- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.201
en az senin kadar bende istiyorum tatlımöyle ama hemen gitsin
tatlım pes etmek yokk bak biz çıtır kızlar olcaz yeterki pes etmeyip devam edelimm
en az senin kadar bende istiyorum tatlım
sen yanılmıyosam kedilerdetatil yapar ve elmasekerimin spor topiğindeydin dimii
boyun kaç tatlım pekievet canım oı zamanlar ne kadar güzel kilo vermiştim 54 kiloyu görmüştüm ya
evet canım oı zamanlar ne kadar güzel kilo vermiştim 54 kiloyu görmüştüm ya
gunaydin kizlar ben evime geldim.. tek tek alinti alamadim.. hepinize tesekkur ederim okudum yazdiklarinizi... Allah sizin sevdiklerinize Ailenize dostlariniza uzun omur versinnnn.. aminnnn
Hoşgeldin canım
Amin ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)
RABBİM(C.C) seninde sevdiklerine uzun sağlılı ömür versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Hayırlı cumalar
hayirli cumalar betulcummm.. Aminnnn canim benim... bizde din gece geldik.. esimin isi geregi.. belki 7 sine tekrar gideriz simdilik bilmiyorum..(((
diyete devam ettim ( bilincsiz)cunku yemekle ilgim olmadi hic.... yemek istegimde yoktu...
kilo bildirimi yapmadim ..simdi yapiyim bari
61.3 ciktim sabah
dugundn dondugumde 62.3 felandim bu hafta kacamak kilolarimi vermisim..
samba nesfit cd'si olan samba mı tatlım
Evet nesfit bakalim ise yarayacak mi
gunaydin kizlar ben evime geldim.. tek tek alinti alamadim.. hepinize tesekkur ederim okudum yazdiklarinizi... Allah sizin sevdiklerinize Ailenize dostlariniza uzun omur versinnnn.. aminnnn
işe yararsa bizede söyle tatlımmEvet nesfit bakalim ise yarayacak mi
Ela canım benim hoşgeldin. Allah sana ve bebeğine de uzun ömürler versin...
Kızlar bugün tartıldım ve 50,7 çıktım yani regl olmama rağmen 200 gram vermişim çok mutluyumdemek ki haftaya karatayla daha çok gidecek
işe yararsa bizede söyle tatlımm
işe yararsa bizede söyle tatlımm
canım yaglarımın yandıgını hissediyorum ve göbeğim inanılmaz gitti desem yeridir 1-2 gün yap ama dayanamazsan boz tatlım herkesin dayanabilecegi bişey degil yaniDilviiin :))
Ben 55'lerde kaldim, su ara gram gram kilo veriyorum. Sen karabugday diyetini yaptiktan sonra incelme oldu mu yoksa odem atmaya mi yonelik canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?