Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Tatlıyı yemedim kızlar yarın gündüz e bıraktım akşam yemeğinde yediğim yarım kase mercimek çorbası ve azönce içtiğim sodalı ayranla bugün bitti

Gece hiç uyutmadı benim kız şu saatte kaktım Hanımefendinin keyfini bekliyorum uykusuzummmmmm:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:.

Günaydın kızlar bende Dünü güzel kapattım ama akşam 4 yaprak sarması Yedim akşam yemeğin de Yoğurt la ama öğlen çorba içmiştim bişey olmaz heralde

Sabah kahvaltısında ekmek yemedim ama biraz abarttım sucuklu yumurta ve dün yemediğim tatlıdan yedim o_Oo_Oo_O. Artık bol hareket etmeli ve diğer öğünlerde kısarak dengelemeliyım:oops:

Günaydın kızlar bende Dünü güzel kapattım ama akşam 4 yaprak sarması Yedim akşam yemeğin de Yoğurt la ama öğlen çorba içmiştim bişey olmaz heralde
4 sarmada çok fazla kalori yok sıkıntı yapma ölçülü yemişsin

Günaydın kızlar benim menü aynı yine işler düzene girene kadar ton balığı k flakes devam edeceğim sanırım , spora da başlayamadım. Bir iki hafta yoğunluk var.

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 yk reçel
1 kk peynir

Ara öğünüm
Elma ve şekersiz yeşil çay

Kızlar ben de başlamak istiyorum,1.70 boy 78,5 kilo.Yarın başlayacağım.Haşimato troid var bende de :( Çok zor kilo veriyorum,bu yüzden de hemen bırakıyorum diet leri.Motive edin beni de :( ilk hedefim 70 asıl hedef 62..

Kızlar ben de başlamak istiyorum,1.70 boy 78,5 kilo.Yarın başlayacağım.Haşimato troid var bende de :KK43: Çok zor kilo veriyorum,bu yüzden de hemen bırakıyorum diet leri.Motive edin beni de :KK43: ilk hedefim 70 asıl hedef 62..
Burada birbirmizi motive derek iyi ilerliyoruz sen de başarabilirsin hiç canını sıkma :) hoşgeldin aramıza

Kızlar bu sabah yürüyüşe çıkamadım ben de 1 mile leslie yaptımm daha önce bilmiyordum bunu, sizden duydum ve denedim ne kadar harika bir şeymiş öylee :) yeni başladığım için 1 mile ile başladım ama onda bile terledim çok :)

Spor olarak 2 saat ev temizliği:KK53::KK53:. Öğlen yemeği 1 domates 2 taze biber 2 acı turşu biber 4 zeytin 1 KK peynir ekmek yok.agzım acı biberden yandığı için 3 adet kuru incir:KK9:

Spor olarak 2 saat ev temizliği:KK53::KK53:. Öğlen yemeği 1 domates 2 taze biber 2 acı turşu biber 4 zeytin 1 KK peynir ekmek yok.agzım acı biberden yandığı için 3 adet kuru incir:KK9:
Onları ekmeksiz nasıl yiyebiliyorsun ya büyük başarı :KK52:

Babamla iddiaya girdik haziran bitene kadar kim daha fazla kilo verecek diye :D
Gaza gelip 1 mile leslie daha yaptım :KK49:

Back
X