- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.281
ayyy et lutfen dvd yi yeni basladigin icin zorlanirsin bir kac gun icinde aliscaksin
gordum yediklerini kandirikci dilvis..ne utaniyon yaniltiyon beni
hosgeldinnbende 85 le basladim suan 61 kusurum 10 aydir felan diyetteyim ve hic bozmadan devam ettim yilmadan.. arada dugun felan 1 .2 gunluk kacamaklarim oldu..
ama tekrar basladim hemen ara vermeden
ekledimmmm
neden ki??? 5 aya girdi dimi... bende iyiyim bende kendi minnosumla ugradiyorum iste iyce ayaklandi cok yoruyo beni cani sağ olsun(amin)
yok emzirmiyorum.. tadi fena degil karnibahar suyunuda anditiyo burnumu yikadin ictim
Selam kızlar
Dün giremedim üzgünüm. Söylediğim gibi hamburger yedim dünAma kalori sınırımı aşmadım. Bu arada cuma günü sigarayı bırakmaya karar verdim ve o zamandan beri de içmedim, hem o hem diyet bu aralar beni çok zorluyor. Sigarayı bırakanlar hep yemeğe sarıp kilo alıyorlarmış. Ben şimdi yemeğe de saramıyorum çok zorlanıyorum :26:
Ama kararlıyım hem kilo vereceğim hem de bir daha sigara içmeyeceğim
hiii tam konumuza bir göz atayım dedim, esra gelmiş
ben de yeni bıraktım sigarayı ama son sene çok azaltmıştım, sadece alkolle falan içiyordum. kaç senelik içicisin bilmiyorum ama sakın vazgeçme sporu falan da daha rahat yapıyorsun. beni en çok motive eden şey cilt yaşlanmasının yavaşlatılması
Ben alkol hiç almam da sigarayı 1 buçuk yıldır içiyordum. Çok uzun zamandır bırakmak istiyordum... Cuma günü bıraktım sonundaAma diyetle beraber çok zorluyor gerçekten. 1 ayı devirebilirsem rahatlarım...
Ben alkol hiç almam da sigarayı 1 buçuk yıldır içiyordum. Çok uzun zamandır bırakmak istiyordum... Cuma günü bıraktım sonundaAma diyetle beraber çok zorluyor gerçekten. 1 ayı devirebilirsem rahatlarım...
Cok guzel bir karar almissin, spor yapiyorsun diye biliyorum, diyet de yapiyorsun, ayni anda bir de sigarayi birakiyorsun, azim budur, tebrik ederim! :)
ayyy et lutfen dvd yi yeni basladigin icin zorlanirsin bir kac gun icinde aliscaksin
hosgeldinnbende 85 le basladim suan 61 kusurum 10 aydir felan diyetteyim ve hic bozmadan devam ettim yilmadan.. arada dugun felan 1 .2 gunluk kacamaklarim oldu..
ekledimmmm
neden ki??? 5 aya girdi dimi... bende iyiyim bende kendi minnosumla ugradiyorum iste iyce ayaklandi cok yoruyo beni cani sağ olsun(amin)
yok emzirmiyorum.. tadi fena degil karnibahar suyunuda anditiyo burnumu yikadin ictim
ekledimmmm
tebrikederim seni esracimm:)) insallah banada nasip olur hamilelikte ve emzirirken birakmistim simdi diyetle tekrar basladim.. insallah biraz daha vetince tekrar birakmayi denicem..Selam kızlar
Dün giremedim üzgünüm. Söylediğim gibi hamburger yedim dünAma kalori sınırımı aşmadım. Bu arada cuma günü sigarayı bırakmaya karar verdim ve o zamandan beri de içmedim, hem o hem diyet bu aralar beni çok zorluyor. Sigarayı bırakanlar hep yemeğe sarıp kilo alıyorlarmış. Ben şimdi yemeğe de saramıyorum çok zorlanıyorum :26:
Ama kararlıyım hem kilo vereceğim hem de bir daha sigara içmeyeceğim
tesekur ederim betulcum tavsiyene uyucamTadı güzel ya , hadi afiyet olsun inşaALLAH(C.C) sende faydasını görürsün , sana nacizane tavsiyem bununla birlikte gün içinde bol su tüket , Lahana vücuttaki suyuda götürmesin kilo diye o yüzden su ile dengele yağların gitsin
Maşallah sana :)) darısı başıma :)) diyetin nasıl. Değişiyo mu her hafta
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrikederim seni esracimm:)) insallah banada nasip olur hamilelikte ve emzirirken birakmistim simdi diyetle tekrar basladim.. insallah biraz daha vetince tekrar birakmayi denicem..
tesekur ederim betulcum tavsiyene uyucam
darisi basina canim..ben kafama gore takiliyom.. genelde salata ve et yiyorum aksamlari.. salata kofte salata tavuk salata et gibi... hepsini ozel yagsiz tavada yapiyorum.. salatalarima kori sosu bazen misir maydonoz gibi tursu gibi reklendiriyorum.. bazen kepekli makarna yogurtlar yerim.. yani kendime ozel seyler hazirliyorum.. yaptigim yemeklerden yemem... kola ve hazir meyve sulari meyveli sodalar yok artik hayatimda.. cips ve cikolata ve aburcuburda ole...
tebrikederim seni esracimm:)) insallah banada nasip olur hamilelikte ve emzirirken birakmistim simdi diyetle tekrar basladim.. insallah biraz daha vetince tekrar birakmayi denicem..
tesekur ederim betulcum tavsiyene uyucam
darisi basina canim..ben kafama gore takiliyom.. genelde salata ve et yiyorum aksamlari.. salata kofte salata tavuk salata et gibi... hepsini ozel yagsiz tavada yapiyorum.. salatalarima kori sosu bazen misir maydonoz gibi tursu gibi reklendiriyorum.. bazen kepekli makarna yogurtlar yerim.. yani kendime ozel seyler hazirliyorum.. yaptigim yemeklerden yemem... kola ve hazir meyve sulari meyveli sodalar yok artik hayatimda.. cips ve cikolata ve aburcuburda ole...
Günaydın. Kilo bildirimi geçen hafta 57.1 bu hafta 56.6.
500 gram da iyi bizim kiloda
masaallah kizlar darisi basima.ben geçen hafta 53.6 idim şimdi 53.4 oldum.2 hafta oldu abur cuburu keseli toplamda 1 kilo gitti.
Yediklerim dun
Kahvalti nesfit
Oglen 3 kofte yogurt
Karpuz ve kahve ara öğün
Aksam taze fasulye salata yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Cay ve form biskuvi
Bu arada uyaninca 20dk samba yapiyorum.sambadan sonra ve uyumada önce yesilcay iciyorum.ve bolll su ama giden 1 kilo
Harika gidiyorsun canım
Ama bence ara öğünleri kesmelisin çünkü bir öğünü vücut 5 saatte eritiyor sen üstüne ara öğün eklersen bu sefer onu eritmekle uğraşır kilo kaybın hızlı olmaz.Bu arada ekmek buğday bile olsa kesersen eminim daha iyi olursun ve rahatladığını da hissedersin.
Aslında kilolu bile değilsin maşallahAhh ahh eski kilom 52 ve tek amacım oooo
yok daha 3 buçuk aylık üç ay bitince daha iyi oldu sanki :) oyyy ayaklanınca da sürekli peşinde dolaşırsın artık, maşallah kuzucuğacanları sağ olsun da yeterki herşeye razıyız
canım meraba profilimde görünce bi selam verim dedim tekrar mı kilo aldın bide sınavın nası geçti tatlım
canım meraba profilimde görünce bi selam verim dedim tekrar mı kilo aldın bide sınavın nası geçti tatlım
boyun kaç tatlım peki
bende o zamanlar ne güzel zayıf çıtı pıtı bi kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?