Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutsuz olma Büşra pek az kalori aldın bu hafta zannımca . Arada duraklamalar da olacak hem beklediğimiz şeyler bunlar bilmediğimiz birşey gelsinBen yarın için umutsuzumleslie yi 2 gün falan anca yaptım, yemeğe hep dikkat ettim ama sanki hareketsiz kaldım eskiye göre :/
Evet kaloride bir sıkıntım olmadı, çok fazla kaçamağım da olmadı, ama yine de bir durgunluk hissediyorum kendimde bu hafta. Bakalım yarın göreceğiz :)Umutsuz olma Büşra pek az kalori aldın bu hafta zannımca . Arada duraklamalar da olacak hem beklediğimiz şeyler bunlar bilmediğimiz birşey gelsin![]()
Tebrikler lokumcum :)İlk bildirim benden.
Başlangıç:89.6
Güncel:84.3
Fark:-5.3
Geçen hafta fark:-1.1
Fena değil![]()
Tebrikler büşracım tam 6 kilo fazlalık gitti 4 haftada daha ne olsunBaşlangıç kilo : 98
Geçen süre : 4 hafta
Güncel kilo : 92.0
Geçen hafta ile fark : -600gr.
Buna da şükür![]()
Lokumcum çok iyi gidiyorsun :))İlk bildirim benden.
Başlangıç:89.6
Güncel:84.3
Fark:-5.3
Geçen hafta fark:-1.1
Fena değil![]()
Süpersin canım :)))Ben de geldim
Boy: 170
Başlangıç: 84
Geçen süre :5 hafta
Güncel kilo: 76.8
Toplam fark: -7.2
Bu haftaki fark: 500gr
Buna da şükür totalde iyi gidiyorum![]()
Haklısın canım iyi gidiyoruz :))Tebrikler büşracım tam 6 kilo fazlalık gitti 4 haftada daha ne olsun![]()
Durmak yok şelale elinden geleni yap metabolizmayı harekete geçir biraz yeşil çay falan iç mesela sporu artırBaşlangıç 80.2 Güncel kilo 77.2. Geçen hafta ile fark 0
İnşallah bi daha ki haftaya daha iyi olacagımDurmak yok şelale elinden geleni yap metabolizmayı harekete geçir biraz yeşil çay falan iç mesela sporu artır