- 1 Mart 2010
- 45.132
- 115.113
- 1.123
- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.261
gunaydin kizlar..
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]çıtır adayları[/td]
[td]boy[/td]
[td]topikte başlangıç kilosu[/td]
[td]haziran 1.hafta[/td]
[td]haziran 2.hafta[/td]
[td]haziran 3.hafta[/td]
[td]haziran 4.hafta[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elaprensess[/td]
[td]1.61[/td]
[td]65.2[/td]
[td]61.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilvin[/td]
[td][/td]
[td]60.0[/td]
[td]55.9[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra[/td]
[td][/td]
[td]54.2[/td]
[td]50.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]maevef[/td]
[td]1.60[/td]
[td]59.1[/td]
[td]56.6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fndkkrdu[/td]
[td][/td]
[td]65.4[/td]
[td]65.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]betulyakup[/td]
[td][/td]
[td]64.9[/td]
[td]60.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mylife03[/td]
[td][/td]
[td]71.3[/td]
[td]68.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]olipps[/td]
[td][/td]
[td]53.6[/td]
[td]53.4[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tr_lelli[/td]
[td][/td]
[td]55.3[/td]
[td]53.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]parhelia[/td]
[td][/td]
[td]58.5[/td]
[td]55.3[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bubble[/td]
[td][/td]
[td]56.3[/td]
[td]55.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]TereRoka[/td]
[td][/td]
[td]54.7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SheZofren[/td]
[td][/td]
[td]61.1[/td]
[td]54.6[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]34bta26[/td]
[td][/td]
[td]54.8[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Elacımmm , ellerine sağlık ne cici bir tablo böyleee
Benim kilom 60.9 canım , boyumda 1.63Çıtır adayları Bayıdlım buna
Bu gün bir arkadaşım çok zayıflamışsın dedi beni aylardır görmüyorduMotive oldum
hemen duzelttimsonuclar ne zaman belli olur?? insallah guzel gecmistir tatlimm:))
Ellerine sağlık
Galiba 15 güne kadar açıklanır aöf bu işi belli olmaz
ALLAH(C.C)'ım hayırlısını versin , utandırmasın inşaALLAH(C.C)...(Amin...)
153 boyum ablamboncuktandir boncuktan
boyunuda sole dilviş onuda ekleyeyim
Bugün kahvaltıda biraz kaçırdım sanki ama fazla değil :)) pazar olunca böyle oluyor
Sabah: 1 dilim ekmek, 1kk peynir, salatalık, roka, yeşil cay, sucuklu Kaşarlı menemen
Börek de vardı yemedim :) sizce fazla mi? Kahvaltıda bu tür kaçamakları çok onemsemiyorum ama bizim kilolarda kilo vermek zor biliyorsunuz. Önemsemem gerekir mi sizce, ne dersiniz?
Pilatese başladım dün, 21 günde yaglarinizdan kurtulun, ebru Şallı. Çok zor bir dvd insallah devam ettirebilirim
kızlar eski listeyi sildim yer kalmadı...
başka bir liste yanına yada altına eklenmedi sanırım sayfa yetmiyor.. yeni tablo oluşturdum bendeyeni liste beğen meyen var mı???:26: önerilerinizi bekliyorum
bu aradada yanlışlıkları söyler seniz sevinirim hatam varsaa:26:
Merhabaa :) zayıflayan var mı? Nasıl yaptınız. 78 kiloyum 166 boyum benim. 50 kilo olmak mı? Hayal gibi :/ ne güzel olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba :)
Ben kilo vermeye karar verdigimde 68 kilogramdim. Buraya katildigimdaysa 58,5. Simdilerde 55 civariyim. Aslinda 55 kg. hedefimdi ama saglikli yag oranima ulasmak ve biraz daha incelmek icin hedefimi 50 kg. olarak degistirdim daha sonra. Kilo verme surecim boyunca ozel bi diyet uygulamadim, uygulamiyorum. Sadece saglikli yasamayi hedefledim, hedefime sadik kalmak adina her turlu saglikli besini tuketiyorum ve spor yapiyorum. Ancak su siralar metabolizmam kendini koruma asamasina almis olacak ki kilo vermemde yavaslama var, kisa sureli bir sok diyet deneyecegim. Bu topikte cok basarili sekilde ilerleyen, okudukca 'Ne azim!' dedigim cok kisi var, paylastikca bir seyler ogrendigimi de soylemeliyim :) Sen de katilip bir baslangic yapabilirsin, diledigin kilo hayal degil, tabi bir yerden baslarsan:)
iyiyim canım minnoş da iyi biraz duruldu bu aralar, sen nasılsın?shezo nasilsin minnosun nasil??
Çok haklısın. Ben de geçen yaz tam bu zamanlarda başlamıştım. 89 kiloydum. Şimdi 78 ama daha inemiyorum. Tıkandım sanki. Ve artık bu diyet muhabbetlerinden çook sıkıldım. Bi an önce kurtulmak istiyorum
aminn canim ...gecemesen butunleme felan oluyomu ??
lahana yapraklarini kaynattim oglen ve aksam icicemm..
Dikkat ettigin halde mi veremiyosun? Diyetisyene basvurdun mu? Su ana kadar cok guzel kilo vermissin, baslangic nerdeymis, simdi nerdesin :) Bazen gercekten bikiyor insan ama ben oyle zamanlara 'sabir dugumu' diyorum :) Tartiya cikip baslangic kilomla karsilastirinca da 'dugum' cozulmus oluyor, kilomu da bildigim halde tartiliyorum ustelik boyle zamanlarda, azicik ego tatmininden kim olmus :))) Olaya sadece gorunum degil, saglik acisindan yaklasmak gerek, oyle bakinca yaptigimin kendime yatirim oldugunun farkina variyorum.
Diyetisyene gidiyodum. Diyetimi iki hafta uygulamadığım için utandığımdan gidemedim. Param da boşa gitti. Dikkat ettiğimde hemen veriyorum maşallah. Ama biraz ondan biraz bundan. Aman az daha yesem derkeen dikkat edemiyorum şu sıralar.
Sucukla kasarin miktari cok degildiyse hic de fazla degil canim kahvaltin bence. Haftanin genelinde saglikli yiyosak pazar kahvaltilarinda kendimizi asiriya kacmadan odullendirmenin zarari olmaz diye dusunuyorum, kasarli sucuklu menemen de iyi bir odul olmus, borege hayir diyerek de dengeyi kurmussun :) Hem buyuk kahvaltilardan degil, buyuk aksam yemeklerinden korkmamiz gerek:)
Ebru Salli'nin 21 gunluk programina ben de baslamak istiyorum, ilerledikce yorumlarini beklerim :)
ayyy et lutfen dvd yi yeni basladigin icin zorlanirsin bir kac gun icinde aliscaksinBugün kahvaltıda biraz kaçırdım sanki ama fazla değil :)) pazar olunca böyle oluyor
Sabah: 1 dilim ekmek, 1kk peynir, salatalık, roka, yeşil cay, sucuklu Kaşarlı menemen
Börek de vardı yemedim :) sizce fazla mi? Kahvaltıda bu tür kaçamakları çok onemsemiyorum ama bizim kilolarda kilo vermek zor biliyorsunuz. Önemsemem gerekir mi sizce, ne dersiniz?
Pilatese başladım dün, 21 günde yaglarinizdan kurtulun, ebru Şallı. Çok zor bir dvd insallah devam ettirebilirim
gordum yediklerini kandirikci dilvis..ne utaniyon yaniltiyon beni153 boyum ablam
abla sen bana kızmıştın ya iyiki bi 55 i gördün diye gördün mü yediklerimi
Merhabaa :) zayıflayan var mı? Nasıl yaptınız. 78 kiloyum 166 boyum benim. 50 kilo olmak mı? Hayal gibi :/ ne güzel olur
ekledimmmmTelefondan girdigim icin tabloyu goremiyorum ama eminim guzel olmustur, emegine saglik :) Bu arada boyum 166 cm.
neden ki??? 5 aya girdi dimi... bende iyiyim bende kendi minnosumla ugradiyorum iste iyce ayaklandi cok yoruyo beni cani sağ olsun(amin)iyiyim canım minnoş da iyi biraz duruldu bu aralar, sen nasılsın?
Bütünleme eskiden vardı artık yok bizde canım
Lahananın tadı fena değildir canım , elaa emziyor musun bebeğini ? Emziriyorsan gaz yapıyor diyor emziren anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?