- 31 Aralık 2015
- 1.257
- 2.255
- 53
Anca beraber kanca beraber, artılarımızla eksilerimizle omuz omuzayız bizKuşlar iyi gidiyosunz da bu perşembe tartidan beni azat mi etseniz :) 3 günde pek bi değişim olr mu ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anca beraber kanca beraber, artılarımızla eksilerimizle omuz omuzayız bizKuşlar iyi gidiyosunz da bu perşembe tartidan beni azat mi etseniz :) 3 günde pek bi değişim olr mu ki
Yerim seni ben :) tatlişimAnca beraber kanca beraber, artılarımızla eksilerimizle omuz omuzayız biz![]()
Ay öyle bir şey mi var hemen yapmalıyımImmmm lop lop yağ olur :))))) şaka şaka sadece biraz şeker almş olrsn o kadar :))) bol su içerek bide yatmadan önce 2 yk yoğurt 1 çk pul biber bide yarim limonu sık karstr ye yaglarin yansınnn :)![]()
Bu gerçekten isme yaryck kuzm her aksam ytmadn yap farki grceksin :)))) hadi mutlu uyu ye debenim dediği :))))))Ay öyle bir şey mi var hemen yapmalıyım![]()
Teşekkür ederim tatlımBu gerçekten isme yaryck kuzm her aksam ytmadn yap farki grceksin :)))) hadi mutlu uyu ye debenim dediği :))))))
Olmaaazzz bişeycik olmaz , bu hafta cok dikkatliydin rahat olBu saatte babamın zoruyla taze sıkılmış portakal+nar suyu içtim bir şey olur mu ki![]()
Olsun ne kadar olursa , hic olmazsa ilk kilo bildirimin sayilir ne olacakKuşlar iyi gidiyosunz da bu perşembe tartidan beni azat mi etseniz :) 3 günde pek bi değişim olr mu ki
TamammmOlmaaazzz bişeycik olmaz , bu hafta cok dikkatliydin rahat ol
Maşallah canım hafta sonundan beri 2 kilo mu verdim bir kere 66.6 yazmıştın galiba.nasıl verdim 2 kilo özellikle yaptığın bir şey var mı