Canım sabah aç karnına 15 gün boyunca maydanoz kürü yap işe yarıyorMenüleri hafif tutmaya çalışıyorum. Ömür boyu devamlılığı olması için katı bir diyete başlamadım. Öğünleri hafifletip spor yapmaya çalışıyorum. Dün akşam 1 saat eliptik yaptım. Bu sabah yine 67.0 uyandım. Moralim bozuk, iki gündür bir gram bile veremedim. Adet dönemindeyim diye mi acaba. İnşallah tekrar kilo vermeye başlarım.
Insallah canim eğer kararlıysan zaten hedefe ulaşırsinBende patates diyetini yaptım 2 gün.64.6 ile başlangıç yapıp 62.6 ile sonlardırdım. Bugün 3 gün için tekrar başladım.Bende sırf 5.. görmek için yapıyorum.Ayrıca karın bölgemde incelme olduğunu da hiisediyorum.
O sevincin nasıl bişey olduğunu en iyi ben bilirimBen de üç gün üst üste 67 iken bugün birden 65 çıktım tartıda. Akşam bir daha tartılıp kontrol edicem, tartıda bir sıkıntı olmasın :)
Adet dönemi bitti diye mi bir anda kilom düştü anlamadım ama sevindim. Dün spor yapamadım. Bu akşam kesin yapmam lazım. Acaba gerçekten 65miyim, çok sevinicem eğer öyleyse. Akşam olsa da eve gidip tekrar tartılsam
İyi gidiyor canımm ben pazar günü off gün yapcam büyük ihtimal 1 hafta aldıgım kiloları vermeye uğraşırım artık kızımın doğum günü varKizlar nasil gidiyo ?
Burda elektrik kesintisi oluyo nete giremiyorum .bugün de oruc gunümdü benim insallah pazar gunu kilo bildirimi yapcam sizlerde arada kilo bildirimi yapin isterseniz havalar soģuk biliyorum biraz zor oluyor diyet zayiflama işi ama biz devam edelim en azindan birakmayalim ipin ucuni birakinca emin olun iyi olmicak. O yuzden devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?