hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar cumadan beri giremedim internete kusura bakmayın TTNET birden interneti kesti sorun varmış galiba sinir oldum 3 gün boyunca oyaladılar bizi şu saatte gelir bu saatte gelir diye bende girip haber veremedim size kusura bakmayın

Kızlaar ben de yazamadım kaç gündür bugün sabah tartıldım aç karna 53.6 yım. Ama gün içinde de cok değişiyor kilo sevinmeliniyim bilmiyorum bikac gün daha böyle cıkarsa o zaman ikna olucam kilo verdigime :s

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boyunu kaydettim findikkurdu..bu arada canini sikma inat ettimi kararli oldumu ilaki dusuyo kilolar.. sakin birakma tatlimmm:112:
merhaba,

64 kiloyum suanda 54 olması hedefindeyim. yaparım inşallahhhh
hosgeldin handecikk.. insallah yaparsin basladinmi diyet spor?

sabah ac karnina tartil gun icin dekiler pek dogru sonuc vermez.. sabah bir daha tartil bakalim.. ))
abla bakkkkkk sana söz verdigim gibi yemiycem ödül magnumumu burda da çekiştirdim seniii

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717736&page=294&p=35665943&posted=1#post35665943

deli kiz boncuklar sana kurban olsun sen odulunu almissin zaten.. canin cekerse ye ama temem mii apamm:)))):112:

Son düzenleme:
Kizlar onemli olan 50 olmak degil. Onemli olan kendinizi iyo hissettiginiz kiloda olmak. Eger kilo veremiyorsaniz kesinlikle spor yapin. Kilo vermekten daha etkili cunku yaglarinizi direkt olarak kasa cevirirseniz hem cabucak cevrenizdekiler farkeder ve harika bir fizige sahip olursunuz ! Ve kilo vermeyi tamamlayinca , kendinizi odullendirmeyi unutmayin ! Kuaforden bir randevu , yeni harika saclar sizin icin en iyi ödül 💇💅

tebrikederim seni esracimm:)) insallah banada nasip olur hamilelikte ve emzirirken birakmistim simdi diyetle tekrar basladim.. insallah biraz daha vetince tekrar birakmayi denicem..

Ayy inşallah sen de bırakırsın elacımm hem bebişin de var

Jillianı yaptım geldim kızlar bu level 2 beni acayip zorluyor yüzümden şırıl şırıl ter akıyor abartmıyorum... Tüm vücudum sırılsıklam oluyor

deli kiz boncuklar sana kurban olsun sen odulunu almissin zaten.. canin cekerse ye ama temem mii apamm:)))):112:
oyyy ablam kıyamazmış banaaa
meyveleri dondurup yiyorum ben cekmez canım bi kaç hafta sonra mecbur yicem zaten derste o sıcaga dayanamam
çok düşüncelisin ablam gercekten teşekkürler iyiki varsın

hoşgeldin tatlım
bende plank egzersizine başladım 30 günlük bikini programına ve jillianı yapmaya calışıcam günlüğüme yazmak için sabırsızlanıyorum

güzel tatlım bugün orucum gayet zindeyimm
sen nasılsın

Ben de gayet iyiyim az önce 1 tabak etli bezelye yedim, 2.ve son öğünüm Karataya devam ediyorum baya tok tutuyor sevdim...

Ama ramazanda oruçken nasıl besleneceğim konusunda hiçbir fikrim yok iftardan sonra çok acıkıyorum bir de ailemin yanında olacağım annem şimdi ramazan diye tatlılar pastalar börekler yapacak off ne yapacağım ben

Ben de dün başladım Jillian'ın 30 günlük bir programına, daha önceden de sporla haşır neşir biri olmama rağmen inanılmaz zorlanıyorum, 'last two' dediği an bi huzur geliyor

ay yok canım ya o kilolar beni bırakmıyolar ama ben bırakıcam inat ettim az kaldı nişanıma olmaz böyle etli butlu gelin

Cumartesi günüde bohçamın iç çamaşır bölümünü aldık Çok seksi şeyler aldım onların içine girmeliyim

bğyğk ihtimal öyle güzleim

heralde canım

hoşgeldin tatlım
bende plank egzersizine başladım 30 günlük bikini programına ve jillianı yapmaya calışıcam günlüğüme yazmak için sabırsızlanıyorum

Dilvincimm ben bugün karabuğday diyetine başlayamadım canım, şu aralar hastane işlerim var maalesef, özel bi diyet yapmam pek mümkün durmuyor, aynı düzenimde kalmam en uygunu gibi şimdilik. Bu arada Jillian'a başladım sayende, çok zorluyor yahu, egzersiz bittiğinde önce duşa sonra yatağa atıyorum kendimi

Bugünkü öğünümü yazayım kızlar

sabah: 2 küçük domates
1 kk peynir
azıcık kaşar peynir
5 y.zeytin
3 dilim salam
1 yumurta
1 ince dilim ekmek (tost makinasında yağsız kızartıyorum ki kalorisi düşsün sizede tavsiye ederim daha taze ve daha güzel oluyo çıtır çıtır )

sabah geç kalkmıştım 10da yapmıştım kahvaltımı öğlendede deneme felan çözerken saat 3 olmuştu 3.30 gibi öğle yemeğimi yedim akşam bişey yemeği düşünmüyorum yemek olarak aç değilim ama metabolizmam yavaşlamasın diye yoğurtlu hafif bişeyler yerim cacık gibi

öğle : 4 kaşık menemen
3 kaşık fasulye
2 dilim ekmek

suyum hergün istisnasız 2.5 litre bazen 3 litre oluyo ama hiç aşağıda olmuyo

Sporumu şimdi yapıcam . Ne yapıcağıma karar vermedim cardio çalışıcam bu hafta boyunca videoyu sizede atarım incelersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…