hedef 50 kilo olmak.. :)))

gunaydin kizlar ben evime geldim.. tek tek alinti alamadim.. hepinize tesekkur ederim okudum yazdiklarinizi... Allah sizin sevdiklerinize Ailenize dostlariniza uzun omur versinnnn.. aminnnn

gunaydin kizlar ben evime geldim.. tek tek alinti alamadim.. hepinize tesekkur ederim okudum yazdiklarinizi... Allah sizin sevdiklerinize Ailenize dostlariniza uzun omur versinnnn.. aminnnn

Hoşgeldin canım

Amin ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

RABBİM(C.C) seninde sevdiklerine uzun sağlılı ömür versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Hayırlı cumalar

Hoşgeldin canım

Amin ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...)

RABBİM(C.C) seninde sevdiklerine uzun sağlılı ömür versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Hayırlı cumalar

hayirli cumalar betulcummm.. Aminnnn canim benim... bizde din gece geldik.. esimin isi geregi.. belki 7 sine tekrar gideriz simdilik bilmiyorum..(((
diyete devam ettim ( bilincsiz)cunku yemekle ilgim olmadi hic.... yemek istegimde yoktu...
kilo bildirimi yapmadim ..simdi yapiyim bari
61.3 ciktim sabah
dugundn dondugumde 62.3 felandim bu hafta kacamak kilolarimi vermisim..

Canım tekrar başın sağ olsun

Yemekle ilgin olmaması çok normal , üzüntülüydün.

Kaçamaklarını vermişsin genede güzül bu bak.

Bende bu hafta kaçırdım sandım sınav hazırlığı sırasında yedim bilinçsiz birde evde misafir olunca dikkat etmek zor oluyor

Sabah tartıldım 60.9 çıktım bende 700 gr vermişim ama suyu çok içtim bu hafta sporuda aksattım :18:

Ben sabah tartılmayı unuttum evden çok erken çıktım :18: az önce tartıldım 53.500
Püfs 52leri görmek istiyorum artık çok sıkıldım çok

Merhaba kizlar, kilo vermemde bi yavaslama var, metabolizmami hizlandirmak, sok etkisi yaratmak icin onerilerinize ihtiyacim var :) 55,3 kg. ciktim.

Ela canım benim hoşgeldin. Allah sana ve bebeğine de uzun ömürler versin...

Kızlar bugün tartıldım ve 50,7 çıktım yani regl olmama rağmen 200 gram vermişim çok mutluyum demek ki haftaya karatayla daha çok gidecek

aminnnn esracim cok tesekkur ederim Allah seni sevdiklerinne sevdiklerinide sana bağisladin...
kilo vermene cok sevindimm...karatay ise yaradi sende:)))

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 4 kuru kayısı, yarım çay bardağı ceviz

Akşam: 1 tabak mercimek yemeği

Dilviiin :))
Ben 55'lerde kaldim, su ara gram gram kilo veriyorum. Sen karabugday diyetini yaptiktan sonra incelme oldu mu yoksa odem atmaya mi yonelik canim?
canım yaglarımın yandıgını hissediyorum ve göbeğim inanılmaz gitti desem yeridir 1-2 gün yap ama dayanamazsan boz tatlım herkesin dayanabilecegi bişey degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…