Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

günaydıınn kızlarrrr benim menü dün ile aynı sabah k flakes öğlen ton balığı ara öğünler mandalina . İşteyken kurtarıcı bir menü oldu bu :KK48:

E
Yeni bir şey öğrendim Adet döneminde şişlik oluyormuş yalancı kilo yani adetten bir kaç gün sonra şişlik gidiyormuş bende 3 gündür adetin demekki ondan kilo azalmıyor şimdi biraz rahatladım:KK45::KK45:
Evet şelale aynen öyle oluyor regl dönemi en az bir kilo fazladan yazıyor tartı :110:

Sabah sporum 50 mekik 120 twist .lilacım öyleymiş evet bende bugün öğrendim adet bitince degerlendirecegiz artık kiloları

ımmm sabah kahvaltısında 1 det haşlanmış yumurta yarım domates ve 1 bardak şekersiz çay veeee gün içinde 700-800 mekik çekcem evde 1 saat leslie yapcam :))))))

Kahvaltım
1 kibrit kutusu peynir
2 kiraz domates
(Zeytin yemekten vazgeçtim kalorisi çok :/ )
2 dilim tam buğday ekmek

Kahvaltım
1 kibrit kutusu peynir
2 kiraz domates
(Zeytin yemekten vazgeçtim kalorisi çok :/ )
2 dilim tam buğday ekmek

Hazırladım ama o kadarını yemedim
1 dilim tam buğday ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 kiraz domates

kızlar ben akşam yemeğini saat 5 te kescem 5 ten snra asla ve asla yemek yok sınırısız su ve yeşilçayı serbest brktım kendıme :)

Doktor randevusu uzun sürünce ara öğünü atlamak zorunda kaldım keşke yanıma kuru üzüm ve ceviz alsaydım :KK43:
Neyseki dotkorum bir parça portakal ikram etti :D
Ayrıca öğle yemeğim de gecikti , şimdi yarım saat daha tempolu yürüyüşle eve gideceğim

Gecikmeli öğle yemeğimde:
5 adet yağsız ve ızgarada pişmiş köfte
2 yk yoğurt
3 tanecik de patates kızartmasından aldım :/
1 dilim tam buğday ekmek

Back
X