Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiklerimi geri almış olarak yine burdayım ve de sizinleyim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana da tabiii ki katılabilirsin canim...yazabilirsiniz buraya...Ben de senin günlüğünü takip ederim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 Gerçi şuan hedef 58 ama olsun
 Gerçi şuan hedef 58 ama olsun  Ya çok sıkı diyet yapamıyorum ben o zamn çok bozuyorum. Ve benim hastalığım 10 gün gecikti ve noluyor diyorum artık kaza geçirmiştim ben 1 ay oldu hem bişey yiyemiyordum hem yatıyordum hep şuan iyiyim de az da yesem önceden diyetisyene gitmiştim liste vermişti onu da uygulasam fayda etmiyor hareket katmam lazım hayatıma bakalım en son sabah 66.1dim artık diyete ve spora başladığıma göre haftada tartılıp yazarım. Bu arada haberin var mı bilmyorum sağlık ocaklarına toplum sağlığı merkezi diye bişey açılmış diyetsyen gibi düşünebilirsn  yarın annemle gitcem en azından ne kadar yağ nerde var falan onu söyler çünkü devlet ya çok kilolu değilsin liste veremem diyedebilir. Bakcam artık :)
 Ya çok sıkı diyet yapamıyorum ben o zamn çok bozuyorum. Ve benim hastalığım 10 gün gecikti ve noluyor diyorum artık kaza geçirmiştim ben 1 ay oldu hem bişey yiyemiyordum hem yatıyordum hep şuan iyiyim de az da yesem önceden diyetisyene gitmiştim liste vermişti onu da uygulasam fayda etmiyor hareket katmam lazım hayatıma bakalım en son sabah 66.1dim artık diyete ve spora başladığıma göre haftada tartılıp yazarım. Bu arada haberin var mı bilmyorum sağlık ocaklarına toplum sağlığı merkezi diye bişey açılmış diyetsyen gibi düşünebilirsn  yarın annemle gitcem en azından ne kadar yağ nerde var falan onu söyler çünkü devlet ya çok kilolu değilsin liste veremem diyedebilir. Bakcam artık :)