- 19 Ağustos 2021
- 676
- 1.549
- 63
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ben de çocuk istiyordum öteledim bir sene bekleyelim dedim,çalışmak istemediğimde bunu düşündüm bu uğurda bebek öteledim çalışmalıyım dedim hepTıbbi dokümantasyon ve sekreterlik
Yaşlı bakımı
İki bölümüm var yaşım 31 bilmiyorum ne olacak bebek de istiyorum ama cesaretim yok her şey bir arada
Atandin mi yaaaBen de çocuk istiyordum öteledim bir sene bekleyelim dedim,çalışmak istemediğimde bunu düşündüm bu uğurda bebek öteledim çalışmalıyım dedim hep
bu temmuz atamasında atanırım diye bekliyorum inşallah, isteyene çalışana rabbim nasip etsin inşallahAtandin mi yaaa
Allahım nasip et ya rabbim
Amin aminbu temmuz atamasında atanırım diye bekliyorum inşallah, isteyene çalışana rabbim nasip etsin inşallah
Şimdi hamile kalsam Bebek sınavdan önce doğar nasıl çaliscam diye de düşünüyorum ötelesem hamileliğin içinde olurum. Önceki gibi olmasından korkuyorumBen de çocuk istiyordum öteledim bir sene bekleyelim dedim,çalışmak istemediğimde bunu düşündüm bu uğurda bebek öteledim çalışmalıyım dedim hep
benim 3 düşüğüm var bir anda ben sınav çalışçam bu sene çocuk düşünmeyelim dedim, bunu ötelemek inan beni motivasyonum düştüğünde kaldırdı, şimdi hamileyim şükür hem atama bekliyorum bazen her şeyin belli bir zamanı oluyor, 33 yaşımda olacağı varmış 40 ımda da olabilirdi, vazgeçmemek lazımŞimdi hamile kalsam Bebek sınavdan önce doğar nasıl çaliscam diye de düşünüyorum ötelesem hamileliğin içinde olurum. Önceki gibi olmasından korkuyorumçalışıp çalışıp sınava yakın bir yerde bebeği kaybetme korkusu sariyo. Çok yorucu süreçler
Sonuçlar açıklanmış nasıl atanmış misinbu temmuz atamasında atanırım diye bekliyorum inşallah, isteyene çalışana rabbim nasip etsin inşallah
Şu an bana da bebeği erteleyip sınava çalışmamimi önerirsinbenim 3 düşüğüm var bir anda ben sınav çalışçam bu sene çocuk düşünmeyelim dedim, bunu ötelemek inan beni motivasyonum düştüğünde kaldırdı, şimdi hamileyim şükür hem atama bekliyorum bazen her şeyin belli bir zamanı oluyor, 33 yaşımda olacağı varmış 40 ımda da olabilirdi, vazgeçmemek lazıminşalah tekrar hamile kaldığında sağlıkla kucağına alırsın memur da olursun yeni yasadan faydalanıp yarım gün çalışıp bebene bakarsın
Çok şükür atandımSonuçlar açıklanmış nasıl atanmış misin
Evet bebeği ertelemeyi göze aliyorsan sonunda iyi puan alman lazım yoksa pişmanlık hissi bitirir insanı, eger kendine güveniyorsan bence ertelenebilirŞu an bana da bebeği erteleyip sınava çalışmamimi önerirsinbu kararsizlikla aklım hem bebekte hem sınavda buna nasıl karar vercem bilemiyoruuum. Puanım iyi olsaydı şimdi ne güzel atama beklerdim
Maşallah harikasınız gerçekten, matematik unutulmuş hem işe gidilmiş ve 92 puanÇok şükür atandımdarisi basiniza arkadaşlar
Amin inşallahÇok şükür atandımdarisi basiniza arkadaşlar
Ders çalışırken de bebek için yaş geçiyor stresi oluyor. Allah bir kolaylık verecektir yaa inşallahEvet bebeği ertelemeyi göze aliyorsan sonunda iyi puan alman lazım yoksa pişmanlık hissi bitirir insanı, eger kendine güveniyorsan bence ertelenebilir
Hayırlı olsuuunnÇok şükür atandımdarisi basiniza arkadaşlar
endüstri müh, teiaş a atandımAmin inşallahözel değilse nereye atanmissin bölümün neydi birde
evet maalesef yaş geçiyor ve bebeğin hemen olacağının garantisi de yok, umarım tedavi gerektirmeden istediğin zaman kucağına alırsınDers çalışırken de bebek için yaş geçiyor stresi oluyor. Allah bir kolaylık verecektir yaa inşallah
Çok sıcak ben başlamadımKızlar ne alemdesinzEki Görüntüle 3624317
Valla çok sıcak benim çalışabildigim saatler sınırlı olduğu için başladım yavaştan yaÇok sıcak ben başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?