- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüm süper değişim yaşamışKızlar son günlerde seda akgül çok konuşuluyor 6 ayda 25 kilo vermiş ben de onun resimlerine baktım çok imrendim darısı başımıza
Ben çok severim Seda Akgül ü ama özellikle sabah haberleri sunduğu zamanları :) şaşkınım ben de çok beğeniyorum şimdiki halini darısı bize. Bunların hepsi motivasyonKızlar son günlerde seda akgül çok konuşuluyor 6 ayda 25 kilo vermiş ben de onun resimlerine baktım çok imrendim darısı başımıza
Bırakmak yok Eda kaçamak olsa da kaldığımız yerden devam ediyoruzSlm Ben neden bilmiyorum ama astım biraz bugün bi tartıldım şok verirken gr gr veriyorum alırken kilo kilo alıyorum bugün tekrardan başladım
O duyguyu hiç bilemiyorum lokumcum hiç yemeden içmeden kesilmeli bi depresyon anım olmadı ben yerim geneldeSevgili diyettaşlarım. Gözüm aydın yine depresyona girdim.. Birine aşık oldum ve yemeden içmeden kesildim bi lokma yiyesim gelmiyor haliyle metabolizmam da yavaşladı kabızlık baş gösterdi. Bununla birlikte ne düzenli öğün-ara öğün yiyebiliyorum ne de canım istiyo. Mide bulantısı da ekstrası. Bana önerisi olan var mı?![]()
Sanırım aklını farklı şeylerle oyalaman gerekiyor. Hava mükemmel çık biraz yürü hem iyi gelir hem de spor olur :)Sevgili diyettaşlarım. Gözüm aydın yine depresyona girdim.. Birine aşık oldum ve yemeden içmeden kesildim bi lokma yiyesim gelmiyor haliyle metabolizmam da yavaşladı kabızlık baş gösterdi. Bununla birlikte ne düzenli öğün-ara öğün yiyebiliyorum ne de canım istiyo. Mide bulantısı da ekstrası. Bana önerisi olan var mı?![]()