- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.141
Raporumu veriyorum:
Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 4 kuru kayısı, yarım çay bardağı ceviz
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase yoğurt
Spor olarak da jillian level 1, 9.gün
kizlar aksam ustu dayim vefat etti( cok uzgunum apartopar ankaraya geldik.. babamdayim simdi.. esimle babam cenaze evine gitti.. benim kizim kucuk olunca simdide uyuyor gidemedim.. napcami bilmiyorum cok uzgunum bir iki gun yokum.. (( dua edin ne olur opuyorum hepinizi..
kizlar aksam ustu dayim vefat etti( cok uzgunum apartopar ankaraya geldik.. babamdayim simdi.. esimle babam cenaze evine gitti.. benim kizim kucuk olunca simdide uyuyor gidemedim.. napcami bilmiyorum cok uzgunum bir iki gun yokum.. (( dua edin ne olur opuyorum hepinizi..
esracım ara öğünlerde hiç bir şey yemiyormusun yani tüm gün boyunca sadece yediklerin bunlarmı? ben ara öğün yapmazsam şekerim düşüyor,hipoglisemim var zatende olmasada eğer saatler erken ise oldukça zor gibi. maaaşlalah sana
ay Elacım, başın sağ olsun... Allah dayına rahmet eylesin, nur içinde yatırsın.
seni çok seviyoruz temiz kalpli kadın.
Cadı sen nerelerdesin bakiiim
yurtdışı destekli egitim görüyorum canım sen okuyo musun
bebiş ben burayı okuyorum da spor bölümünde yazıyorum genelde. seni de takip ediyorum sinsi sinsikaratay'a başlamışsın, nasıl gidiyor, inceldin mi?
Karatay şimdilik iyi gidiyor tatlım, inceldim mi bilmiyorum ama jilliana başladım bugün 10.günüm. Bir ay bitince tekrar ölçeceğim incelmiş olacağıma eminim
Senin nasıl gidiyor? Diyet yapıyor musun? Spor olarak ne yapıyorsun? İnceldin mi zayfıladın mı? Tüm raporlarını ver bakalım
kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
ben her yıl ramazanda 3-4 kilo alıyorum. bayramlar, tatıller vs. derken tabi o arada sporuda bırakmıştım geçen yıl tam 10 kilo aldım hemde 3-4 ayda. geçen yıl 54 kilo ile ramazana girdim aralık ayında 61 idim.diyete spora başladım şimdi 53 lerdeyim. yani yaz al, kış ver oldu. önceki yılda buna benziyordu..bu yılda aynı şeyi yaşamak istemiyorum. bir arkadaşım diyetisyene gidiyordu bana sende ramazanda gidersen belki bu yıl öyle olmaz en azından 4 kilo değil 2 kilo alırsın, onuda ramazandan sonra 1 ayda verirsin, formunu korursun, ister istemez diyetisyene kontrolüm var diye saldım çayıra yapmazsın dedi. benim aklıma yattı.benimdiyetisyen deneyimlerim var ama hiç ramazanda gitmemeiştim.kilo alıp tekrar aynı kabusu yaşamak istemiyorum(((
sizler ne dersiniz?????
hangi lise istiyosun canımevet canım okuyorum lise bitti geçen yaz bu sene üniversiteye hazırlanıyorum işte önümüzdeki hafta lys var
Canim sen çok almissin ya herkes ramazanda 1-2 kilo alabilir ama seninki fazla olmuş :)) diyetisyen iyi fikir ben de gidiyorum sırf bana ne yapacağımı söyleyen biri olsun diye. Aslında ne yapacağımı biliyorum ama kendimi kontrol edemiyorum. Bu açıdan gayet iyi. Önümüzdeki hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum. Ramazan içinde bir liste hazirlatacagim. Burda da paylasirim
hangi lise istiyosun canım
Allah zihin acıklıgı versinn
normalde pek yemek yiyen biri değildim geçen yıl.e haliyle ramazanda birden bünyeye düzenli yemek girince, birde ye yat olunca öyle oldu((
paylaş canım listeni iyi olur.bende herşeyi biliyorum ama diyetisyene gidiyorum diye kontrollü olurum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?