- 28 Eylül 2021
- 694
- 603
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Çok sert oldu2024 kpss de 92 almış biri olarak söylüyorum piyasada çözülmedik deneme soru bankası bırakmayın diyorum ve en önemlisi çözemediğiniz sorular için defter yapıp onları tekrar edinbaşarılar
Çok iyi olur2026 KPSS’ye hazırlanacak ve hedefi 85+ üzer olanlar toplanın nereden başlayalım neler yapalım konuşalım
ben de evliyim ve bir işte çalışırken kpss çalıştım eminim sen de bir yolunu bulup başarabilirsinÇok sert oldubende yeni başladım henüz konu dinliyorum (iki bebişim var 3,5 ve 1,5 yaşlarında) gözm korktu
Bazı sorular sorabilir miyim sana sınav hakkında2024 kpss de 92 almış biri olarak söylüyorum piyasada çözülmedik deneme soru bankası bırakmayın diyorum ve en önemlisi çözemediğiniz sorular için defter yapıp onları tekrar edinbaşarılar
Tabi istediğini sorabilirsinBazı sorular sorabilir miyim sana sınav hakkında
Nasıl bir çalışma programı yaptınTabi istediğini sorabilirsin
Ders programinda vatandaşlık hariç tüm dersler vardı, vatandaşlığa şubatta başladım, gün içinde her dersten video izliyordum YouTube dan, Türkçe Kadir güneş, mat İlyas, tarih ramazan gergin, coğrafya engin hoca dinledim, videodan sonra soru çözüm yaptım, gün ortasında kısa deneme çözdüm, gün sonunda 1-2 saat tekrar yaptım, uyumadan son yarım saat de çözemediğim sorular defterine baktım, işe gitmeden 2 saaat öce kalkıyordum, işe yemegimi götürüyordum soru çözerken yerdim geç yatardım, serviste tarih dinledim 1 sene boyunca bir kez bile müzik dinlemedim, ev temizlerken yemek yaparken kulaklık ile yine ders dinledimNasıl bir çalışma programı yaptın
Hangi hocaları dinledin
Dershaneye filan gittin mi
Ne kadar çalıştın bide aklıma gelenler bunlar şuan
Şimdiden teşekkürler
Hangi kitapları almamı önerirsinDers programinda vatandaşlık hariç tüm dersler vardı, vatandaşlığa şubatta başladım, gün içinde her dersten video izliyordum YouTube dan, Türkçe Kadir güneş, mat İlyas, tarih ramazan gergin, coğrafya engin hoca dinledim, videodan sonra soru çözüm yaptım, gün ortasında kısa deneme çözdüm, gün sonunda 1-2 saat tekrar yaptım, uyumadan son yarım saat de çözemediğim sorular defterine baktım, işe gitmeden 2 saaat öce kalkıyordum, işe yemegimi götürüyordum soru çözerken yerdim geç yatardım, serviste tarih dinledim 1 sene boyunca bir kez bile müzik dinlemedim, ev temizlerken yemek yaparken kulaklık ile yine ders dinledim
Ben YouTube video ders notu kitabını aldım, dinledigim hocanın kitabı ve piyasadaki tüm soru bankası ve denemeleri çözmüştüm bazılarını iki defa felan çözdüm, şöyle ben 33 hasındayım benim sözel hiç yoktu mühendisim ama matematiği de unutmusum resmen toplama çıkarmadan başladım, Türkçem en kötü alanimdi dil bilgisi için piyasadaki tüm video derslerini dinledim en son tyt videoları dinleyerek öğrenmiştim ev paragrafları yavaş ve yanlışı çözüyordum çok soru çözerek yarım saatte bir paragraf soru çözerken sonlarda 30 saniyeye dusurdum, onemli olan pes etmemek, sınav sürecinde iki kez sağlık problemi yaşadım kasım da ve şubatta ameliyat oldum yani o 2 ay hiç çakışmadım video bile dinlemedim her defasında baştan başladımHangi kitapları almamı önerirsin
Geçen sene 3 4 Ay çalışmıştım
Ramazan yetkin ve engin hocanın kitapları var elimde
Defter alacağım önemli şeyleri not almak için
Ve tarif 0 bende hiç bilmiyorum on yargim var
Mat biliyorum seviyorum
Vatandaşlık da yasin hocayı dinlemiştim 1 boşum vardı diğerleri ful
Aslında vatandaşlığa da on yargim vardı ama çalışınca anladım
Tarih de öyledir diyorum
Bisey daha soracağımBen YouTube video ders notu kitabını aldım, dinledigim hocanın kitabı ve piyasadaki tüm soru bankası ve denemeleri çözmüştüm bazılarını iki defa felan çözdüm, şöyle ben 33 hasındayım benim sözel hiç yoktu mühendisim ama matematiği de unutmusum resmen toplama çıkarmadan başladım, Türkçem en kötü alanimdi dil bilgisi için piyasadaki tüm video derslerini dinledim en son tyt videoları dinleyerek öğrenmiştim ev paragrafları yavaş ve yanlışı çözüyordum çok soru çözerek yarım saatte bir paragraf soru çözerken sonlarda 30 saniyeye dusurdum, onemli olan pes etmemek, sınav sürecinde iki kez sağlık problemi yaşadım kasım da ve şubatta ameliyat oldum yani o 2 ay hiç çakışmadım video bile dinlemedim her defasında baştan başladım
Öncelikle basın sagolsun çok üzüldüm2026 kpss ye çalışmaya başlayan herkese zihin açıklığı diliyorum. Ben de ön lisansa başlıcam. Çalışacak olanlarla birbirimize destek olsak ne güzel olur. 2024 ön lisansa çalıştım evde denemelerim 84-86 arasiydi. Ama sınava 20 gün kala bebeğimi kaybedince kendimi toparlayamadim 77 alabildim. Bu sefer biraz temelim var gibi geliyo nasıl çalışacağimi kafamda oturtamadim. Önerisi olan var mı
Tüm sorular eşit puanBisey daha soracağım
Genel yetenek ve genel kültürün getirdiği puanlar eşit mi mesela tarih vatandaşlık daha fazla puan getiriyor mu
senin kaç netin vardı hatırlıyor musunTüm sorular eşit PUAN
92 netim vardisenin kaç netin vardı hatırlıyor musun
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlikÖncelikle basın sagolsun çok üzüldüm
Kelin kendi ilacı olsa hesabı
Tarihten başlamayı düşünüyorum üstümde bir yük hiç yapamayacakmisim gibi geliyor
Bölümün neydi
Benimde yaşlı bakımTıbbi dokümantasyon ve sekreterlik
Yaşlı bakımı
İki bölümüm var yaşım 31 bilmiyorum ne olacak bebek de istiyorum ama cesaretim yok her şey bir arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?