Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Ben de hastanedeyim kilo bildirimimi ancak yapabiliyorum bayanlar.
Boy:171
Başlangıç Kilo: 89.6 (11 gün önce)
Güncel Kilo: 86.6
Ödem attığımı biliyorum ama yine de -3 kilo görmek sevindirici :KK16:
Tebrik ederim harkasın ödem olsun yada olmasın kilomuz eksilsinde :KK9::KK9::KK9:

Kızlar hepiniz harikasınızzz

Benim de başlangıç geçen cuma 98
Bugün 95-96 arası gözüktü tartıda :KK49:

Sabah kahvaltısı 1 domates 1 yeşil biber 4 yeşil zeytin 1 kk peynir ekmek yok. Ara öğün 1 mandalina 1 litre su. Öğlen yemeği 1 porsiyon barbunya yemegi 1 porsiyon salata ekmek yok,

Kahvaltı
1 dilim köy ekmeği
1 kk peynir
1yk reçel

Ara öğün
1 elma
Şekersiz yeşil çay

Öğlen bir kase çorba içtim kızlar midem küçüldü sanırım çorbamı dahi bitiremedim.

Ben de bu ara şöyle bir şey oluyor, çok aç hissediyorum mesela kahvaltıdan önce, kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum ama sonrasında kendimi çok şiş hisediyorum ekmek fazla geliyor sanki, acaba midem mi küçülüyor benim de :/

Kızlar bugün kendimi mutlu edim dedim biraz fazla çikolata yedim birde cola içtim zero. Ama 300 mekik çekeceğim söz o_Oo_O:oops::oops::oops:

Sabah 2 dilim Ekmek 5 zeytin domaates ve kk peynir arada tuzsuz grisini öğlen 4 kaşık mangal sote 2 yk bulgur pilav ve çorba içtim

Ben de öğünlerimi bitiremiyorum. Buraya ilk geldiğim gün öğünlerim az diye şikayet ediyordum şimdi meyve öğünümü bile bitiremez oldum 11 günde bu fark beni mutlu ediyo. Ama bugün insülin direncimin ve hipotiroidimin olduğunu öğrendim moralim bozuldu. Yaşlı teyzeler gibi 1 poşet ilacım var halbuki 19 yaşındayım :KK43:

Öğle yemeğinde

Küçük bir kase yoğurt
Pırasa yemeği
Yarım dilin köy ekmeği

Back
X