- 16 Temmuz 2023
- 7.508
- 19.699
- 178
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
İnternetten geçmiş yıllara dair örnek soruların pdfsine bakın istersenizBen test bile cozmuyorum sadece video izliyorum ya test cozmek de istiyorum ama kitaplar cok pahali ve her sene guncel kitap almaya da guc yetmiyor nasil olacak
Benim 2 kızım var büyük 5 buçuk küçük 2 yaşındaAmin tesekkur ederimm bende oyle dusunuyorum insanlar bebis uyuyunca kendim mi uyusam evin yemegini mi yapsam diye dusunuyor bakalim ben ne ara calisacagimama instagramda boyle anneler denk geldi onlar gaza getirdi beni de belki 4 ayda falan uykusu duzene girer bende yavas yavas kendime vakit ayiririm
Ben şuan evde kendim çalışıyorum video izleyerek ama nasipse haftaya dershaneye gideceğimSelam hanımlar hepinize Allah zihin açıklığı versinTürk edebiyatı klasiklerinden okuyor musunuz? Yoksa video izleyip test mi çözüyorsunuz sadece?
Arkadaşın filan yok mu alabileceğinBen test bile cozmuyorum sadece video izliyorum ya test cozmek de istiyorum ama kitaplar cok pahali ve her sene guncel kitap almaya da guc yetmiyor nasil olacak
Yok maleseff ama olsa da silip yapmayla ugrasamazdim heraldeArkadaşın filan yok mu alabileceğin
Benim yeni atanan bi arkadaşım var bazı kitaplarını aldım silip kendim yapacağım ama her ay belli bi limit ile kitap almayı düşünüyorum mesela atıyorum Aylık 1000 tl
İhtiyacım olanlar test kitabı olur harita kitabı olur vs o şekilde
Masallah sizee ne yapsaniz kârdir sonuctaBenim 2 kızım var büyük 5 buçuk küçük 2 yaşındaküçük kızım öğlen uyuyunca çalışabilirsem çalışıyorum bide gece onlar uyuyunca
Ama bazen gün içinde çok yoruluyorum direk uyuyorum vallailk 3 Ay zor oluyor bebekle sonra düşene giriyor merak etme
Al benden de o kdr tarih deyince bi durup düşünüyormBende Bi dinleyeyim bakalm
Az çok biliyorum mati şükür
Benim için sıkıntı tarih çok ön yargim var yaaa
Bugün deneme çözdüm 2022 ortaogretim çıkarlarını tarih yorum olanları yaptım hep bilgi yaaaAl benden de o kdr tarih deyince bi durup düşünüyorm
Maşallah ya ne güzel iradeli çalışıyorsunuzzz hangi bölümden atanacaksınız nasipse??Bugün deneme çözdüm 2022 ortaogretim çıkarlarını tarih yorum olanları yaptım hep bilgi yaaa
Maşallah ya ne güzel iradeli çalışıyorsunuzzz hangi bölümden atanacaksınız nasipse??
Unutma yaa birbirimize gaz verelimBnde fırsat bulsam ders çalışıyorum unutuyorm burayı
Hafta sonu gidiyorumBen bu ara baya saldım ya bi heves başlamıştım bıraktım( siz çalışırken dershanedeyken cocukları napıyorsunuzz benimde bir tane var aslaaa izin vermiyor tvden bile açamıyorum hemen cızgı fılm istiyor askzor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?