hedef 50 kilo olmak.. :)))

Şimdi bakabildim tabloya, çok güzel olmuş renkli renkli :)

Selam kızlar

Dün giremedim üzgünüm. Söylediğim gibi hamburger yedim dün Ama kalori sınırımı aşmadım. Bu arada cuma günü sigarayı bırakmaya karar verdim ve o zamandan beri de içmedim, hem o hem diyet bu aralar beni çok zorluyor. Sigarayı bırakanlar hep yemeğe sarıp kilo alıyorlarmış. Ben şimdi yemeğe de saramıyorum çok zorlanıyorum :26:

Ama kararlıyım hem kilo vereceğim hem de bir daha sigara içmeyeceğim

hiii tam konumuza bir göz atayım dedim, esra gelmiş
ben de yeni bıraktım sigarayı ama son sene çok azaltmıştım, sadece alkolle falan içiyordum. kaç senelik içicisin bilmiyorum ama sakın vazgeçme sporu falan da daha rahat yapıyorsun. beni en çok motive eden şey cilt yaşlanmasının yavaşlatılması

Ben alkol hiç almam da sigarayı 1 buçuk yıldır içiyordum. Çok uzun zamandır bırakmak istiyordum... Cuma günü bıraktım sonunda Ama diyetle beraber çok zorluyor gerçekten. 1 ayı devirebilirsem rahatlarım...

aman ya ben de daha uzun süredir içiyosun zannetmiştim bırakırsın o zaman rahat rahat. sigara bırakma hakkında bir şeyler okuyup da gözünde büyütme.

Cok guzel bir karar almissin, spor yapiyorsun diye biliyorum, diyet de yapiyorsun, ayni anda bir de sigarayi birakiyorsun, azim budur, tebrik ederim! :)

Tadı güzel ya , hadi afiyet olsun inşaALLAH(C.C) sende faydasını görürsün , sana nacizane tavsiyem bununla birlikte gün içinde bol su tüket , Lahana vücuttaki suyuda götürmesin kilo diye o yüzden su ile dengele yağların gitsin

Son düzenleme:

Maşallah sana :)) darısı başıma :)) diyetin nasıl. Değişiyo mu her hafta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrikederim seni esracimm:)) insallah banada nasip olur hamilelikte ve emzirirken birakmistim simdi diyetle tekrar basladim.. insallah biraz daha vetince tekrar birakmayi denicem..
tesekur ederim betulcum tavsiyene uyucam
Maşallah sana :)) darısı başıma :)) diyetin nasıl. Değişiyo mu her hafta

darisi basina canim.. ben kafama gore takiliyom.. genelde salata ve et yiyorum aksamlari.. salata kofte salata tavuk salata et gibi... hepsini ozel yagsiz tavada yapiyorum.. salatalarima kori sosu bazen misir maydonoz gibi tursu gibi reklendiriyorum.. bazen kepekli makarna yogurtlar yerim.. yani kendime ozel seyler hazirliyorum.. yaptigim yemeklerden yemem... kola ve hazir meyve sulari meyveli sodalar yok artik hayatimda.. cips ve cikolata ve aburcuburda ole...

Bende artık böyle yapıcam inşallah. Tekrar tebrik ederim..

neden ki??? 5 aya girdi dimi... bende iyiyim bende kendi minnosumla ugradiyorum iste iyce ayaklandi cok yoruyo beni cani sağ olsun(amin)

yok daha 3 buçuk aylık üç ay bitince daha iyi oldu sanki :) oyyy ayaklanınca da sürekli peşinde dolaşırsın artık, maşallah kuzucuğa canları sağ olsun da yeterki herşeye razıyız

yok daha 3 buçuk aylık üç ay bitince daha iyi oldu sanki :) oyyy ayaklanınca da sürekli peşinde dolaşırsın artık, maşallah kuzucuğa canları sağ olsun da yeterki herşeye razıyız

masallah gaz felan duzene girmistir.. birde dis basliyo sonra(( cocuk buyutmek emek istiyo... napicaksin evet canlari sagolsun.. aminnnn...

canım meraba profilimde görünce bi selam verim dedim tekrar mı kilo aldın bide sınavın nası geçti tatlım

sorma burcucum ya sınav stresinden en baştaki halime geri döndüm

önümüzdeki hafta ve bu hafta sonu sınavlarım var LYS onlarıda verdikten sonra artık tamamen rahatım sonrasında kendimi tamamen diyete vericem spor doğru düzgün yapamıyorum sınavlar yüzünden.

Sınavda idare eder ya 300 aldım ygsden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…