- 5 Şubat 2016
- 86
- 73
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ankaraya hep gitmek istedim aslında yakın ama iste nasp olmadiHepimiz farklı yerdenmişiz :) Ben de Ankara dan![]()
Ayy ankaraya hep gitmek istedim aslında yakın ama iste nasp olmadi
UmarimGüzel şehirdir samimi sevecen insanlarla doludur. İnşallah gelirsiniz bir gün![]()
Geldim ama hiç gezmek nasip olmadı başka bir şehire giderken yol üzeri diye uğrayıp mola vermiştik sadeceLokumcum sen geldin mi hic konyaya![]()
Gel ben sana rehberlik ederim lokumum☺ :)Geldim ama hiç gezmek nasip olmadı başka bir şehire giderken yol üzeri diye uğrayıp mola vermiştik sadece![]()
Bende konyalıyım ereğliBende knyadayim ve konyaliym
İnşallah :)Gel ben sana rehberlik ederim lokumum☺ :)
Ereglinin neresnden :)Bende konyalıyım ereğli
Ailem berendili duydunmu BilmemEreglinin neresnden :)
Arkadslrm var orali :) ama onlar gbi bir eregliyi konyadn gzldrKüçük bi köy diyelim fatih aydınlar tarafında akrabalar aama Ailem izmitte
Anlaşılan asker yada polisin eşinin sende benim gibi 3 yıl gelirdim vandan Deprem yaşadım allah bidaha düşürmesin o taraflara cehennem gibi bir 3 Yıldı ben yaptım Şark görevini eşim çekmedi benim kadarBende vandayım bu sene ankaradan tayin olduk buraya.
Eşimde bende memuruz bir kurumda canım.Dediğin gibi çok zor.2.5 yılımız kaldı dönmemize inşallah bizde döneriz.Anlaş
Anlaşılan asker yada polisin eşinin sende benim gibi 3 yıl gelirdim vandan Deprem yaşadım allah bidaha düşürmesin o taraflara cehennem gibi bir 3 Yıldı ben yaptım Şark görevini eşim çekmedi benim kadar