hedef 50 kilo olmak.. :)))

Allah iyilikler versinn
iyiyim bende yeni eve geldim seminer vardı birr çok ikram vardı kahve ceşitleri kurabiyeler falan ben naptım tahmin edin bakalımm
bir 55 gordun ya rahat battimi derlerya tam dayakliksin dilvin

yok bende ole bir sorunn.. betulcum bu arada lahanayi aldim iki gundur kafam bir milyon ya unutmusum.. daha hic icmedim... yarin baslayim insallah

bugun yediklerim:
sabah:
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 kupa yesil cay
yarim domates
3 kk beyaz peynir
öglen:
bir fincan kahve 2 gun kurusu kaysi
saat 2:30 biraz geçe :
aksama yemegimi oglenle birlikte yedim bir tabak manti sadece haslanmis (yag yada sos yok) yogurtlayip naneleyip yedim
aksam ustu: 2 kepekli grisini bir fincan kahve
sadece 50 makas ve 50 mekik yaptim bugun...

bir 55 gordun ya rahat battimi derlerya tam dayakliksin dilvin

yok bende ole bir sorunn.. betulcum bu arada lahanayi aldim iki gundur kafam bir milyon ya unutmusum.. daha hic icmedim... yarin baslayim insallah
abla hiç bişey yemedim elim dahi gitmedi sadece meyve yedimmm
akşam yemeğini mecbur 18.30 gibi yedik
fazla yememek için 1 tabak yogurdu bugday ruseymiyle yedim biraz peynir cay ve küçük köfteler bi kaç tane en sevdiklerim vardı tost falan elimi sürmedimmmmmmm

sabah nesift yedim içine ceviz meyveler falan attım öğlen işte meyve yedim akiamıda yazdım

Son düzenleme:

Yukarıdaki mesajı sana yazmıştım alıntı yapmamışim. Nasıl silecegimi de bilmiyorum :)

kızlar eski listeyi sildim yer kalmadı...
başka bir liste yanına yada altına eklenmedi sanırım sayfa yetmiyor.. yeni tablo oluşturdum bende yeni liste beğen meyen var mı???:26: önerilerinizi bekliyorum
bu aradada yanlışlıkları söyler seniz sevinirim hatam varsaa:26:

ayyyyy ben bayıldımmm (niye acep boncuktandır herhalllll )
ellerine saglık ablammm ellerin kolların dert görmesinn

KIZLARRR BEN MEYVE DONDURMASINI BUGÜN DENEDİMMM 1 TANE YUMUŞAK KİVİYİ SOYUP PÜRE HALİNE GETİRDİM İYİCE CATALLA VE DONDURDUM GAYET GÜZEL OLDU FAKAT PLASTİK Bİ KABA YAPIN BENİM GİBİ ACELEYLE VE DALGINLIKLA CAM BARDAGA YAPMAYINNNN

boncuktandir boncuktan
boyunuda sole dilviş onuda ekleyeyim

Gunaydin hanimlar, super olmus tablo ellerine saglik once 52leri sonra 50leri gormek dilegiyle:26:

kahvaltim:
2 kayisi
1dilim cok tahilli ekmek
haslanmis yumurta
1 halka kendi yaginda kizarmis hellim
bir avuc maydonoz
1 domates
1 ince dilim salam
bir fincan yesil cay

Bana da pahali gibi geldi tatlim.
Ben bugun yeme olayini abarttim, yazmayayim:)))

İnternette ucuza var ama hiç internetten alışveriş yapmadım kapıda ödeme olan bir site bulmam lazım kart kullanmıyorum..

Bende 2 gün üst üste dışarda yedim hafta içi(kumpir ve mükellef bir kahvaltı tabağı) dün ve bugün bişi yemeden idare ediyorum evde mekiki çekiyorum ve makas haraketleri yapıp günde yarım saat yürüyorum

Verdiklerimizi almasak bari ona bile razıyım canım..

Son düzenleme:
Kızlar ben kendimde bişi daga keşfettim

Yemek yemeyince baya yemeden ekmek falan tüketmeden 1-2 hafta gayet iyi gidiyorum hem de kilo veriyorum ama bir gün sağlam yersem hemen iştahım açılıyo devamı geliyo tutmıyorum gagamı..

Dün eşim dışarda yiyelim dedi bende karnım tok dedim(oysa açtım ama illa çıkınca kebap ve türevlerini yiyoruz) evde yemek var onlar bitsin dedim..
Ben fırında yağsız tuzsuz patates yapıp onu yedim..
Bu hafta 1 kilo daha vermek istiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…