Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım haklısın bugünlük böyle olsun zaten öğrenci evine dönünce aç yaşayacağımTatil bitti okul başlıyor sanırım bu günün tadını çıkar o zaman gidince zaten bulamazsın o yemekleri![]()
Evet ben de merak ediyorum bu ara kimse yok :/Bu arada şelale kayıplarda en son keyfi yoktu ama...
Benim öğrenci evimde fırın yok ne yazık ki :/ ama iyi oluyor hem fazla kalori almıyorsun hem de kısıtlanmamış hissediyorsun kendini :)Bugün harika bir diyet kurabiye yaptım dukan diyeti tarzı, yulaf kepeği ,kuru meyve , kuruyemişlerle ilgilenen olursa tarifi vereyim. Ben çok sevdim tam ara öğünde kahvenin yanına atıştırmalık![]()
Arada lazım onlar da canım iyi yapmışsınSlm kızlar benim içinde Hareketli bigün dü ama biraz kaçamak yaptım öğlen sıpagetti akşama bir dilim ıspanaklı Börek Yedim bugünde benim günüm olsun napalım
Evet aynen öyle sanki diyet yapmıyormuşum gibi oldu :)Benim öğrenci evimde fırın yok ne yazık ki :/ ama iyi oluyor hem fazla kalori almıyorsun hem de kısıtlanmamış hissediyorsun kendini :)
Olsun canım arada olur öyleSlm kızlar benim içinde Hareketli bigün dü ama biraz kaçamak yaptım öğlen sıpagetti akşama bir dilim ıspanaklı Börek Yedim bugünde benim günüm olsun napalım
Evde son günün diye sormuyoruz zaten büşracım takıl bugün kafana göreAkşam yemeğinde kaç kalori aldığımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Ama 20 dakika tempolu yürüyüş yaptım yemek sonrası![]()
Desteğin bana çok iyi geliyor canım teşekkür ederim :))Evde son günün diye sormuyoruz zaten büşracım takıl bugün kafana göre![]()
Bilmukabele :) birbirimize destek olmak için buradayızDesteğin bana çok iyi geliyor canım teşekkür ederim :))
Birkaç ay sonra bu günleri hatırlayıp vay be nereden nereye diyeceğimiz günleri sabısızlıkla bekliyorumBilmukabele :) birbirimize destek olmak için buradayız![]()
Ben de öyle düşündüm canım :) sen de çok iyisin bence ruh halin hemmen yerine gelmeliii çünkü çok güzel ilerliyorsun :)2.5 litre su ve1046 kalori ile bugünü kapattım. Büşra kalori miktarın kaçamak yapmana rağmen çok değil hem de sporunla dengelemişsin bence sorun olmaz. Hala depresif ruh halindeyim inşallah çabucak geçer. Şelale hanım da bunalımdayım diyordu ortada yok nerelerde acaba
Teşekkür ederim desteğiniz de güç veriyo bana :) İnşallah toparlanacağımBen de öyle düşündüm canım :) sen de çok iyisin bence ruh halin hemmen yerine gelmeliii çünkü çok güzel ilerliyorsun :)
Özletme kendini dön aramıza :)Teşekkür ederim desteğiniz de güç veriyo bana :) İnşallah toparlanacağım