• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 45

sinemas

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
337
716
303
30
Merhabalar. Ben 19 yaşında 145cm (biliyorum fazla kısayım) boyunda ve an itibariyle 55 kilo olan biriyim. Eylülde 61.8 kg idim, yavaş yavaş vererek 55'e ulaştım. Bu aralar kilo vermem durmuştu bu yüzden 2 gündür aldığım kaloriyi artırdım ve yeniden diyete başlamaya karar verdim. Şimdiye kadar denediğime göre protein aldığımda kilo verebiliyorum. Sebze yediğimde aksine kilo alıyorum. Neyse tek başıma bu zorlu süreci göğüslemek çok zor. Bir günlük açıp başlamaya karar verdim. Umarım herkes hayallerine ulaşır.

Merhabalar. Ben 19 yaşında 145cm (biliyorum fazla kısayım) boyunda ve an itibariyle 55 kilo olan biriyim. Eylülde 61.8 kg idim, yavaş yavaş vererek 55'e ulaştım. Bu aralar kilo vermem durmuştu bu yüzden 2 gündür aldığım kaloriyi artırdım ve yeniden diyete başlamaya karar verdim. Şimdiye kadar denediğime göre protein aldığımda kilo verebiliyorum. Sebze yediğimde aksine kilo alıyorum. Neyse tek başıma bu zorlu süreci göğüslemek çok zor. Bir günlük açıp başlamaya karar verdim. Umarım herkes hayallerine ulaşır.

tebrikler :) umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz.. örnek olabileceğiniz bir sürü genç kız var..

Umarım hedefime ulaşır da örnek olabilirim.

Günlükcüğüm yarın bu sitede bulduğum 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum.
Haşlanmış patates yemeyi sevmem ya başlıyorum bakalım.

Evet güne hasta başladım, biraz ateşim vardı. Diyetten anladığım kadarıyla günü tek tip tamamlamamız gerekiyor. Bu yüzden ben de arpa şehriye çorbası yaptım.

1. gün
Sabah: 1 kase çorba
Ara: 1 Türk kahve fincanı nescafeli yeşil kahve
Akşam: 1 kase çorba
Saat 19:20 olmasına rağmen 2,5 litre su içtim.
Jullian'ın Level 1'inin yarısı
20 dakika dans

2. gün
Sebze günümdü bugün.
Sabah: Hemen brokoli haşladım. Limonlayıp onu yedim.
Ara: Latte, 1 incir (şekerim çok düşüyor galiba dayanamıyorum)
Öğlen dışarıda idik o yüzden mevsim salata ve bir kaç çatal keşkek yedim
2 bardak çay içtim.
Akşam: Brokoliyi bitirdim ve doymayınca 5 köfte yedim.

Back
X