Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Bir bayanın evde yapabileceği en güzel sporlardan sanırım. Ben de 1 hafta önce keşfettim acayip memnunum. Hele 4 mile yapınca bayağı ter atılıyo yarın daha da arttırırsınız inşallah müfakatını alacağız :KK76:
Kesinlikle süper bir şeey :) yarın 2 yapmayı planlıyorum :)

Evet yavaş yavaş arttırarak yapmak gerekiyormuş. 2 haftada gözle görülür sonuç alanlar bile varmış ben de umutluyum leslie den :KK16:
Sadece 1 tanesinde bile terledim çok ve cidden sürekli harelet halinde olmak çok iyi :) ayrıca kadın da çok tatlı ve eğlenceli sunuyor :)

Sadece 1 tanesinde bile terledim çok ve cidden sürekli harelet halinde olmak çok iyi :) ayrıca kadın da çok tatlı ve eğlenceli sunuyor :)
Artık yürüyüş yapmak için dışarı çıkmak şart değil :) Aktif bir sporumuz oldu denemeyen herkes denesin bence. Eğlenceli ve sıkmıyor:KK16:

Ben de bugünü 1054 kalori ile kapatıyorum :KK49:

Günaydın kızlar ilk kilo tartımı benden galiba geçen hafta 78.9 ile başladım bugün 77.5 1 kilo 400 gram gitmiş çok şükür:KK49::KK49::KK76::KK76::KK54::KK54::KK54:

Benim ikinci haftam 80.2 ile başladım 78.9 oldum sonra 77.5 oldum ben ilk hafta attım ödemleri. ilk Hedef 70 sonra 65:KK9::KK9:

Back
X