Olur Tabiiki kilon ve boyun kaç acaba?Merhaba
Bende varım
30 gün değil 26 günüm var
İstersen beraber diyet arkadaslığı yapalım
İnşallah canım.başarılarGünaydın
1.64 ve 66 kg
Hergün 15+15 fitness
Hergün 20 dk yürüyüş
Genellikle Karatay diyetinde tavsiye edilen öğün arasına zaman olarak yani dikkat ediyorum.
4-5 saat arayla öğünlerimi yapıyorum.
Şeker ve Ekmek tüketimimi minilize ettim ( aşırııııı tüketimim vardı.)
26 gün sonunda ( Bugün 25 günüm kaldı) 58 kg olma hedefim var
Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Söz Verdim
Sevgi999 ve Bluedreamer02 ve mesajı okuyan bütün üyelere Selam
Bugün 15 dk fitnes 40 dk yürüyüş ve iyi bir karatay beslenme yaptım...
2 bardak bitki çayı ile destekledim 1,5 litre su tükettim
hergün yazarım
Bakalım sonuclar neeee olacak
Süpersin canım güncel kilon kaç? Ve her gün tartılıyor musun ?
İnşallah canım once kararlı olmalı hırs yapmalıyız gerisi gelir inşallah. Aslında bir iki ay insan kararlı olsa kilo vermek zor deģılde işte nefis zorluyo insanı . Kilolarımız yakın birbirimize destek olursak başarabiliriz ben eminimmTakipteyim kızlar :) bende ne zamandır vermeye çalışıyorum şu looonet kiloları ama yapışıp kaldılar sanki32 kg verdim 12-13 kg geri aldım şuan 72 kiloyum galiba . Bende başladım bugün diyete inşallah istediğimiz kiloya geliriz
Çok iyi geçmiş günün yürüyüş yapmış olman da büyük avantajSevgi999 ve Bluedreamer02 ve mesajı okuyan bütün üyelere Selam
Bugün 15 dk fitnes 40 dk yürüyüş ve iyi bir karatay beslenme yaptım...
2 bardak bitki çayı ile destekledim 1,5 litre su tükettim
hergün yazarım
Bakalım sonuclar neeee olacak
66 iyi canım hedefe az kalmıştır herhalde :) ben olsam her gün tartılırdım kesin gerçi sporla vücutta da gözle görülür fark oluyor da insan rakamlarla da bi fark görmek istiyor xD66 idi Pzt
hergün tartılmıyorumdiyete ve spora bedenimdeki değişim ile devam edeceğim bitiş günümde bakarım tabiki meraktan çatlamazsam
İnşallah canım once kararlı olmalı hırs yapmalıyız gerisi gelir inşallah. Aslında bir iki ay insan kararlı olsa kilo vermek zor deģılde işte nefis zorluyo insanı . Kilolarımız yakın birbirimize destek olursak başarabiliriz ben eminimm
Geçmis olsun canım dikkat et kendineGünaydın
2 gün oldu sadece ve Spor & beslenmeye dikkat ediyorum bunlara rağmen gözle görülür bir sıkılasma varDevam ediyorum Yalnız bugün biraz üşütmüşüm İnşallah diyetimi etkilemez
Limonlu suya devam
diyette 3. günüm
Günaydın canım .kolay gelsinGünaydın kızlar bu arada mutlu enerjik bi gün olsun :) ben kahvaltımı yaptım şimdi mesai saatim başlayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?