km gunluk yuruyus ile birlikte ..bu koca bu sefer beni bozamayacak sonrada kilon cok fazla demelere basliyor gel de delirme..aksamdan da yarin ne yiyecegiz degip diyetimi bozduruyor

cok sinirliyim yaa kendime kocaya ...en buyuk mutluluk kilo vermek haydi bismillah

6 km yuruyus yapıldı ogun azaltmaya uyuldu.. Yarın itibari ile alısverıa sonrası protein agırlıklı beslenmeye devam

Seker e 21 gun ara veriyorum gunde en fazla 2 kup bitter kriz anları ıcın

77 kg i gorduk cok sukur yin 80 ler olurum diye korktum yola devam

ödem atamiyorum ki yag yakayim 76 kg guncel kilom..odem atici cay a basladim gund 10km yuruyus yapiyirum devamm

Dogum sonrasi aldigim kilolar gitmiyor..gerci bende de istikrar söz konusu degil..evet vermek istiyorum ama gece olunca dolaplara daliyorum..cay yanina derken yine abarttım ..bahar mevsimine girdik kış uykusundan uyanmak icin bakalim ne kadar cabalayacagim..aktif kg 80.2...hedef 65 ..boy 1.78 kilolarla dev gibi kaba görüntü veriyorum😣 aglayayim biraz
Nasıl gidiyor verebildin mi biraz ?

Back
X