- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.301
belki sana dokunan bişey vardır yediklerinde düşündün mü ?159 canım . Zaten dünden beride de nolduysa 66 kilo olmuşum kafayı yicemNiye veremiyorum ya niye
abla bakkkkkk sana söz verdigim gibi yemiycem ödül magnumumu burda da çekiştirdim seniiigunaydin kizlarrr
belki sana dokunan bişey vardır yediklerinde düşündün mü ?
bğyğk ihtimal öyle güzleimhiç bilmiyorum ki ya
boyunu kaydettim findikkurdu..bu arada canini sikma inat ettimi kararli oldumu ilaki dusuyo kilolar.. sakin birakma tatlimmm:112:Kızlar cumadan beri giremedim internete kusura bakmayın TTNET birden interneti kesti sorun varmış galiba sinir oldum 3 gün boyunca oyaladılar bizi şu saatte gelir bu saatte gelir diye bende girip haber veremedim size kusura bakmayın
hosgeldin handecikk.. insallah yaparsin basladinmi diyet spor?merhaba,
64 kiloyum suanda 54 olması hedefindeyim. yaparım inşallahhhh
sabah ac karnina tartil gun icin dekiler pek dogru sonuc vermez.. sabah bir daha tartil bakalim..Kızlaar ben de yazamadım kaç gündürbugün sabah tartıldım aç karna 53.6 yım. Ama gün içinde de cok değişiyor kilo sevinmeliniyim bilmiyorum bikac gün daha böyle cıkarsa o zaman ikna olucam kilo verdigime :s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
abla bakkkkkk sana söz verdigim gibi yemiycem ödül magnumumu burda da çekiştirdim seniii
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717736&page=294&p=35665943&posted=1#post35665943
tebrikederim seni esracimm:)) insallah banada nasip olur hamilelikte ve emzirirken birakmistim simdi diyetle tekrar basladim.. insallah biraz daha vetince tekrar birakmayi denicem..
oyyy ablam kıyamazmış banaaadeli kiz boncuklar sana kurban olsun sen odulunu almissin zaten.. canin cekerse ye ama temem mii apamm:)))):112:
hoşgeldin tatlımAyy inşallah sen de bırakırsın elacımm hem bebişin de var
Jillianı yaptım geldim kızlar bu level 2 beni acayip zorluyor yüzümden şırıl şırıl ter akıyor abartmıyorum... Tüm vücudum sırılsıklam oluyor
hoşgeldin tatlım
bende plank egzersizine başladım 30 günlük bikini programına ve jillianı yapmaya calışıcam günlüğüme yazmak için sabırsızlanıyorum
güzel tatlım bugün orucum gayet zindeyimmHoşbulduk tatlımmm
Üçü birden çok ağır olmayacak mı :26: en azından her güne birini mi koysan? Beslenme düzenin nasıl bu aralar?
güzel tatlım bugün orucum gayet zindeyimm
sen nasılsın
Ayy inşallah sen de bırakırsın elacımm hem bebişin de var
Jillianı yaptım geldim kızlar bu level 2 beni acayip zorluyor yüzümden şırıl şırıl ter akıyor abartmıyorum... Tüm vücudum sırılsıklam oluyor
boyunu kaydettim findikkurdu..bu arada canini sikma inat ettimi kararli oldumu ilaki dusuyo kilolar.. sakin birakma tatlimmm:112:
hosgeldin handecikk.. insallah yaparsin basladinmi diyet spor?
sabah ac karnina tartil gun icin dekiler pek dogru sonuc vermez.. sabah bir daha tartil bakalim..))
deli kiz boncuklar sana kurban olsun sen odulunu almissin zaten.. canin cekerse ye ama temem mii apamm:)))):112:
bğyğk ihtimal öyle güzleim
hoşgeldin tatlım
bende plank egzersizine başladım 30 günlük bikini programına ve jillianı yapmaya calışıcam günlüğüme yazmak için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?